Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@j.a.n.i1 jojo, tak jsem to myslela… Ze museli oznamit, ze vznika dluh…
@blumen To je snad samozřejmost. Neočekávaná exekuce je nesmysl. Dlužníci si často myslí, že to nějak vyšumí a pak koukají na drát.
vsem co mi pomohli moc dekuji.Byla jsem v bance a dostala jsem ty 2 zivotni minima 6820kc. Není to sice cela castka co byla na ucte ale nevadí. Zaplatíme najem
no a s exekutorem jsem domluvena na splatkach. jedina vec me mrzí dluh byl cca 12.000kc a vysplhalo se to na 29.000kc
Jinak moc diky vsem
a jinak ne o dluhu jsem nevedela u te agentury jsem delala NASTESTÍ jen 5 mesicu. A dopis od exekutora mi neprisel protoze misto meho trvaleho bydliste je v Liberci a ja bydlím v Olomouci a zde v podnajmu nemame dovoleno trvale bydliste.
@Anonymní píše:
A dopis od exekutora mi neprisel protoze misto meho trvaleho bydliste je v Liberci a ja bydlím v Olomouci a zde v podnajmu nemame dovoleno trvale bydliste.
Tak na to existuje taková služba a jmenuje se to dosílka pošty nebo si založit datovou schránku:-) to že si nevyzvedáváš poštu v místě trvalého bydliště je bohužel v tomto ohledu čistě tvůj problém.
@j.a.n.i1 píše:
Tak na to existuje taková služba a jmenuje se to dosílka pošty nebo si založit datovou schránku:-) to že si nevyzvedáváš poštu v místě trvalého bydliště je bohužel v tomto ohledu čistě tvůj problém.
nefunguje dosílka jenom po nějakou omezenou dobu?
@sagina Mám pocit, že půl roku, ale nikde jsem v podmínkách pošty nenašla, že ji člověk po týdenní pauze nemůže zařídit znovu. I když jestli to tedy funguje stejně jako změna ukládací pošty (tu mám já) tak bych volila datovou schránku nebo spolehlivého informátora v místě trvalého bydliště.