Vhodné oblečení na oslavu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
30.1.24 08:56
@SoyMaru píše:
@unuděná budou to narozeniny jeho mamky..tak co radíte abych si vzala?

Něco delšího a méně vyzývavého :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
30.1.24 08:59

Na beznou rodinnou oslavu v restauraci bych sla v necem takovem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2688
30.1.24 08:59

Nemáš nějaké černé úzké kalhoty a k tomu hezký svetřík? Pokud bych si musela vybrat z toho, co jsi poslala, tak beru ty červené a nízké boty a pokusím se to zjemnit doplňky. Ty druhé šaty jsou vyloženě letní a volnočasové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.1.24 09:03
@Ernais píše:

Ona působí, že je to velmi mladá holka i podle těch dotazů a těch kusů oblečení od Vietnamců, které sem dala. Co dáváš ty. Je moc hezké. Ale to je spíš pro nás usedlé 30+.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35418
30.1.24 09:03
@SoyMaru píše:
@unuděná budou to narozeniny jeho mamky..tak co radíte abych si vzala?

Ani jedny 8o Červený jsou do restaurace moc. Ty černý, tomu chybí spodek :lol:
Boty se hodí k úzkým kalhotám, k šatům vždycky kozačky. V balerínách budeš v lednu vypadat divně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77458
30.1.24 09:04
@SoyMaru píše:
Ahojky. Čeká mě rodinná oslava a netuším co si na sebe obléct v zimě. Oslava bude v restauraci. Poraďte jaké šaty, popřípadě sukni a hlavně jaké boty k tomu. Jsme ztracená :D

no a zvládneš tam vůbec jít? jestli má smysl vybírat oblečení vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77458
30.1.24 09:05
@Kelsey píše:
Ona působí, že je to velmi mladá holka i podle těch dotazů a těch kusů oblečení od Vietnamců, které sem dala. Co dáváš ty. Je moc hezké. Ale to je spíš pro nás usedlé 30+.

v jiné diskusi píše, že nemůže před lidmi jíst a možná vůbec nezvládne na tu oslavu jít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77458
30.1.24 09:07
@Ernais píše:

moc hezké věci, ale obávám se, že běžná 18-20 tohle ani nemá ve svém šatníku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.1.24 09:08
@stinga píše:
v jiné diskusi píše, že nemůže před lidmi jíst a možná vůbec nezvládne na tu oslavu jít

Aha. To jsem četla. Nespojila jsem si Nick s tou minulou diskusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77458
@Kelsey píše:
Aha. To jsem četla. Nespojila jsem si Nick s tou minulou diskusí.

je to ona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7

@stinga ano, komentovala jsem jeden příspěvek jedné slečny, že mám podobný problém a obavy z těchto oslav. ale určitě to zvládnu. jde o to, ze většina oslav na kterých jsem byla byla v létě, takže nevím jak to úplně chodí v zimním období. a je mi 24 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77458
30.1.24 09:14
@SoyMaru píše:
@stinga ano, komentovala jsem jeden příspěvek jedné slečny, že mám podobný problém a obavy z těchto oslav. ale určitě to zvládnu. jde o to, ze většina oslav na kterých jsem byla byla v létě, takže nevím jak to úplně chodí v zimním období. a je mi 24 :)

no to je jedno, kolik ti je, jsi to ty, tak snad to zvládneš a oslavu si užiješ,
obleč se hlavně tak, aby ses cítila příjemně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
30.1.24 09:22

Oboje šaty zcela nevhodné. Vzala bych nějaké s delším rukávem (3/4 nebo dlouhý), po kolena, k tomu klidně ty kozačky. Nebo slušné kalhoty a halenku, svetřík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
30.1.24 09:33

@stinga @Kelsey vek zakladatelky mi unikl a prispevek jsem zacala tvorit driv, nez pridala fotky sveho obleceni. Jsem usedla tricitka, takze je tim muj vyber samozrejme ovlivnen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14697
30.1.24 11:01

Saty ty červené a boty jsou asi jedno, stejně v restauraci většinou na oslavě celou dobu sedíš a nohy mas pod stolem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný