Vibro step plošina

1139
8.2.12 22:25

vibro step plošina

Ahoj maminky, chtěla jsem vás poprosit o radu…Máte některá zkušenost s vibračními stroji? Třeba ve fitku atd…Docela mě to nadchlo, jsem pohodlná někam docházet na cvičení, ale na druhou stranu, pořídit si takový stroj domů bez nějakých recenzí a názorů se mi nechce. Přece jenom stojí to dost peněz.Budu opravdu ráda za vaše názory, kdo z vás na tom někde trdlikal :D písněte, prosím. Děkuji Bessy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3839
8.2.12 22:32

ahoj,
po porodu jsem i pořídila domů power plate (do fitka jsem to nějak nestíhala :mrgreen: ). Ve fitku jsem ale kdysi absolvovala několik hodin s trenérem, který mi ukázal cviky, držení těla, doporučil zátěž a dobu cvičení. toho se více méně držím stále a funguje to. S poměrně malým úsilím a za krátký čas to má dost dobré výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
8.2.12 22:35

Moje zkušenosti jsou takové, že mi lékař tento způsob cvičení poměrně důrazně nedoporučil - problémy s klouby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
8.2.12 23:09

tak jsem teď koukala na ten power plate a já to nějak nechápu :nevim: asi jsem pitomá. Dá se na tom zpevnit i břicho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
8.2.12 23:14

Ahoj delam trenerku na poweru plate a sama na tom pres rok cvicim a je to super. je vedecky dokazany , ze to odstranuje rizikovy tuk v oblasti bricha. takze na bricho to je super a fakt makacka :) ale ta cena, je dost vysoka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
8.2.12 23:20

no já jsem právě celá rozkydlá :cert: a to břicho hrůůůza.Jenže nevim co s tim. Jestli něco koupit domů,ale mají toho dost a já tomu moc nerozumim. A právě kvůli penězům se nechci unáhlit. Už takhle mají doma průpovídky :mrgreen: .Že to tady bude akorát stát a stejně nebudu cvičit atd..A kolik je zhruba ta cena poweru plate,jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
8.2.12 23:40

J8 měla možnost vyzkoušet Power plate i Vibro gym. A teda za mě Power plate. chodila bych dál,a el pak zazlobilo zdraví, musela jsem dát pauzu a pak už nebyly finance. Kamarádka šla za 4 m 12 kg dolů… 8o jsem zírala

Po porodu určitě chci začít cvičit znova. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
9.2.12 09:02

bessy: power plate staval 250 tisic, ted udajne 280 tis. je to zdravotnickej certifikovanej pristroj a i proto tolik stoji, ostatni jsou celkem k nicemu. najdi si u vas neblizsi studio , kde ho maj a chod tam cvicit. cvici se maximalne ve 2 a je tam jeste trenerka tak mas jistotu, ze cvicis dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
9.2.12 09:32
lovelytelle píše:
bessy: power plate staval 250 tisic, ted udajne 280 tis. je to zdravotnickej certifikovanej pristroj a i proto tolik stoji, ostatni jsou celkem k nicemu. najdi si u vas neblizsi studio , kde ho maj a chod tam cvicit. cvici se maximalne ve 2 a je tam jeste trenerka tak mas jistotu, ze cvicis dobre.

promiň, ale to jsou takové ty klasické řeči trenérů z fitek, aby lidi chodili k nim.
PP nový se dá sehnat za 100, z USA ještě míň.
Ale je fakt, že jsou určitě potřeba nějaké hodiny s profi trenérem před tím, než začne člověk sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
9.2.12 13:47

black: ptala jsem se sefky kolik za nej dala, rikala mi tuhle sumu, nekoukala jsem kolik to tedka stoji. ale ja sama bych si ho domu urcite poridila, kdybych na to mela. no 100% nejdriv absolvovat par lekci v nejakym studiu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
9.2.12 19:44

děkuji za názory a info…ještě jsem se chtěla zeptat, neznáte někdo tohle?Já to viděla v pořadu Jste to, co jíte :lol: http://www.insportline.cz/…insportline/ ale nevim nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
19.7.20 17:03

Od posledního příspěvku uplynulo 8 let, tak se chci zeptat. jestli má někdo nějakou dobrou zkušenost s hubnuím na vibrační plošině. Nechci ale žádnou za 15 tic., koukala jsem na obyčejné plošiny - samostatné desky, na kterých se stojí, případně cvičí ještě ruce, nemají žádná držadla. Ty stojí cca 3 tis., to bych za to dala. Jde mi samozřejmě o účinek na hubnutí :jazyk: A ještě by mě zajímalo, jestli Vám to nevadilo na záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková