Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Holky poraďte nějakou dobrou hudbu,která se hodí ke cvičení?Právě jsem začala cvičit a potřebuju něco co mě pěkně rozproudí
![]()
NO záleží co máš ráda za styl…já mám ráda latino, takže mám stáhlý album Thalie a remixovaný písničky- je to rychlí, svižný…dobrý ![]()
Já mám od mojí cvičitelky zumby staženou hudbu, takže si cvičím její kroky a až malý povyroste zase začnu chodit na cvíčo, páč doma to není ono..
Doporučuji tedy latinskoamerické rytmy, páč ty mi začnou hýbat zadkem, i když nechci
![]()
a k jakému cvičení myslíš? sem intruktorka a tak mám hudby celkem dost, ale fakt záleží na co to potřebuješ, jakej styl cvičení.
Já teda cvičím bez hudby,protože musím cvičit takrychle,že by se mi ta hudba ani nevyplatila zapínat.Snažím se tak těch 15-2O minut.
Mě by se líbily taky ty latinsko-americké rytmy,ale záleží co se ti líbí.
Tak hodně zdaru
eseta píše:
a k jakému cvičení myslíš? sem intruktorka a tak mám hudby celkem dost, ale fakt záleží na co to potřebuješ, jakej styl cvičení.
Začínám spíš takovým posilovacím-bodystiling
LeaZbrna píše:
Ja valim na toto..
http://www.youtube.com/watch?…
Tak to je masakr.Díky za tip ![]()
LeaZbrna píše:
Ja valim na toto..
http://www.youtube.com/watch?…
Jo to jesuper,akorát nevim,jestli je to dobrá hudba na bodystilling-je to asi dost rychlý,ale můžu u toho skákat přes švihadlo ![]()
Přes švihadlo dobrý,ale sedy lehy si u toho neumím představit. ![]()
J-Zicek píše:
Přes švihadlo dobrý,ale sedy lehy si u toho neumím představit.
To bych nerozdejchala
![]()
J-Zicek píše:
A tak možná jo,ale dalo by ti to velkej záhul.
Určitě bych zdechla
Včera jsem si stáhla Technotronic a Saltńpepa a docela to šlo ![]()
Technotronic je taky celkem rychlovka,ale jestli je děláš rychle tak to jde.
Tak ať se ti krásně cvičí. ![]()
J-Zicek píše:
Technotronic je taky celkem rychlovka,ale jestli je děláš rychle tak to jde.
Tak ať se ti krásně cvičí.
Konkrétně tich sedů lehů udělám zatim jen tak kolem 50 a nechávám si je až nakonec
Akorát jdu cvičit,tak dík
![]()