Aerobic Mladá Boleslav

6224
6.2.12 09:01

Aerobic Mladá Boleslav

Zdravím všechny…
Mamka se na mě obrátila s prosbou, jestli bych sem nenapsala..Shánějí do svého wellnes týmu aerobicu další členky..POkud si chcete zpříjemnit dny cvičením a baví vás, tak napište :) hledají ženy,maminky, studentky ve věku od 20 do 45,zájem stačí :palec: :palec:
Prosím pouze Mladá Boleslav a okolí :) :) :)
Děkuji :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6224
7.2.12 08:24
:mavam: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
7.2.12 08:30

ahoj. Hledají na práci nebo na cvičení klienty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
7.2.12 08:32

Hledaj někoho, kdo snima bude cvičit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
7.2.12 08:47

to bych klidně cvičila, ale nemám žádný cvičitelský kurzy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
7.2.12 10:21

ahojky, nepotřebuješ žádný kurz, jen třeba jestli umíš alepon nějaké základní kroky?? jestli sis někde zacvičila aerobic..? :) moje mamka začala cvičit aby zhubla jen tak rekreačně..a ted je snima v teamu,ale taky není žádný cvičitel.. :palec: :palec: kdybys měla opravdu zájem, písni třeba SZ :) já bych mamce na tebe dala nějaký kontakt nebo naopak a můžete se domluvit.. můžeš se jít podívat nebo s nima zacvičit..tam chodim i já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
7.2.12 12:41

z jejich letáku :)
Wellness Team Lucie Novákové hledá do svých řad nové nadšence.Wellness aerobik je nová forma zívodního aerobiku,která umožňuje i neregistrovaným dívkám,ženám,v jakémkoliv věku secvičit sestavu,obléknout dres a porovnat síly se stejně starými kolegyněmi.Pokud by někdo měl zájem,přijďte se na nás podívat každé pondělí a středu od 19 hodin na 6.zš.:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková