Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
No my víme jak - nežrat ![]()
Ale jinak teda gratuluji, že jsi shodila, přeju ať ti váha vydrží a ty jsi schopna si ji udržovat, protože to je podle mě pak ta těžší část než samotné hubnutí ![]()
No je pravda že jsem musela trochu jídlo omezit ale ne zas tak moc spíš jsem musela trochu zmenit stravu a šla pro švihadlo a po večerech skákald celej měsic hodinku. A co tchyni řekla jsem jí že si nedávám na veču buček.
![]()
No tak bůček k véče by mě asi dorazil, se divim, že tchýně ještě žije ![]()
Ahoj, to je super…veliká gratulace. Já se také snažím něco zhubnout. Mám rotační disk, každý den na něm cvicím, ale po pravdě jsem nikde moc nenašla jak dlouho mám na něm cvičit aby to mělo nějaký efekt, tak cvičím půl hodinu a potom posiluji. Ale mám kolem břicha „pneumatiku“ bojím se, že akorát budu posilovat svaly, ale nezhubnu. Poradíte mi co s tím? ![]()
Jo ona je zvláštní někdy žere a žere a pak jak když utne tak si da jablko za celej den. Ale má asi menopauzu protože už 5 měsícu nabrala dost a je protivná jak vřed na řiti. A mě to fakt těší jak ona na mě já na ní.
Just. Já měla taky pneu a velkou. Mám doma 3 stroje a žadný nepoužívám. 1 je na behání. 2 na sklapovačky a třetí je kolo. Na spevnéní super. Ale nej nej je švihadlo zapotíš se zaskáčeš si. Sem tam sebou švihneš jako já, ale má to něco do sebe vahově to trvalo dele, ale v cm to šlo hned poznat. Po 3 tydnech už jsem měnila kalhoty.
Moc tvoji diskusi nechápu, jaký je účel. Zásady hubnutí jsou snad každému jasné ne? jíst pravidelně 5× denně dietní jídla a sportovat. Nic jiného nefunguje.
Pokud jsi se přišla pochlubit, tak ti gratuluji, 25 kilo je celkem dobrý výsledek.
Tak to je super, akorát já bydlím v bytovce a nemam moc možností kam jít skákat…
jedině tak doma na posleli
![]()
Zuzka a verunka 2mesice píše:
No je pravda že jsem musela trochu jídlo omezit ale ne zas tak moc spíš jsem musela trochu zmenit stravu a šla pro švihadlo a po večerech skákald celej měsic hodinku. A co tchyni řekla jsem jí že si nedávám na veču buček.
a to si skakala jen přes to švihadlo?? já ho před týdnem taky vytáhla tak sem zvědavá jestli to ma nejaký učinky
samozřejmě že už nějaký ten pátek dodržuju zdravou a dietní stravu bez ní by to nešlo
A kolik jsi vážila předtím, ze mas za pul roku 25 kg dole? Asi dost, co?
Já držím dietu se stobem, je to fajn, už jsem něco Malo za ty dva týdny zhubla.
pikola píše:
A kolik jsi vážila předtím, ze mas za pul roku 25 kg dole? Asi dost, co?
Já držím dietu se stobem, je to fajn, už jsem něco Malo za ty dva týdny zhubla.
jojo stob je fajn ![]()
Ahoj maminy, chci vám napsat jak jsem po narážení mojí tchýně zhubla a jsem zpokojená. Nechci se chlubyt nebo tak podobně. Takže po mém porodu jsem neschodila ani deko, spíš jsed nabrala na váze víc, a mé tchýni to vadilo a dala mi to pěkně natvrdo najevo slova typu jsem jak špekaček a podobně. Pul roku jsem to snašela a řekla dost. Nehledala jsem na netu nehledala odborníky ale SAMA jsem si našla zpusob jak stoho všeho ven a dnes po pul roce mám 25kg dole. A je mi super. Tchýně za mnou dnes přišla a říkala že prej chce radu jak taky pekně zhodit tak pokud nekdo chce rada poradim a funguje to