Z hnědé zpět na blond

2288
3.2.12 17:30

Z hnědé zpět na blond

Zdravím :mavam: Měla bych takový dotaz,od malička jsem byla přírodní blond.Po 21 letech mi někdo nahučel do hlavy,že mám zkusit hnědou,že mi to bude slušet.Jsem spíše pro domácí barvení,jelikož moje poslední návštěva u kadeřnice způsobila to,že jsem se styděla na sebe podívat i do zrcadla.Tak mě tchýně doma nabarvila oříškovou hnědou,která chytla do takové šedozelenohnědé.Zhruba po dvou měsících jsme přebarvili ještě jednou a už je to ok.Na jaro bych ale chtěla zpět na blond,tak nevím jak na to :nevim: Koupit blond barvu a zkusit to?Nechytne to do zrzava?A nebo se svěřit do péče kadeřnice?Mám s něma špatné zkušenosti :D Zkrácení konečků o dva centimetry nakonec zkončilo mikádem a to je jeden z těch lepších případů :zed: Prosíím o radu,jak být opět bloond? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Sabrine
3.2.12 17:50

Barva barvu nikdy nezesvětlí,takže bych doporučila jít ke kadeřnici a zpátky to promelírovat na světlou.

• Citovat
  • Upravit
4346
3.2.12 17:51

No já osobně bych to doma nebarvila. Pravděpodobně by to opravdu šlo do zrzava popř. do té hnusné kuřecí žluté. Když jsem měla kdysi taky záchvat a šla na hnědo, kadeřnice mi to pak nadvakrát stáhla melírkem a bylo to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
3.2.12 17:51

Světlá barva na tmavé nikdy nechytne-mám odzkoušeno :mrgreen: Barva se dá stáhnout u kadeřnice,ale ničí to dost vlasy.Nezbývá než nechat odrůst :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
3.2.12 18:00
Katka86 píše:
Světlá barva na tmavé nikdy nechytne-mám odzkoušeno :mrgreen: Barva se dá stáhnout u kadeřnice,ale ničí to dost vlasy.Nezbývá než nechat odrůst :think:

to nevydržím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
3.2.12 18:00

navíc v těhotenství asi barvy chytají jinak než by měly co :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
3.2.12 18:01

Tentokrát běž rozhodně ke kadeřnici, sama nemáš šanci chytnout ten správný odstín!! Ale vyber si nějakou lepší, prosím tě. ;)
Vlasy se musí odbarvit, případně i znovu nabarvit na tvůj odstín blond, aby jak ti vlasy budou odrůstat, ty nové byly naprosto totožného odstínu jako ty staré barvené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
3.2.12 18:03
katkabanova píše:
Katka86 píše:
Světlá barva na tmavé nikdy nechytne-mám odzkoušeno :mrgreen: Barva se dá stáhnout u kadeřnice,ale ničí to dost vlasy.Nezbývá než nechat odrůst :think:

Neboj, nemusíš čekat, až to odroste. Šikovná kadeřnice ti to nabarví nastejno a nikdo nic nepozná. - Leda možná ty na kvalitě vlasů, protože po barvení/odbarvování/případném dalším barvení budou asi dost poničené, ale to se dá spravit kvalitní kůrou na vlasy. A samozřejmě postupným zastřiháváním konečků, až se zbavíš všech těch poničených. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
3.2.12 18:04

ke kadeřnici, stahne hnědou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
3.2.12 18:05
katkabanova píše:
Katka86 píše:

Já se zbavovala černé,takže to bylo něco.Nech si dát světlý melírek,to tu barvu trošku oživí a zesvětli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
3.2.12 18:05

Musíš ke kadeřnici a ta použije stahovač barvy. Domácí pokusy by tě jistě vyšly dráž a to nejen finančně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
3.2.12 18:12

J8 to chtěla opačně ale i tka musela jsem postupně melírování ztmavit…tohle bych sama endělala já to zkoušela výsledek zelenostříbrná hlava :mrgreen: ted jsem ráda že sjem se blond zbavila a mám hnědou:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
3.2.12 18:18

Take jsem chtela stahnout tmavou na svetlejsi… kadernice muze komplet odbarvit a dat pozadovanou barvu, ovsem z vlasu by se mohl udelat nezadouci chemlon, tedy uplne znicene vlasy a stejne to pak musi odrust. Zalezi samozrejme na kvalite vlasu…
Mne to nakonec na nekolikrat promelirovala, aby to nebyl takovy rozdil a ted to proste uz rok odrusta… A ty melirky v tech tmavych vypadaly hezky, takze je to dobre prechodne obdobi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
3.2.12 18:23

Přidávám osobní zkušenost s tím, že doma rozhodně nepřebarvovat… Dopadlo by to tak, že z odrostlých částí vlasů by jsi měla u hlavy blonďatou dálnici, a zbytek by byl zrzavo-hnědo-žluto-flekatý. Měla jsem to tehdá v barvě hyenní srsti :mrgreen:
Druhý problém je ten, že je třeba použít u kadeřnice dosti agresivní barvu, která mi po odbarvení hodně zničila vlasy. Pro začátek bych volila blonďatý melír, aby se nezatížily všechny vlasy najednou…Opravdu mi jich tehdá hodně vypadalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
3.2.12 18:27

Ahojky…tak buď jdi ke kadeřnici ale to bude na dlouhé lokty a taky dost peněz ti to spolkne,protože to bude dělat postupně a nebo si kup odbarvovač-Loreal je nejlepší a stáhni si s ním tu hnědou-jde to dobře a potom si vyber nějakou hezkou blond barvičku která se ti líbí a dej si jí na vlásky,zase Loreal-je to kvalitní značka…no a potom si objednej na netu balzám na vlasy Gestil wonder,je super a krásně ti spraví vlásky vysušené barvením.. :palec: ..tak držím palce.. :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková