Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zdravím
Měla bych takový dotaz,od malička jsem byla přírodní blond.Po 21 letech mi někdo nahučel do hlavy,že mám zkusit hnědou,že mi to bude slušet.Jsem spíše pro domácí barvení,jelikož moje poslední návštěva u kadeřnice způsobila to,že jsem se styděla na sebe podívat i do zrcadla.Tak mě tchýně doma nabarvila oříškovou hnědou,která chytla do takové šedozelenohnědé.Zhruba po dvou měsících jsme přebarvili ještě jednou a už je to ok.Na jaro bych ale chtěla zpět na blond,tak nevím jak na to
Koupit blond barvu a zkusit to?Nechytne to do zrzava?A nebo se svěřit do péče kadeřnice?Mám s něma špatné zkušenosti
Zkrácení konečků o dva centimetry nakonec zkončilo mikádem a to je jeden z těch lepších případů
Prosíím o radu,jak být opět bloond? ![]()
Barva barvu nikdy nezesvětlí,takže bych doporučila jít ke kadeřnici a zpátky to promelírovat na světlou.
No já osobně bych to doma nebarvila. Pravděpodobně by to opravdu šlo do zrzava popř. do té hnusné kuřecí žluté. Když jsem měla kdysi taky záchvat a šla na hnědo, kadeřnice mi to pak nadvakrát stáhla melírkem a bylo to v pohodě.
Světlá barva na tmavé nikdy nechytne-mám odzkoušeno
Barva se dá stáhnout u kadeřnice,ale ničí to dost vlasy.Nezbývá než nechat odrůst ![]()
Katka86 píše:
Světlá barva na tmavé nikdy nechytne-mám odzkoušenoBarva se dá stáhnout u kadeřnice,ale ničí to dost vlasy.Nezbývá než nechat odrůst
to nevydržím ![]()
Tentokrát běž rozhodně ke kadeřnici, sama nemáš šanci chytnout ten správný odstín!! Ale vyber si nějakou lepší, prosím tě. ![]()
Vlasy se musí odbarvit, případně i znovu nabarvit na tvůj odstín blond, aby jak ti vlasy budou odrůstat, ty nové byly naprosto totožného odstínu jako ty staré barvené.
katkabanova píše:Katka86 píše:to nevydržím
Světlá barva na tmavé nikdy nechytne-mám odzkoušenoBarva se dá stáhnout u kadeřnice,ale ničí to dost vlasy.Nezbývá než nechat odrůst
Neboj, nemusíš čekat, až to odroste. Šikovná kadeřnice ti to nabarví nastejno a nikdo nic nepozná. - Leda možná ty na kvalitě vlasů, protože po barvení/odbarvování/případném dalším barvení budou asi dost poničené, ale to se dá spravit kvalitní kůrou na vlasy. A samozřejmě postupným zastřiháváním konečků, až se zbavíš všech těch poničených. ![]()
katkabanova píše:Katka86 píše:to nevydržím
Já se zbavovala černé,takže to bylo něco.Nech si dát světlý melírek,to tu barvu trošku oživí a zesvětli.
Musíš ke kadeřnici a ta použije stahovač barvy. Domácí pokusy by tě jistě vyšly dráž a to nejen finančně.
J8 to chtěla opačně ale i tka musela jsem postupně melírování ztmavit…tohle bych sama endělala já to zkoušela výsledek zelenostříbrná hlava
ted jsem ráda že sjem se blond zbavila a mám hnědou:)))
Take jsem chtela stahnout tmavou na svetlejsi… kadernice muze komplet odbarvit a dat pozadovanou barvu, ovsem z vlasu by se mohl udelat nezadouci chemlon, tedy uplne znicene vlasy a stejne to pak musi odrust. Zalezi samozrejme na kvalite vlasu…
Mne to nakonec na nekolikrat promelirovala, aby to nebyl takovy rozdil a ted to proste uz rok odrusta… A ty melirky v tech tmavych vypadaly hezky, takze je to dobre prechodne obdobi ![]()
Přidávám osobní zkušenost s tím, že doma rozhodně nepřebarvovat… Dopadlo by to tak, že z odrostlých částí vlasů by jsi měla u hlavy blonďatou dálnici, a zbytek by byl zrzavo-hnědo-žluto-flekatý. Měla jsem to tehdá v barvě hyenní srsti ![]()
Druhý problém je ten, že je třeba použít u kadeřnice dosti agresivní barvu, která mi po odbarvení hodně zničila vlasy. Pro začátek bych volila blonďatý melír, aby se nezatížily všechny vlasy najednou…Opravdu mi jich tehdá hodně vypadalo…
Ahojky…tak buď jdi ke kadeřnici ale to bude na dlouhé lokty a taky dost peněz ti to spolkne,protože to bude dělat postupně a nebo si kup odbarvovač-Loreal je nejlepší a stáhni si s ním tu hnědou-jde to dobře a potom si vyber nějakou hezkou blond barvičku která se ti líbí a dej si jí na vlásky,zase Loreal-je to kvalitní značka…no a potom si objednej na netu balzám na vlasy Gestil wonder,je super a krásně ti spraví vlásky vysušené barvením..
..tak držím palce..
![]()