Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
ja mela melir a obarvila jsem si celou hlavu na blond a pak jsem zas chtela melir tak mi do toho kadernice udelala hnedy rouzky (ale moc tmavy takze lepsi zvolit svetlejsi hnedou) takze si myslim ze to v pohode jde, jen se to pak pry vic vymejva coz men se nevymejvalo a i po pul roce to jde videt…hlavne jit ke kadernici a zadny doam ci barveni, ta ti poradi a urcite to pujde
Ahoj, já bych řekla, že to určitě půjde. Jen bych volila světle hnědou, nebo třeba takový ten medový oříšek. Hlavně né nic hodně tmavýho aby jsi pak zase nebyla nešťastná, že jdeš do
tmava
no hlavne ja jak mela to tmavy v tom tak dole ko celkove se slabym melirem vypadlao sedive dohromady, fakt to chce dost svetlou sps tmavsi blond…ale kadernice ti poradi
Ahoj, určo to jde
kamarádka je přírodní zrzka a vždycky se nechává dělat blond melír, když už je tam té blond pak moc, hodí si tam hnědé proužky
Já sama si taky melír dávám, teď už to mám dost bílý, tak si nechám hodit víc hnědý ![]()
Ahoj,chtěla bych prosím poradit jestli půjde dát hnědý melír do platinové blond.
Strašně dlouho jsem nosila melír(moje barva vlasů je taková ta myší)a teď jsem si nechala odbarvit vlasy na platinovou blond ale vůbec se v tom necítím dobře,tak jsem si myslela že bych si do toho nechala udělat hnědý melír abych se zase vrátila zpět k tomu jak jsem to měla čekat než to odroste by bylo na delší čas myslíte že to půjde nebo máte to také některá tak?
Děkuji za váš čas mi poradit.