Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Hoď odkaz.
Ale zřejmě vím,co myslíš. Zrovna nedávno jsem hledala lymfodrenáže a na nějakých stránkách byly ty legíny. Nevím, jak to funguje, ale je to prý úplně na stejném principu jako právě ty lymfodrenáže.
Kamarádka na tom byla zatím 2krát a přes břicho má dolů 6cm, přes boky nevím a celulitida se ji trochu taky ztratila. Má zaplaceno 10procedur.
Já se na to chci taky objednat.
Nevím, zda tedy myslíme to samé, ale jestli jo, tak si myslím, že to opravdu funguje… ![]()
Omlouvám se za anonym, ale nechce se mi veřejně přiznávat k celulitidě ![]()
Tyhle legíny neznám. Ale celulitidu bohužel jo
A můžu potvrdit, že když jsem pravidelně nosila kompresivní prádlo, celulitida se vždy zlepšila. Je to jednoduché - prohřívala ty tukové vrstvy a jemně tlačila na lymfatický systém, takže pomáhala celulitidu rozpouštět. Nevím, v čem je tenhle materiál zázračnější (krom zázračné ceny
), ale fungovat pravděpodobně bude na stejné bázi jako ty kompresivní gatě ![]()
angela155 píše:
tak tady je ten odkaz
http://www.solucel.cz/A jestli by to mělo takový účinek jako u Tvojí kamarádky, tak bych do toho šla. Popřípadě prosím až se objednáš a vyzkoušíš napiš mi jak to funguje. Dík
Tak to jsem myslela něco jiného
Ale ty lymfodrenáže jsou buď manuální mysáže a nebo právě takové nohavice (někde to měly nazvané legínama).
Určitě napíšu, jak jsem dopadla. Popřípadě zítra můžu dodat info i od kamarádky ![]()
Ale když anonymní psala o tom prádle, že změna tam opravdu je, tak to není zcela vyloučené
Ale já raději půjdu do těch lymfodrenáží, a potom popřípadě koupím ty legíny (výjde to levněji)… ![]()
ehm a tričko na malý prsa?
vím, že existují takové legíny na cvičení..ale na běžné nošení neznám
Saroya píše:
ehm a tričko na malý prsa?vím, že existují takové legíny na cvičení..ale na běžné nošení neznám
tak to tričko chci taky ![]()
Legíny za 2tis neznám:-) a raděj bych do toho nešla, ale koukni na http://www.fenix-shop.com/…-bio-fir-360
Mám kámošku co je má a je s nima spokojená, hledali jsme, kde jsou nejlevnější, vypadá to, že na tom fenix-shopu. Mají je tam za 499kč skladem, čááuuu ![]()
o tričku nevím, ale maj tam taky zvětšovačky podprdy. Nevím kolik máte, já teda 80B, koupila jsem si tu, co na ní maj 200Kč ted slevu. Mám jí už rok a musím říct, že jakej udělá dekolt, to fakt klobouk dolů, ta investice za to stojí. Jsou to podprdy Luna. Z Řecka. tak kupujte dokud to jde
, než se tam v řecku šeci pobijů
![]()
mám dekolt že ho nejde přehlédnout…bohužel..ale dík za reklamu ![]()
aha, tak ja to pochopila jako pravý opak
.. ale tak … aspon snaha byla:-)
Zdravím, ty legíny proti celulitidě mám a už asi dva roky používám. Je to něco jiného, než procedura s nafukovacími kalhotami, kterou si koupíte v některých salónech. Tohle jsem skoro normální legíny, bílé nebo černé, a mají z vnitřní (rubové) strany hrubší vzorek, který vlastně působí na rozproudění lymfy. Nejlepší je si je navléci hned ráno. Vydržím v nich pár hodin, maximálně tedy celé dopoledne, a nosím je takhle zhruba 3-4× týdně. Nejlépe je být doma, jednak proto, že by vám bylo docela vedro, pokud byste si přes ně oblékly kalhoty, jednak proto, že jsem po pár hodinách dost unavená. Doporučuje se hodně pít, jako ostatně po každé akci na rozproudění lymfy. Výsledky jsou: postupně se celulitida „zjemnila“, ty hrbolky se trochu zploštily, šlo to pomalu, ale přece. Teď už na některých místech stehen téměř zmizela. Ale je to vážně dlouhodobý proces, nevím, pokud bych s tím přestala, jestli by se to nevrátilo do původní podoby. Koupila jsem je na stránkách nejlepšíleginy.
Cellumove jsem i objednala a zaplatila 28.8. a nic… kontaktovat je nelze, nevyhazujte peníze. Je to podvod!