Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zdravím všechny blondýnky
,
mám hodně tmavě blond vlnité vlasy,chodím tak cca 3×do roka na světlý melír,ale přijde mi,že vlasy se tím hodně ničí.Přemýšlela jsem o blond barvičce.Jak často se pak musí chodit?Jsou odrosty hodně vidět?U melíru je to v podstatě jedno,i když to odrůstá vypadá to dobře.A dá se koupit nějaká kvalitní barvička a dělat si to doma,nebo chodíte ke kadeřnici?Děkuju všem. ![]()
já sem sice už dlouho neblondýna, ale barvou vlasy ničíš taky, tím tomu fakt nepomůžeš, navíc po vícerym barvení ti tvoje vlasy můžou odrůstat tmavší a zničíš si svoji přirozenou barvu…
Já bych zůstala u melírů. Jsou přirozenější a vlasy se jimi ničí úplně stejně jako barvením. No, ještě záleží na tom jak kvalitní melír používáš a jak dlouho to tam necháváš. Když si obarvíš celou hlavu tak se často stává, že ten dobarvenej kus má úplně jinej odstín než zbytek vlasů.
Já bych taky zůstala u melíru. Barva se ti vymývá, tudíž často ženský barví dřív, než melírem a tím ničí vlasy možná více.
Když jsem byla v pubertě, schválně jsem si barvila vlasy, abych provokovala mámu (kadeřnici). Měla jsem vždy nádherné blonďaté vlasy. Po všech těch barvách mám vlasy otřesné (hodně špinavý blond), takže používám melír a jsem moc spokojená. ![]()
Ja mela taky hezke tmavsi blond vlasy,pak nekolik let barvila a ted mi odrusta takova hnusna hneda
takze bych byt tebou zustala u meliru ![]()
ahojte,taky o tom uvazuju.
opravdu pak vlasy ztmavnou???to se mi moc nezda..dyt to s vlasovyma cibulkama nema co delat ![]()
Steveka, kdybych měla odvahu, tak si nechám odrůst melír, aby jsi viděla, jaký je to rozdíl
Ale tu odvahu fakt nemám ![]()
zuzu,tak to je dostatecne upozorneni…tak pudu zase do melliru
Mám hnědé vlasy, barvim se melirem. Teď mám doma dvě blond barvy. Obarvi mi to taky vlasy? Podobně jako melir? V čem je vlastně rozdíl?
Bude to žluté já mám světle hnědé vlasy a barva z drogerie mi chytla na pramínku žlutě-zrzavě..jestli máš teda doma obyč barvu z drogerie
Já bych to už nikdy neudělala. Melír vydrží delší dobu odrůstat, je přirozenější, stačí chodit jednou za 2-3 měsíce tudíž i ušetříš, a neničíš tolik vlasy jako když barvíš na blond, tam je třeba barvit co měsíc.
Já sice nejsem blond, ale rez, ale místo melíru vybírám barvu. Ono je jedno jestli melír nebo barva, oboje to ničí vlasy. Melír se mi vždy hrozně na holách líbil.
@ellaredova Ničí sice stejně, ale opravdu neni potřeba barvit tak často jako u barev tudíž máš vlasy opravdu méně zničené schodly jsme se na tom vícero „melíristek“ ![]()