Melír nebo barva

8038
30.1.12 17:19

melír nebo barva

Zdravím všechny blondýnky :) ,
mám hodně tmavě blond vlnité vlasy,chodím tak cca 3×do roka na světlý melír,ale přijde mi,že vlasy se tím hodně ničí.Přemýšlela jsem o blond barvičce.Jak často se pak musí chodit?Jsou odrosty hodně vidět?U melíru je to v podstatě jedno,i když to odrůstá vypadá to dobře.A dá se koupit nějaká kvalitní barvička a dělat si to doma,nebo chodíte ke kadeřnici?Děkuju všem. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
573
30.1.12 17:29

já sem sice už dlouho neblondýna, ale barvou vlasy ničíš taky, tím tomu fakt nepomůžeš, navíc po vícerym barvení ti tvoje vlasy můžou odrůstat tmavší a zničíš si svoji přirozenou barvu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
30.1.12 18:18

Já bych zůstala u melírů. Jsou přirozenější a vlasy se jimi ničí úplně stejně jako barvením. No, ještě záleží na tom jak kvalitní melír používáš a jak dlouho to tam necháváš. Když si obarvíš celou hlavu tak se často stává, že ten dobarvenej kus má úplně jinej odstín než zbytek vlasů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
30.1.12 19:08

Já bych taky zůstala u melíru. Barva se ti vymývá, tudíž často ženský barví dřív, než melírem a tím ničí vlasy možná více.
Když jsem byla v pubertě, schválně jsem si barvila vlasy, abych provokovala mámu (kadeřnici). Měla jsem vždy nádherné blonďaté vlasy. Po všech těch barvách mám vlasy otřesné (hodně špinavý blond), takže používám melír a jsem moc spokojená. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
30.1.12 19:49

Ja mela taky hezke tmavsi blond vlasy,pak nekolik let barvila a ted mi odrusta takova hnusna hneda :poblion: takze bych byt tebou zustala u meliru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
31.1.12 21:03

ahojte,taky o tom uvazuju.

opravdu pak vlasy ztmavnou???to se mi moc nezda..dyt to s vlasovyma cibulkama nema co delat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
31.1.12 21:22

Steveka, kdybych měla odvahu, tak si nechám odrůst melír, aby jsi viděla, jaký je to rozdíl :-) Ale tu odvahu fakt nemám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
31.1.12 21:24

zuzu,tak to je dostatecne upozorneni…tak pudu zase do melliru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
11.11.14 17:20

Mám hnědé vlasy, barvim se melirem. Teď mám doma dvě blond barvy. Obarvi mi to taky vlasy? Podobně jako melir? V čem je vlastně rozdíl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
11.11.14 17:25

Bude to žluté já mám světle hnědé vlasy a barva z drogerie mi chytla na pramínku žlutě-zrzavě..jestli máš teda doma obyč barvu z drogerie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
11.11.14 17:25

Já bych to už nikdy neudělala. Melír vydrží delší dobu odrůstat, je přirozenější, stačí chodit jednou za 2-3 měsíce tudíž i ušetříš, a neničíš tolik vlasy jako když barvíš na blond, tam je třeba barvit co měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
11.11.14 17:39

Já sice nejsem blond, ale rez, ale místo melíru vybírám barvu. Ono je jedno jestli melír nebo barva, oboje to ničí vlasy. Melír se mi vždy hrozně na holách líbil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
11.11.14 17:40

@ellaredova Ničí sice stejně, ale opravdu neni potřeba barvit tak často jako u barev tudíž máš vlasy opravdu méně zničené schodly jsme se na tom vícero „melíristek“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková