Podrážky Vibram

1509
29.1.12 23:35

Podrážky Vibram

Ahoj,

je to už nějaký pátek, co jsem byla na outdoorové přehlídce, kde i byla beseda o oblečení a obuvi a zaznělo tam, že Vibram má 7let záruku na svoje podrážky a když se ochodí, tak je snad bezplatně podrazí. Možná jsem si to spletla s nějakou jinou, neb na netu jsem nic takového nenašla a je to přece jen už alespoň 6let. Kdyby měl někdo prosím nějaký odkaz, kde by se má doměnka potvrdila, byla bych moc ráda, příp. osobní zkušenost. Díky a dobrou noc, ráno si počtu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6882
29.1.12 23:42

Ahoj, je to už dlouho co jsem prodávala v outdoorovém obchodě. Na nové podražení jsme posílali třeba sandály Lizard, ale tam se to platilo. Nejlépe uděláš, když se na to zajdeš zeptat přímo do nějakého obchodu u vás ve městě. Některé lepší značky turistické výbavy můžou mít tuto výměnu v rámci svého servisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
29.1.12 23:47

našla jsem odkaz na shop, který nám dělal výměny podrážek, viz ceník
 http://www.restday.cz/cs/oprava-treku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1509
29.1.12 23:48
consi píše:
Ahoj, je to už dlouho co jsem prodávala v outdoorovém obchodě. Na nové podražení jsme posílali třeba sandály Lizard, ale tam se to platilo. Nejlépe uděláš, když se na to zajdeš zeptat přímo do nějakého obchodu u vás ve městě. Některé lepší značky turistické výbavy můžou mít tuto výměnu v rámci svého servisu.

Je to bylo rychlé a ty Lizardy, kolik to tam tak vycházelo znovupodražení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
29.1.12 23:51

tak to už Ti přesně neřeknu, ale něco kolem 500,–..fakt přesně nevím. Já je mám už přes osm let a podrážky jsou pořád jako nový a to v nich chodím v létě hodně často. A podle ceníku restday bych si už místo podražení připlatila za nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1509
30.1.12 00:16

Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie