Pupínky na zádech

Anonymní
27.1.12 23:20

Poradite mi prosim?

Predem se omlouvam za anonym
Uz je to celkem dlouho co jsem si na zadech nasla pupinky rikala jsem si co to muze byt? Pak se s pupinku udelaly jakoby boule rude a pak praskly neco jako akne ale mnohem vetsi vzdy se udela ruda boule ktera je pak plna nevim cim snad hnisem a pak praskne nekdy je to dost bolestive a pak zustane jen flek mam zada uplne zniceny ale neni to jen o zadech bohuzel se mi to dela i na jinejch mistech treba na prsou v podpazdi a mezi stehny uz si nevim rady jsem s toho zoufala mam uplne zniceny telo samej flek samozdrejme se koupu kazdej den i u doktorky jsem byla ale nic mi na to nerekla jen at to zkusim potirat lihem :nevim:
Mel jste to nekdo treba jen neco podobneho nebo mate zkusenosti a co pomaha? Predem vsem dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
marra
27.1.12 23:23

Myslím is,ze je to podkozni bedar :think: taky je mam,a jsou bolestive teda,a nejhorsi na stehnech :zed:

• Citovat
  • Upravit
6569
27.1.12 23:24

Tee Tree oil :)
Nechat si dobrou žínkou vydrbat místo, kam nedosáhnu.
Mast z konopí.
Domácí slivovica

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.12 23:25
marra píše:
Myslím is,ze je to podkozni bedar :think: taky je mam,a jsou bolestive teda,a nejhorsi na stehnech :zed:

No presne tak tak nejsem sama a co na to pouzivas nebo to jen tak nechavas?

• Citovat
  • Upravit
6569
27.1.12 23:30

Jo a taky bacha na jídelníček, hlavně na agresivní alergeny, koření, kakao atd. Naopak jíst třeba česnek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
27.1.12 23:34

Zajdi si na kožní. Do té doby si dej si nějakou detox kúru, pokud nejsi těhotná nebo kojící. Určitě něco poradí v lékárně (kopřivový čaj, ostropestřec mariánský…) nebo v obchodě s bylinkami. Kožní potíže často souvisí s játry, takže by to mohlo pomoci. Ty prasklé bych lokálně desinfikovala septonexem (je i zásyp), peroxidem nebo jodisolem. Pak doporučuju ještě mastičku Betadine nebo Ichtoxyl (tenhle nevím, jestli není na recept) a pak přelepit, aby se nesetřely a mohly účinkovat. Jsou to takové hutné, skoro černé masti, ale výborně vytáhnou zánět, vysuší a vyhojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.12 23:42

Mě se to taky dělalo, ale na rukou a taky v intimních partiích. Prostě mě to místo začalo bolet a nakonec z toho uzrál beďar. Mě dr. poradila taky kopřivový čaj, s tím, že se to na čas ještě zhorší, ale pak by se to mělo lepšit. Je fakt, že už to mám jen občas, taky bych řekla, že to bylo i než se mi srovnaly hormony po porodech. Ted mě zase trápí suchá kůže, takže naopak :roll:

• Citovat
  • Upravit
2346
28.1.12 00:15

No takhle agresivne se muze projevovat stafylokokova infekce kuze. Urcite by bylo vhodne nabrat ster a poslat na nejaky rozbor a podle toho nasadit ucinnou lecbu. Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
28.1.12 00:23
Lindusa píše:
No takhle agresivne se muze projevovat stafylokokova infekce kuze. Urcite by bylo vhodne nabrat ster a poslat na nejaky rozbor a podle toho nasadit ucinnou lecbu. Linda

Mně to taky napadlo, ale zakladatelka píše, že u dr. byla, tak jsem nějak počítala s tím, že je to vyloučené :nevim: Pokud nedělala testy, samozřejmě o ně požádat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
28.1.12 00:43

Ester, o lekarich si fakt nedelam iluze :) , takze obvykle chodim s konkretnim navrhem. Co si clovek neudela sam, to nema :D . L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
28.1.12 00:45
Lindusa píše:
Ester, o lekarich si fakt nedelam iluze :) , takze obvykle chodim s konkretnim navrhem. Co si clovek neudela sam, to nema :D . L.
:idea:
Jo, souhlasím :) Jsem stará naivka :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
11.5.14 18:27

V tomhle stavu uz bych jela do nemocnice! Na velikonoce jsme vezli do nem. manzela, tyden lezel se zadama, leky nezabiraly, stav se horsil, rovnou si ho tam nechali (ackoliv me do telefonu rikal. Mudr, ze si ho tam nenechaji, protoze maji zavreno oddeleni, nakonec tam musel zustat), dostal hned po vysetreni kapacku od bolesti, hned mu udelali CT-vyhrezly plotynky, za 5 dni operace…takze zada nejsou sranda, vim to sama msem pred lety s tim lezela 3 mesice doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
11.5.14 18:29

Omlouvam se prispevek mel byt k jine diskusi, pisu z tabletu a nejak me to tady blbne ten internet, resp. Nacitani stranek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková