Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj ![]()
Už pěknou dobu se snažím vytvořit na svých vlasech zrzavou barvu, ale prostě nic
Jsem totiž šílená bledule, takže ke mě tmavé vlasy nejdou. Nějakou dobu jsem nosila červenou, ale i ta mi pak přestala chytat.
Myslíte tedy, že kdybych to zkusila s blond barvou, chytlo by to rezatě? Nic jiného mě fakt nenapadá
Ani v salonu to prostě nedokáží udělat zrzavé.
Jenže zase nevím, jaký odstín blond barvy použít
Jestli hodně světlou, nebo méně.. V blond barvách se nevyznám ![]()
Moc díky za jakoukoliv radu ![]()
Jani, nevěřím, že by si s tím v salonu neporadili
. Jinak s peroxidem bych si moc doma nehrála, jo s nějvětší pravděpodobností Ti to chytne zrzavě, ale taky flekatě a bůhví jaký odstín zrzavé
. Svěř se odborníkům ![]()
Janinna23 píše:
Ahoj![]()
Už pěknou dobu se snažím vytvořit na svých vlasech zrzavou barvu, ale prostě nic
Moc díky za jakoukoliv raduJsem totiž šílená bledule, takže ke mě tmavé vlasy nejdou. Nějakou dobu jsem nosila červenou, ale i ta mi pak přestala chytat.
Myslíte tedy, že kdybych to zkusila s blond barvou, chytlo by to rezatě? Nic jiného mě fakt nenapadáAni v salonu to prostě nedokáží udělat zrzavé.
Jenže zase nevím, jaký odstín blond barvy použítJestli hodně světlou, nebo méně.. V blond barvách se nevyznám
Ahoj, proč by v salonu nedokázali udělat rezavou
, já jsem kadeřnice a na takový problém jsem ještě nenarazila! Větší problém bych viděla v té blond, ta uplně určitě půjde do nehezké rezavé!, když už tak si nech udělat melír, bude to vypadat přirozeněji!!… Ale těžko takhle radit ![]()
A samozřejmě se do toho nepouštěj doma, Kallkapa má svatou pravdu s těmi fleky atd. ![]()
Nedělat! svoje krásný hnědý vlásky jsem chtěla naopak obarvit na špinavou blond (bože jak já byla blbá), vzala jsem to zesvětlovačem, takže hlavu bílou, na to barvu a chytlo to sice zrzavý (což jsem teda fakt nechtěla), ale flekatý jak prase, vlasy si léčim do ted
takže za mě, bud se teda domluvit s kadeřnicí a smířit se s tim,že to ale určo nebude na jednu návštěvu, nebo nedělat......zkus hodit mahagon jen, to by nešlo? mě na tmavě hnědý vlasy chytá a co se mi teda osvědčilo jsou barvy od syossu, sice jsou s amoniakem, takže smrádek solidní, vodu po umytí barevnou ještě 14 dní, ale nemusela jsem s tim půl roku nic dělat a zničený jsem to taky neměla.....akorát pozor na domácí mazlíčky, amoniak jim hodně vadí, kamarádka tim přiotrávila kočku a dva dny se s ní modlila na kapačkách
Ahoj,
ja bych to nechala radsi na odbornicich - kdyz to v tvem salonu neumi, tak ho zkus zmenit ![]()
ja jsem si asi 17 letech odbarvovala vlasy z moji tmave hnede na blond nejakym zesvetlovacem, a slo to pres zrzavou, jenze ta zrzava byla pekne hnusna a navic to bylo hrozne flekate ![]()
Anechceš zkusit spíš melír?n Blond byhc si vlasy už neobarvila-osobní zkušenost- je to pak těžké to dotvávat dolů pokdu teda mluvíme o světlých odstínech…
Já mám tady se salony zkušenosti, že mi nikdy nenamíchali barvu takovou, jakou jsem přesně chtěla
Proto se trošku bojím, jak by to dopadlo se zrzavou, abych za to nedala dost peněz a ve finále by to bylo stejně na prd ![]()
A pokud nemají přímo nějaký odstín zrzavé barvy, nevím jak by odhadli přesně tu, kterou bych chtěla ![]()
pokud jsi bledá, tak podle mě budeš s blond ještě bledší,já to tak aspoň mám; jinak bych to nechala na kadeřnici, přeci jen takové změny jsou náročné i pro ně…
neee doma uz nikdy
ja jsem chtela zkusit blond z hnede a dopadlo to jako jeta mrkev, flekata- ale jako vazne- takova ta blba cikanska - omluva vsem koho by to mohlo urazit- ale to bylo proste nejvystiznejsi- navic to trcelo nebo co .. strasny- uz nikdy - nastesti jsem emla doma zbytek tmave tak jsem to hned prebarvila- ufff vlasy to prezily ![]()
Právě světlejší barva vlasů je pro bledou pleť lepší, zvlášť ta zrzavá
S tmavou je to pak hrozný kontrast.
Zkusím se tedy podívat po nějakém salónu, kde barví opravdu dobře a budu doufat, že mi vyjde taková barva, jakou si přeju ![]()
Díky za rady ![]()
Já se asi dva roky barvila, z tmavě hnědé na zrz. Postup byl následující: vlasy jsem odbarvila a pak nabarvila na zrzavo. Nevidím v tom problém ![]()
Po odbarvení jsem teda mívala vlasy flekaté, ale barva to zas sjednotila.
Negativum bylo, že jsem to musela dělat často (odrosty) a hodně to ničilo vlasy.
Janinna23 píše:
Právě světlejší barva vlasů je pro bledou pleť lepší, zvlášť ta zrzaváS tmavou je to pak hrozný kontrast.
Zkusím se tedy podívat po nějakém salónu, kde barví opravdu dobře a budu doufat, že mi vyjde taková barva, jakou si přejuDíky za rady
když já si nemůžu pomoct, když tě vidim, tak se mi na tobě ta tmavá líbí…nechceš radši teda bledší pleti pomoct samoopalovákem než si kompletně doničit vlasy?
pokud jsi přirozená tmavovláska, tak ti teplý odstín zrz může hodně neslušet - ten sluší podzimním a jarním typům pleti, takže pokud jsi podzimní a sama máš na pleti pihy a trošku do zrz odstín hnědé, tak to bude prima, jinak bys mohla dopadnout malounko „vyblitě“, ale tos asi nechtěla slyšet ![]()
jsem tmavovláska a zrz jsem měla párkrát z přelivu a chytlo to normálně ![]()
riskla bych to znovu v salonu a hodně pečlivě vybírala odstín
Měla jsem opravdu světlounce hnědé vlasy, do toho jsem nosila blonďaté melíry (to mi bylo tak 13-14) a cca v 15ti jsem se obarvila na červeno. No ze začátku paráda, ale jak to vybledlo tak fuj a už to pak nechytalo tak jak mělo
Tak se to vzalo hnědou, jenže ona je ke mě prostě moc tmavá
Když mám make-up, tak to ještě jde, ale jinak je to vcelku vidět, že je to na mě moc tmavé
Jinak podzimní typ jsem
Pihy sice nemám, ale pleť je opravdu dost světlá. ![]()