Blond barva na hnědé vlasy

1254
25.1.12 18:52

Blond barva na hnědé vlasy

Ahoj :mavam:

Už pěknou dobu se snažím vytvořit na svých vlasech zrzavou barvu, ale prostě nic :roll: Jsem totiž šílená bledule, takže ke mě tmavé vlasy nejdou. Nějakou dobu jsem nosila červenou, ale i ta mi pak přestala chytat.
Myslíte tedy, že kdybych to zkusila s blond barvou, chytlo by to rezatě? Nic jiného mě fakt nenapadá :roll: Ani v salonu to prostě nedokáží udělat zrzavé.
Jenže zase nevím, jaký odstín blond barvy použít :nevim: Jestli hodně světlou, nebo méně.. V blond barvách se nevyznám :think:

Moc díky za jakoukoliv radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8566
25.1.12 18:57

Jani, nevěřím, že by si s tím v salonu neporadili ;) . Jinak s peroxidem bych si moc doma nehrála, jo s nějvětší pravděpodobností Ti to chytne zrzavě, ale taky flekatě a bůhví jaký odstín zrzavé :nevim: . Svěř se odborníkům ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
25.1.12 18:59
Janinna23 píše:
Ahoj :mavam:

Už pěknou dobu se snažím vytvořit na svých vlasech zrzavou barvu, ale prostě nic :roll: Jsem totiž šílená bledule, takže ke mě tmavé vlasy nejdou. Nějakou dobu jsem nosila červenou, ale i ta mi pak přestala chytat.
Myslíte tedy, že kdybych to zkusila s blond barvou, chytlo by to rezatě? Nic jiného mě fakt nenapadá :roll: Ani v salonu to prostě nedokáží udělat zrzavé.
Jenže zase nevím, jaký odstín blond barvy použít :nevim: Jestli hodně světlou, nebo méně.. V blond barvách se nevyznám :think:

Moc díky za jakoukoliv radu :kytka:

Ahoj, proč by v salonu nedokázali udělat rezavou :?: , já jsem kadeřnice a na takový problém jsem ještě nenarazila! Větší problém bych viděla v té blond, ta uplně určitě půjde do nehezké rezavé!, když už tak si nech udělat melír, bude to vypadat přirozeněji!!… Ale těžko takhle radit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
25.1.12 19:01

A samozřejmě se do toho nepouštěj doma, Kallkapa má svatou pravdu s těmi fleky atd. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
25.1.12 19:03

Nedělat! svoje krásný hnědý vlásky jsem chtěla naopak obarvit na špinavou blond (bože jak já byla blbá), vzala jsem to zesvětlovačem, takže hlavu bílou, na to barvu a chytlo to sice zrzavý (což jsem teda fakt nechtěla), ale flekatý jak prase, vlasy si léčim do ted :zed: takže za mě, bud se teda domluvit s kadeřnicí a smířit se s tim,že to ale určo nebude na jednu návštěvu, nebo nedělat......zkus hodit mahagon jen, to by nešlo? mě na tmavě hnědý vlasy chytá a co se mi teda osvědčilo jsou barvy od syossu, sice jsou s amoniakem, takže smrádek solidní, vodu po umytí barevnou ještě 14 dní, ale nemusela jsem s tim půl roku nic dělat a zničený jsem to taky neměla.....akorát pozor na domácí mazlíčky, amoniak jim hodně vadí, kamarádka tim přiotrávila kočku a dva dny se s ní modlila na kapačkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
25.1.12 19:04

Ahoj,

ja bych to nechala radsi na odbornicich - kdyz to v tvem salonu neumi, tak ho zkus zmenit :think:
ja jsem si asi 17 letech odbarvovala vlasy z moji tmave hnede na blond nejakym zesvetlovacem, a slo to pres zrzavou, jenze ta zrzava byla pekne hnusna a navic to bylo hrozne flekate :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
25.1.12 19:04

Anechceš zkusit spíš melír?n Blond byhc si vlasy už neobarvila-osobní zkušenost- je to pak těžké to dotvávat dolů pokdu teda mluvíme o světlých odstínech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
25.1.12 19:10

Já mám tady se salony zkušenosti, že mi nikdy nenamíchali barvu takovou, jakou jsem přesně chtěla :nevim: Proto se trošku bojím, jak by to dopadlo se zrzavou, abych za to nedala dost peněz a ve finále by to bylo stejně na prd :think:
A pokud nemají přímo nějaký odstín zrzavé barvy, nevím jak by odhadli přesně tu, kterou bych chtěla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karolínka12
25.1.12 19:38

pokud jsi bledá, tak podle mě budeš s blond ještě bledší,já to tak aspoň mám; jinak bych to nechala na kadeřnici, přeci jen takové změny jsou náročné i pro ně…

• Citovat
  • Upravit
10813
25.1.12 19:44

neee doma uz nikdy :-) ja jsem chtela zkusit blond z hnede a dopadlo to jako jeta mrkev, flekata- ale jako vazne- takova ta blba cikanska - omluva vsem koho by to mohlo urazit- ale to bylo proste nejvystiznejsi- navic to trcelo nebo co .. strasny- uz nikdy - nastesti jsem emla doma zbytek tmave tak jsem to hned prebarvila- ufff vlasy to prezily :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
25.1.12 19:48

Právě světlejší barva vlasů je pro bledou pleť lepší, zvlášť ta zrzavá :) S tmavou je to pak hrozný kontrast.
Zkusím se tedy podívat po nějakém salónu, kde barví opravdu dobře a budu doufat, že mi vyjde taková barva, jakou si přeju 8)

Díky za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
25.1.12 19:49

Já se asi dva roky barvila, z tmavě hnědé na zrz. Postup byl následující: vlasy jsem odbarvila a pak nabarvila na zrzavo. Nevidím v tom problém :nevim:
Po odbarvení jsem teda mívala vlasy flekaté, ale barva to zas sjednotila.
Negativum bylo, že jsem to musela dělat často (odrosty) a hodně to ničilo vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
25.1.12 19:55
Janinna23 píše:
Právě světlejší barva vlasů je pro bledou pleť lepší, zvlášť ta zrzavá :) S tmavou je to pak hrozný kontrast.
Zkusím se tedy podívat po nějakém salónu, kde barví opravdu dobře a budu doufat, že mi vyjde taková barva, jakou si přeju 8)Díky za rady :kytka:

když já si nemůžu pomoct, když tě vidim, tak se mi na tobě ta tmavá líbí…nechceš radši teda bledší pleti pomoct samoopalovákem než si kompletně doničit vlasy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
25.1.12 20:01

pokud jsi přirozená tmavovláska, tak ti teplý odstín zrz může hodně neslušet - ten sluší podzimním a jarním typům pleti, takže pokud jsi podzimní a sama máš na pleti pihy a trošku do zrz odstín hnědé, tak to bude prima, jinak bys mohla dopadnout malounko „vyblitě“, ale tos asi nechtěla slyšet :mrgreen:
jsem tmavovláska a zrz jsem měla párkrát z přelivu a chytlo to normálně :think:
riskla bych to znovu v salonu a hodně pečlivě vybírala odstín

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
25.1.12 20:10

Měla jsem opravdu světlounce hnědé vlasy, do toho jsem nosila blonďaté melíry (to mi bylo tak 13-14) a cca v 15ti jsem se obarvila na červeno. No ze začátku paráda, ale jak to vybledlo tak fuj a už to pak nechytalo tak jak mělo :roll: Tak se to vzalo hnědou, jenže ona je ke mě prostě moc tmavá :think: Když mám make-up, tak to ještě jde, ale jinak je to vcelku vidět, že je to na mě moc tmavé :think: Jinak podzimní typ jsem :D Pihy sice nemám, ale pleť je opravdu dost světlá. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková