Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zdravím
Máme v plánu koupit dceři brusle, abychom mohli jít na rybník. Bohužel má dcera nožku 24 a tak je problém nějaké brusle sehnat.Dívala jsem se na MMB a vyhovovala by nám i 27, ale je to individuální (podle stélky). Když už by odpovídala velikost brusle, jsou to brusle klučičí.
Muž teda chce, aby dcera se učila na klučičích, příjdou mu zbytečné ty „zoubky“ na damských
Je pravda, že když odmala na nich bude jezdit, rozdíl v tom nepozná. Co myslíte vy?
Ještě bych chtěla poprosit, zda nemáte nějaké tipy?
Nechceme brusle, které se dají předělat na kolečkové. To na jaro koupíme zvlášť. Zase do nich nechceme dávat moc peněz, protože je bude mít pouze teď do jara.
Moc děkuji za odpověď… ![]()
ahoj, ja taky schanim male bruslicky, dcera ma cislo 25, taky jsem koukala, a ty male jsou spatne k dostani.. ja si taky myslim, ze ty zoubky jsou zbytecny, sama jsem si objednala klucici pro sebe..jezdila jsem na nich v anglii, a jsou daleko lepsi. je to pak jako na inlinech..ja prave taky nevim, jestli dceri koupit uz brusle, nebo jen ty kacenky - s tema dvema nozikama..ale sla bych urcite i do klucicich..koukala jsem v drapa sportu, ze tam meli 27-30 ty posuvne, vypadaly docela male..ale asi jeste rok pockam na dalsi zimu, maly je 2.5 roku..
Já jsem našla jedny 26, klučičí, které by malé byly.
Já nechci kupovat ty kačenky, když jí to nepůjde a nebude bavit, tak bruslit nebude. Ale příjdou mi zbytečné ty kačenky.
Na diskuzích jsem i četla, že když jsou to ty klasické kožené brusle na zavazování, tak nevadí, že jsou trošku větší. Prý se to stáhne těma tkaničkama a dítěti to vůbec nevadí. Kdežto ty umělé s přeskapam mají nějaký strop na stažení… ![]()
No, večer to s mužem prodiskutujeme a uvidíme ![]()
nemam este svoju skusenost, ale kamoska prave pred par dnami kupila malej tatke tie brusle na boticky… je to upravovacie na dlzku a hlavne, stoji to len par stoviek, co je vzhladom k tomu, ze to bude na par krat, super. Nemate niekto skusesnot?
můj syn začíná jezdit na zděděnejch holčičích a vědu z toho nedělám ![]()
hmm, tak to boli prave kacenky, uz som to nasla ![]()
http://www.abcsport.cz/…-skup354.php
… takze toto nie je dobre, pre 2,5roc??
jayjay píše:
hmm, tak to boli prave kacenky, uz som to nasla
http://www.abcsport.cz/…-skup354.php… takze toto nie je dobre, pre 2,5roc??
Já si myslím, že na nich není nic špatného. ![]()
JaSa, já nedělám vědu z toho, že jsou klučičí. Ba naopak, líbí se mi víc a příjdou mi i líp propracovaný. Šlo o to, zda dceru učit rovnou v klučičích, nebo začít na holčičích se zoubkama. Já totiž vím, že jsem se odmala učit na dámských, pak jsem chtěla jezdit v pánských a poprvé když jsem na ně stoupla, tak jsem sebou praštila, protože to byl znatelný rozdíl ![]()
Vždyť ty zoubky tam jsou akorát k vzteku
Já mám na svých aspoň ten spodní ubroušený, na tom se nedalo normálně jezdit.
Majda má normální bílé kožené dívčí brusle, s obroušeným zoubkem
, kdyby byly klučičí, tak mi to neva, ale narazila jsem na tyhle. Z MMB za 200,–
Má je větší, ale díky šněrování to nevadí, nožku má pěkně pevnou a šoupe se po ledu pidikrůčkama už sama ![]()
Dcera začla bruslit brzo a taky jsme měli problém s velikostí brusliček…doma byli k dispozici chlapecké vel.26 ale ty nechtěla
to bylo pod její úrověn
Nakonec jsem sehnala ty bílé 27vel. a nohu měla sotva 25,dávala jsem silné ponožky a tím,že jsou na tkaníčku,tak se perfektně noha stáhla.Mám za to,že to je na našem trhu nejmenší velikost klasických kožených dívčích bruslí.Ty dva zoubky se ubrousili,stejně o to zakopávala ![]()
Zkusit MMB nebo Aukro
http://www.hokejobchod.cz/…so-a-fitness
Tady mají 27,ale nevím kolik chcete investovat…když jsme je měli my tak stélka byla 18cm Botas Peggy
Já jsem na MMB našla jedny 26- stélka 16,5cm. A pak 27 a stélka byla 17cm. Měřila jsem dceři nožku a má 15cm, takže když ji dám teplé ponožky+nějakou mezeru aby tam měla, tak by klidně mohla být i ta 17cm stélka, že?! ![]()
ahojdá ,holky prodávají na tři čísla a dá se to nastavit podle nožky,my sehnali teda manže je koupil ani nevím kde tak tyto))))zrovna dneska jeli do bruslící školičky)))))
Na ty jsem se taky dívala, ale četla jsem od maminek, které mají takovéto brusle (nemyslím římo tyhle), že dětičky mají těžké nohy, nemůžou se v nich pohybovat jako v těch kožených
A navíc ty by nám byly veliké ![]()
nevím,kupoval je manža.Malá si na nic neztěžuje tak nevím.uvidíme s čím dojdou z té školičky.
![]()