Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tak tyhle jsme koupily dcerce k vánocům.Bude mít teď 5 let a učí se bruslit.Já jsem dala na radu ortopeda,že dětičky by měli jít na brusle a lyže tak ve 4 letech,kvůli patičkám.
my máme 4,5 a malá dojela uplně nadšená,takže jí to asi nijak nevadí a mě se teda moc těžké nezdají,no ale sto lidí sto názorů.
![]()
šnatka píše:
my máme 4,5 a malá dojela uplně nadšená,takže jí to asi nijak nevadí a mě se teda moc těžké nezdají,no ale sto lidí sto názorů.![]()
Přesně tak ![]()
Uvidíme jaké seženeme, teda jestli vůbec nějaké ![]()
Mojí drndě jsem také kupovala tyto brusle. Tkaničkové stahování je podle mě nej.
Máme také pánské, už kvůli kolečkovým bruslím a brusličky jsou srovnatelně těžké s klasickými zavazovacími. Navíc mají krásné vyteplení a posunování mám na rychloupínák, takže není problém kdykoliv upravit velikost. ![]()
Máme v plánu koupit deři na vánoce brusle, budou jí 4roky.
Líbí se mi tyto, máte s nima někdo zkušenosti?
http://www.in-line-brusle.cz/…ce-2011.html
Líbí se mi varianta zapínání - tkaničky, pásek a přezka.
Ale nemají zoubky.Tak váhám, zda jo, či ne. Já teda osobně mám radši, a vlastním, pánský typ bruslí, ale jestli by se radši neměla učit na klasických dívčích? ![]()
Máme taky kombinaci tkaniček pásek a přezka a šla bych do nich znovu. Dají se krásně utáhnout. A k těm zoubkům. Dcerka je tam měla a dost jí vadily, takže manža stejně zoubky ubrousil a nechal jí tam jen dva.
Minulou zimu jsme řešila stejný problém, potřebovala jsem sehnat vel.25 pro holčičku. Nakonec jsem je sehnala přes poptávkový systém na internetu. Pro mě novinka, ale zadařilo se. Tak třeba to někomu pomůže, protože sehnat malinkaté dívčí brusle je opravdu oříšek ![]()
Zoubky jsou k odrazu skoku a koordinaci, hokejove k rychlosti atd. Pokud koupis hokejove a budes pozdeji mit krasobruslarku- bude mit spatne navyky…
My mame doma brusle 2v1, coz znamena ze jde prohodit ten spodek brusle za inline kolecka, coz je super, ze jsme koupili jen jedny botky a jde ten spodek menit.