Domácí odbarvení vlasů

1254
2.2.12 15:12

Domácí odbarvení vlasů

Ahoj holky :kytka:

Máte zkušenosti s doma odbarvenými vlasy? Prosím o názory opravdu těch, co si vlasy odbarvovaly doma :kytka: Osobně si myslím, že peroxid či podobné přípravky zapůsobí stejně jak doma tak i v kadeřnictví, pokud se člověk řídí podle návodu. Mám středně hnědou barvu vlasů, u kořínků tak 20cm nazrzlé. Chtěla bych to stáhnout na blond barvičku. Jestli to nebude čistě blond okamžitě, mi opravdu nevadí, jelikož jsem pořád doma s mimčem, tak mi nevadí, že chvíli budu jak „strašidlo“ :mrgreen: Prosím o jakoukoliv radu, tip. Jak postupovat dál, jaký peroxid, co po tom, čím stahovat či barvit.. :)

Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
2.2.12 15:17

Ahojky :)
Taky jsem chodila pár let jako blondýna.. Mám středně brunet vlasy a barva mi chytla krásně od Palette blond odstín jsem si vybrala v obchodě už namícháný. Nic jsem nepřidávala, a chytlo mi to krásně hned napoprvé, a potom každé barvení. Někdy jsem narazila na barvu která měla úplně jiný odstín než jsem si představovala, kolikrát jsem chodila jak sluníčko :mrgreen: Stačí vybrat správnou barvu, správný odstín a dodžet návod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
2.2.12 15:19

Takže ty jsi odbarvovala klasik blond barvou? Žádný peroxid, odbarvovač nic? 8o Normálně ti to chytlo? Já si právě myslím, že kdybych to vzala blond, tak jsem zrz (což jsem taky chtěla), ale byly by i fleky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
2.2.12 15:23

tak jestli mas vlasy tmave jako na fotce,tak bych to doma určo nezkousela a sla ke kadernici
kamoska to riskla,uplne si spalila a znicila vlasy(ale bez toho se to asi neobejde)a jeste byla flekata,rezavo,hnedo zluta,fakt strasny a pak jsem ji rychle jela pro hnedou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
2.2.12 15:26

Tak mě by barva fakt nevadilo, ono to chce asi trpělivost :D Každej den někam razit mezi lidi, tak bych do toho taky nešla. Ale takhle mi barva nevadí, když se k té své dopracuju za dýl. Mám kamarádku kadeřnici, takže se taky určitě poradím s ní :)
Jinak jako na fotce už tmavé nejsou :) Jsou takové nazrzlé no, jak kde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
2.2.12 15:32

ja osobne vrele „nedoporucuji“ doma odbarvovat..ja chodila potom jako liska rezava :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
2.2.12 15:34

Tak já nevím… já jsem to měla fakt v pohodě.. Koupila barvu podle návodu naplácala nechala 45min na hlavě a smyla.. Vlasy mám do ted a blond byli 4roky a v pohodě :nevim: Na delší vlasy jsme si koupila barvy dvě abych to měla fakt všude jelikož mi jedna nestačila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
2.2.12 15:37

Tak jasně, že barva by byla šetrnější, ale bojím se, že by to nemělo význam. rezaté se nebojím, spíš abych to pak nějak scelila, když teď mám někde rezavé, někde hnědé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
2.2.12 15:40

Hlavně je venku zima, takže když budeš vypadat jak blázen, nasadíš kulicha :lol:

• Citovat
  • Upravit
8265
Janinna23 píše:
Tak jasně, že barva by byla šetrnější, ale bojím se, že by to nemělo význam. rezaté se nebojím, spíš abych to pak nějak scelila, když teď mám někde rezavé, někde hnědé :think:

ja to teda nezcelila ani po nekolika mesicich-chodila jsem jak strasidlo :zed: a nakonec jsem sla ke kadernici ruda jak rajce, at mi z tim neco udela :oops: :oops: .Ale moje segry se normalne odbarvuji doma a v pohode.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
Hodaka píše:
Hlavně je venku zima, takže když budeš vypadat jak blázen, nasadíš kulicha :lol:
:mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
2.2.12 15:43
Hodaka píše:
Hlavně je venku zima, takže když budeš vypadat jak blázen, nasadíš kulicha :lol:

taky pravda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
2.2.12 15:43
werunqa píše:
Janinna23 píše:
Tak jasně, že barva by byla šetrnější, ale bojím se, že by to nemělo význam. rezaté se nebojím, spíš abych to pak nějak scelila, když teď mám někde rezavé, někde hnědé :think:
ja to teda nezcelila ani po nekolika mesicich-chodila jsem jak strasidlo :zed: a nakonec jsem sla ke kadernici ruda jak rajce, at mi z tim neco udela :oops: :oops: .Ale moje segry se normalne odbarvuji doma a v pohode.. :nevim:

a odbarvují se z hnědé? :) a co vlasy, přežijou to? já abych neskončila plešatá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
2.2.12 15:52
Janinna23 píše:
werunqa píše:
Janinna23 píše:
ja to teda nezcelila ani po nekolika mesicich-chodila jsem jak strasidlo :zed: a nakonec jsem sla ke kadernici ruda jak rajce, at mi z tim neco udela :oops: :oops: .Ale moje segry se normalne odbarvuji doma a v pohode.. :nevim:
a odbarvují se z hnědé? :) a co vlasy, přežijou to? já abych neskončila plešatá :mrgreen:

no jedna se odbarvovala i z cerne(a ja tenkrat taky)..ale svoje vlasy mame spinavou blond..
no jejich vlasy to prezili..moje teda ne :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28767
2.2.12 15:55

Když jsem se odbarvovala doma, tak jsem to měla žluté:( kadeřnice mi to stáhla do bíla. Mám špinavou blond až hnědou jako svou původní barvu vlasů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková