Fimo na dekoraci nehtů

Alisa25
4.2.12 13:21

fimo na dekoraci nehtů

ahoj máte někdo zkušnosti s fimem na modeláž nehtů. Já jsem si jednu zásilku objednala z Aukra. jsou to nekrájené tyčinky. Chtěla bych si ze samotvrdnoucí hmoty udělat korálky a ztuhlé korálky obalit touto hmotou a upéct. Je to možné nebo to nejde?

díky mockrát

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
900
4.2.12 13:29

To asi nepůjde. Už je to vytvarovaná, barvená hmota. Jen se krájí na tenké plátky, které se dávají zapéci do gelu a pak se pilují a znovu se pokrývají gelem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alisa25
4.2.12 13:42

a nakrájet to na tenší plátky, shora zapíchnout zohnutý tenký drátek jako očko a pak to navléct na nějaký tenký drátek jako náhrdelník by taky nešly? Musí se to zapékat jinak to neztvrdne?

• Citovat
  • Upravit
900
4.2.12 13:46

Jako náhrdelník by to asi šlo. Zapéci se to nemusí - zapéká se gel, aby v tom to fimo drželo, jen nevím, jestli se to nebude drolit. Ale to je asi spíš o kvalitě fima. Tvrdé to nebude, je to pružné. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.2.12 13:57

Normální fimo, co z něho mám korálky je teda hodně tvrdé, nepružné.
To na nehty se podle mě jen „předpeče“, aby se nedeformovalo, ale zároveň se dalo krájet - upečené fimo podle návodu rozhodně neukrojím a už vůbec ne tenký plátek.

Takže pokud je to „nehtové“ dostatečně měkké, aby se dalo dál tvarovat, nevidím v tom problém.
Spíš otázka, so udělá samotvrdnoucí hmota v troubě :nevim:

A co koupit jenom kostičky „syrového“ fima a modelovat si doma? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alisa25
4.2.12 14:36

já neumím modelovat takové tvary aby se z nich dalo něco vytvářet, proto jsem si chtěla takhle pomoct

• Citovat
  • Upravit
35545
4.2.12 14:50

Budeš modelovat podle návodu, ono z hlavy to umí opravdu málokdo, aby věděl, co z toho vyjde https://picasaweb.google.com/…60064/edgoeF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková