Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky,nemáte někdo zkušenosti s odbarvováním vlasů?Mám světle hnědé vlasy s blond melírem.Dříve jsem chodila ke kadeřnici,která my dělala na hlavě hodně slabích melírů a ve výsledku jsem vypadala jako blondýna s tmavšímy odlesky.Ale kadeřnice si účtuje 800kč a navíc tam strávím 4h.Bohužel všechny ostatní kadeřnice mi udělají jen pár melírů a když si dám vlasy do culiku,tak je hodně vydět ta tmavá.Napadlo mě,že bych si odbarvila celou hlavu na blond,ale s kupovanými barvami nemám dobré zkušenosti a ani kadeřnice mi to nedoporučují,prý by i ty jechich spaciální barvy chytly do zrzava.Tak nevím.
Tak to mají naprostou pravdu, pokud ti to nechce udělat kadeřnice, tak ty sama se o to vůbec nepokoušej, pokud se nechceš tou zrzkou stát. A nebo bys to musela udělat na víckrát, takže by tě to vyšlo cenově stejně jako u kadeřnice, možná dráž a ještě by sis zničila vlasy.
Měla jsem černou barvu a teď mám blond, ale to už je dlouho. Začala jsem melírama jak ty a pak mi to nestačilo a předělávala jsem si to sama barvou, co jsem kupovala v saloně. Zrzavá jsem chvilku docela byla. Teda ani mi to nepřišlo jako rezavý, ale spíš hnědý… Trvalo mi to asi 5 měsíců než jsem měla blond a přebarvovala jsem celé vlasy každý měsíc. Ještě musím podotknout, že jsem je tím pěkně zničila.
Je to na tobě, ale určitě nebudeš mít hned blond a vlasy si tím určitě hodně zničíš. Jak chceš.
Já to dělala asi před šesti lety a asi bych to udělala znova, když vidím fotky, jak jsem vypadala v černé. ![]()
Tak za jedno obarvení blondýna nebudeš. Já jsem měla taky melíry, ale nebavilo mě furt chodit k holiči, tak jsem si koupila barvu a bylo hotovo. Poprvé jsem byla malinko do rezava a příště už to bylo ok a teď jen dobarvuju a jsem spokojená. Mám Pallette DeLuxe 218
takovych diskuzi je tady vice-me se to nechce psat cele znovu-ale za sebe odbarvovani doma rozhodne NEDOPORUCUJI
![]()
Ahoj, já jsem měla hlavu barvenou 3 roky na černo a pak na tmavě fialovou. Koupila jsem si Syossku(i když říkájí, že se to nemá používat na barvené vlasy…já nikdy neposlouchala
), tu nejintenzivnější (http://www.drogeriemarket.cz/…8d3d12b9.jpg) a vlasy odbarvila asi tak 2× a pak přešla na blond kterou jsem chtěla (http://www.drogerie2.cz/…reme_C12.jpg) a mohu říct, že jsem měla blond tak do 2 měsíců - max tří. A co se týká té zrzavé, mě se moc líbila. Vypadala jsem jako roztomilá japonka
A vlasy nemám absolutně vůbec zničené a celá ta procedura mě vyšla tak do 500,– ![]()