Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Co říct? HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
![]()
http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…
jojo, přesně tak.My teda jezdily a jezdit budem i kdyby to neschválili.Ale tak je to mnohem lepší ![]()
Jupííííí, už máme pořízený i dvoumístný, stejně bychom jezdili, ale takhle to aspoň snad bude „bez řečí“ ![]()
![]()
No, doufám že jezdíte někde na venkově, nedovedu si představit, že bych dala dítě do vozíku a ono muselo čuchat ty autosmrady. Taky chceme vozík pořídit, ale právě jenom na odlehlý venkov…
Holma píše:
No, doufám že jezdíte někde na venkově, nedovedu si představit, že bych dala dítě do vozíku a ono muselo čuchat ty autosmrady. Taky chceme vozík pořídit, ale právě jenom na odlehlý venkov…
My rádi jezdíme na Vysočinu nebo do Moravskýho krasu, ale taky je občas potřeba přejet kousek po cestě to si člověk moc nevybere ![]()
Holma píše:
No, doufám že jezdíte někde na venkově, nedovedu si představit, že bych dala dítě do vozíku a ono muselo čuchat ty autosmrady.
Holma, nedoufej.
Holma píše:
Jo, jezdíme, máme chalupui v Českém lese, občas vyjedeme k Jindřichovu Hradci (Kunžak a okolí) a do podobných oblastí… Nestojím o to, aby mi dítě čuchalo smrady, a nestojím dokonce ani o to, abychom je čuchali my
. Ale i na odlehlém venkově se občas musíš přesunout pár kilometrů po silnici, my jezdíme z 90% po polňačkách, silnice jen v krajní nouzi jako spojka mezi více polními cestami…
To já nechci rejpat, ale s nápadem vozík přišel manžel a já nadšení moc nezastávala. bydlíme kousek od Prahy, takže asi pochopíte…
Holma píše:
To já nechci rejpat, ale s nápadem vozík přišel manžel a já nadšení moc nezastávala. bydlíme kousek od Prahy, takže asi pochopíte…
My bydlíme v Praze ![]()
A stejně i tady se dá vyjet, najedeme na stezku v Komořanech, a třeba do Vraného nebo Černošic jsou moc hezké cesty. Ale je fakt, že nejvíc toho najezdíme během prodloužených víkendů a dovolených…
Holma píše:
Jako jo. Pochopit se to dá. Ale já si stejně pořád myslím, že je to každého věc, ne? Jako je to vaše věc, že nebudete jezdit po silnicích ve městě, tak nechte to právo - rozhodnout se pro opačnou variantu - i druhým.
Každého věc.
zichisek píše:Holma píše:My rádi jezdíme na Vysočinu nebo do Moravskýho krasu, ale taky je občas potřeba přejet kousek po cestě to si člověk moc nevybere
A to my se zas rádi projedem po dé jedničce, pražské magistrále… Díky za další typy. ![]()
Alpaka píše:zichisek píše:A to my se zas rádi projedem po dé jedničce, pražské magistrále… Díky za další typy.Holma píše:My rádi jezdíme na Vysočinu nebo do Moravskýho krasu, ale taky je občas potřeba přejet kousek po cestě to si člověk moc nevybere
Našim favoritem je Jižní spojka. Máme to kousek ![]()
Štuclíček píše:Alpaka píše:Našim favoritem je Jižní spojka. Máme to kousekzichisek píše:A to my se zas rádi projedem po dé jedničce, pražské magistrále… Díky za další typy.Holma píše:My rádi jezdíme na Vysočinu nebo do Moravskýho krasu, ale taky je občas potřeba přejet kousek po cestě to si člověk moc nevybere
Po té jezdíme na tu D1.