Viburcol

3641
4.11.10 14:47

viburcol

Myslím, že malému roste 1. stolička, čtverka, nepletuli se, má tam pěknou bakuli a nenechá mě, abych mu do pusinky šáhla, odstrkuje mi ruce, vystrkuje mi prst jazykem a otřepe se, proto mu nemůžu dáseň namazat a koupila jsem Viburcol. Četla jsem, že se potíže po podání homeopatik můžou i zhoršit. jakou s tím máte zkušenost, jak dlouho a jak často mu je mám dávat? Zatím jsem mu dala včera 1 a dnes taky 1, nemám pocit, že by byl úplně bez potíží, ale nezdá se mi to zatím horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16631
4.11.10 14:55

Dávám po očkování a při růstu zoubků jsme taky využili.
Nejlíp jeden čípek ráno a druhý na noc. Eli se zklidnila a nakonec usla. Pomohl :palec: :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
4.11.10 15:31

Kdysi nas zachranil ,jinak bychom zesileli:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
4.11.10 16:19

Na Viburcol nedám dopustit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
4.11.10 16:22

A jak často jste ho dávaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
4.11.10 16:26
Ewule0712 píše:
A jak často jste ho dávaly?

Podle bolestí, ale myslím, že tak max.3× denně, víc nebylo potřeba. Někde jsem četla, že se může dávat každé 2 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
4.11.10 17:50

http://www.lekarna-zdravi.cz/…col-supp-12/

Je tu komplet všechno, já dávala 2ks denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.14 15:00

Ahoj, četla jsem, že Viburcol se dává i na uklidnění a né jen na bolest a při horečkách. Dávali jste ho někdo jen kvůli uklidnění? Moje čtyřměsíční dcerka se vždy ráno rozvzteká až z toho nemůže plynule dýchat. Přijde mi to jako záchvat :roll: Vždy při tom celá zrudne, řve na plný pecky, u toho zakašle a pak lape po dechu. Podotýkám, že ji nic neni. Je čistá, přebalená, namazaná proti opruzeninám, najedená, čaj jsem ji taky dala i s kapkama proti nadýmání, teplotu nemá, tak já už nevím proč má takovej záchvat :nevim: Bojim se ji nechávat samotnou, když pak nemůže ani plynule dýchat. Potřebovala bych ji nějak uklidnit, abych taky mohla něco doma udělat. Nemůžu ji pořát utišovat na ruce.

• Citovat
  • Upravit
5130
6.10.14 15:02

Satek, nositko,…je miminko. potrebuje te. Necpi do ni nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
6.10.14 15:03

Aha to je homeo, pak beru zpet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.14 15:08
@valina1 píše:
Satek, nositko,…je miminko. potrebuje te. Necpi do ni nic :think:
Šátek mám doma, ale nepoužívám ho. Mám křivou páteř a bolela mě po tom záda :,( Krom toho nemůžu mít malou stále u sebe nebo spíš na sobě. Potřebuji poklidit, vyluxovat, uvařit, vyžehlit atd.
  • Citovat
  • Upravit
15762
6.10.14 15:31

Když malou pochváš přestane se vztekat? Nejspíš vyžaduje pozornost, nudí se, věnuj se jí a domácnost obstaráš až bude spát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
6.10.14 15:45

Zkus to, já na viburcol nedám dopustit. Syn se po něm vždycky okamžitě uklidnil a přestal plakat. Ale u něj je to jiné v tom, že on je typ, co pláče jen, když ho něco bolí, takže s Tvojí situací nemám úplně zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.14 16:03
@Alušáček píše:
Když malou pochváš přestane se vztekat? Nejspíš vyžaduje pozornost, nudí se, věnuj se jí a domácnost obstaráš až bude spát :-)

To bych taky mohla uklízet až v noci. Někdy přestane, když ji pochovám. Ale někdy se vzteká i na ruce. Občas mi příjde, že by spala a neví jak na to :nevim: Většinou se mi podaří ji uspat houpáním v kočáru, což chce alespoň 20min. Někdy ani to nezabere. Tyto její stavy jsou chvilkové. Stává se to většinou brzo ráno dokud všichni ještě spí. Trvá nepřetržité řvaní někdy i dvě hodiny, dokud nevstanem a neunaví se. Pak je zas celý den klid.

• Citovat
  • Upravit
3
21.7.16 14:35
@Anonymní píše: Šátek mám doma, ale nepoužívám ho. Mám křivou páteř a bolela mě po tom záda :,( Krom toho nemůžu mít malou stále u sebe nebo spíš na sobě. Potřebuji poklidit, vyluxovat, uvařit, vyžehlit atd.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.