Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky, kupovaly jste si některá z vás nějaké plavky z victoria's secret? Vážně o tom uvažuji ale nevím jak je to tam s poštovným, clem atd. Díky
Pri objednani jednoho kusu plavek za cca 70$ to hodi postovne cca 350 a dan plus clo dalsich 350. nauctujou to a spocitaji oni, prehodi se to samo to CZK, platba kartou samozrejme.
Kupovala. Dokonce několikery a spodní prádlo k tomu. Funguje to normálně jako kdejaký e-shop. Vyberes si dle velikosti, das do košíku, na konci se to k tomu pricte cena za dopravu (ja platila asi 15$) a za tyden došel balík.
@Marťa249 Jo nakupuji tam už několik let. Všechno je v pohodě, clo i všechny poplatky si naúčtují sami. Dodání, pokud je skladem, velmi rychlé. V čechách je VS hrozně předražené.
@Eemii píše:
@Black_Orchids OT - jee, Tebe jsem tu dlouho nevidela
ja jsem se zarekla, ze uz se ve zdejších diskuzich nebudu angažovat a ze budu přispívat výjimečně, a to jen do tématů, ke kterým mam opravdu co říct. Jako je treba toto ![]()
@Black_Orchids A prosimtě, kolik je zhruba poštovné? *v českých korunách
@Ketris chci si něco objednat ale nechci zase plno peněz vyhodit za dopravu
![]()
@Ketris píše:
@Black_Orchids A prosimtě, kolik je zhruba poštovné? *v českých korunách
Muj poslední nákup bylo zboží za cca 4,6tis a k tomu poštovné 370,–
Ale v tom e-shopu se ti to stejne prepocita na koruny. Teď jsem se koukala, od 125$ mají akci poštovné zdarma. Asi si taky jeste neco objednám ![]()
@Black_Orchids A to poštovné se ti započítá a ukáže hned při objednávce?
Tak jsem si objednala (nevydržela jsem to
) zboží za 1 700,– a poštovné 790,–. @Black_Orchids to moje poštovné se mi zdá nějaké vysoké :///// ale tak stojí to za to ![]()
Holky, běžte si tam něco rychle objednat, mají tam velké slevy na plavky do dneška!!