Vidí prso a brečí

9079
10.1.11 00:08

Vidí prso a brečí

Ahoj maminky.
Malé teď byli 3 měsíce a odpoledne po 3 hod., když ji chci dát najíst, tak po přiložení k prsu začne strašně brečet. A to si ani necucne, stačí když se na něj jen podívá. Musím ji uhoupat a pak asi 5-10 min saje a zase začne brečet (občas i usne). Dopoledne to je v pohodě, ale odpoledne až do večera to je hrůza. Takhle zápasíme asi už týden. Měla jste to taky některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16631
10.1.11 00:37

Ano, měla … kolem toho třetího měsíce a teďka to má zase, ale s tím rozdílem, že nejen řve + propíná se, kope…

Nic jiného než vydržet mně tehdá nepomohlo, snažím se i teďka …

Přeji hodně štěstí a neboj, určo to přejde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
10.1.11 04:43

My jsme na tom podobně.Krmím odstříkaným MM a ráno a celé dopoledne malá pláče a je protivná,ale jíst nebude.Tak už si i píšu v kolik hodin toho kolik snědla.Taky to trvá už skoro týden,ale začíná se to postupně zlepšovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
10.1.11 07:28

to byly hrozny casy
jednou jsem kvuli 12ti hodinovymu nezrani jela na pohotovost - zaver: neuroticka matka prilis stresuje dite, ktere se pan nenaji :-)
radu nemam, jen sdilim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
10.1.11 07:33

Mě napadlo jen tak mimo mísu…

já taky vidím prsa (svoje) po souhrnném skóre pětiletého kojení a brečím :lol:

:lol:
NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
10.1.11 07:44

Dobré ráno, holky, říká se tomu bojkot kojení, je to v tomto věku celkem časté, já osobně znám od obou dětí, podívejte se na kojení.net, do databáze otázek a odpovědí, aspon se uklidníte, ze v tom nejste samy a jsou tam i nekteré použitelné rady, jinak přeju pevné nervy,je to fakt pakárna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
10.1.11 08:19

mi to zname taky dobre :mrgreen: ,uz jsme to meli a ted po druhe :lol: ,myslim,ze v tom obdobi deti moc nechteji jist,asi nemaj potrebu soudim,podle toho,ze mi nenajedene dite prospalo noc od 7 vecer do 4. rano,kdyz ma hlad,tak zpusti takovy rev,nez si ji prinesu s postylky do postele a ten den nic,jen si cucla pokracovala ve spani… Mi se nekdy povede,dat dudlik a jak ho taha,tak honem vymenim za kozu,nez se vzpamatuje,tak uz tece mlicko a papa,(mam ji nasobe ve stejne poloze jako pri koju),musi se to prezit je to sice o nervy,ae miminko neni hloupe a moooc dobre vi co chce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
10.1.11 09:43

Přesně tohle jsme měli před týdnem, dopo se ještě jakž takž přisála, ale tak od tří až do večera řev, řev, řev, takže jsem jí museli dát Nutrilon, jinak by snad byla o hladu…nechápu, co to mělo být,trvalo to asi tak týden a už je to dobtý (s tím řevem). Bohužel tím, jak se nechtěla přisávat mi ubylo mlíčko a teď už musím dokrmovat :zed: , takže jestli to vydržíš, zkus kojit dál, ale já ten řev prostě neustála :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
10.1.11 10:34
NiKina píše:
Mě napadlo jen tak mimo mísu…

já taky vidím prsa (svoje) po souhrnném skóre pětiletého kojení a brečím :lol:

:lol:
NiKi
:mrgreen:
Omlouvám se za OT, ale musím - Mě k tomu pláči stačilo 10m kojení :mrgreen: :roll: :zed: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
10.1.11 12:13

Jů holky tak to je super,my to máme taky :wink: Né že by to bylo super,ale aspon vidím že je to normální,máme to zatím asi čtyři dny,tak už snad bude líp :wink:

• Citovat
  • Upravit
4515
10.1.11 12:17

My to máme drobet jiný.Malá mi už nějakou dobu bojkotuje pravý prso.Nevim asi jí z něho nechutná nebo co.Občas mi ho vezme na milost když je v polospánku 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
10.1.11 12:52

To je divný 8-o Mě se zase poslední dobou nějak moc netvoří mlíko v levým prsu.když malá chrní celou noc,tak mám pravý tvrdý,že bych s nim někoho zabila :mrgreen: A levý je skoro prázdný,je fakt že když je to takhle,tak jí dávám častěji cucat z toho pravýho,to je asi špatně,páč to levý není stimulovaný :think: Každopádně mamky kojičky,přeju nám at ti naši otesánci zase brzy chytnou slinu :dance:

• Citovat
  • Upravit
29
10.1.11 13:52

Nechci tě vyděsit, ale my takto u jídla bojujeme už tři měsíce. Začlo to někdy v 11-tém týdnu a teď je nám 23 týdnů. Kromě jednoho týdne, kdy jedla moc hezky je to na denním pořádku. Ještě snad v noci, když je rozespalá a já jí šupnu prso hned,( spí se mnou v posteli), tak se nají, nebo když se mi podaří vychytat čas, kdy usíná, ale jinak je to řev a řev. Někdy se přisaje za bdělého stavu dobře, ale pije tři max. čtyři minuty, odpojí se a řev, jako hrom. Chci vydržet plně kojit ještě měsíc, ale skoro každý den přemýšlím, jestli to zvládnu. Moc ráda bych kojila třeba tři roky, ale když to malá nechce, nedá se nic dělat.Sama jsem zakladatelka diskuze : dcera odmítá prso, to bylo v začátcích, takže vidíš, že bojujeme už velmi dlouho.Hodně sil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
11.12.16 19:42

@bertík28 Dobrý den, jen s chci zeptat, jak jste dopadla kdysi v této situaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí