Vigantol ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
41
14.6.06 18:20

Vigantol ?

Holky, stala se mi dnes zvláštní věc, dostala jsem od doktorky recept na kapky Vigantol a ve dvou lékárnách (Prosek a Černý Most) mi řekli, že ho již 3 měsíce vůbec nedostali. Nevíte některá jestli ho přestali vyrábět nebo co se děje?

Děkuju

PetNem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
499
14.6.06 19:30

Ahoj,

mě řekli v lékárně když jsem se naň ptala /jestli není bez receptu/, že na volný prodej není a že si mám nechat předepsat něco jiného, že je momentální problém z jeho dovozem. ale za týden když jsem si ho nechala předepsat ho už měli. je to tak 14 dní zpátky a vyzvedávala jsem si ho minulý týden ve středu a už byl.

tina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.06 19:43

ano je to tak. Já dostala od doktora taky recept na Vigantol a v lékárně mi místo něj automaticky dali INFADIN.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
14.6.06 19:52

vigantol

děkuju vám za informace.
Ach to naše zdravotnictví :-( Nějak erozumím tomu, když jsou z Vigantolem problémy, že o tom doktoři nic nevědí a klidně ho předepisují takhle tam musíme úplně zbytečně znovu pro nový recept.

holky moc děkuju

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
14.6.06 20:01

Já byla pro vigantol před dvěma měsíci a normálně bez problému jsem ho dostala, tak nevím, v čem může být problém!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
14.6.06 20:11

PetNem, nemusíš pro nový recept, mně to dali na ten Vigantolácký :) . Taky jej neměli. Jinak INFADIN je v podstatě totéž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
14.6.06 21:07

No a me zrovna infadin na vigantolacky prepis nedali. Ale volali doktorce a pak , kdyz potvrdila, ze muzou vydat infadin, vydali infadin. Nicmene i ja musela do lekarny dvakrat, protoze dr uz nebyla v praci.
No ale nase dr radeji predepisuje Vigantol. Rikala mi, ze je lepsi. No my meli zatim jen infadin a jsme OK:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
15.6.06 07:26

Já jsem si šla pro vigantol skoro půl roku zpátky a v jedné lékárně mi řekli, že není na skladu (u distributora), ve druhé ho v pohodě měli. Takže ten problém je vleklejšího rázu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
15.6.06 15:33

Já si vigantol na recept vyzvedávala před měsícem a úplně v pohodě, zase neměli kanavit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
20.4.16 17:21

Taky jsem ho mela na recet´pt od naseho doktora, bez recept to v lekarne nedaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
29.4.16 19:45

Jak se drive daval rybi olej tak ted se dava ten Vigantol taky nam ho dokrotka doporucovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
20.5.16 18:44

Rybi tuk bych do deti uz ani nedostala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
19.6.16 16:25

Vsak to uz ani nemusis :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie