Vigantol v létě ve velkých vedrech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3439
22.11.11 22:35

my jsme nedavno nacali teprve druhou lahvicku (male je 10 mes.). Davame jednu kapku denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ajuja
22.11.11 22:38
ebirka píše:
my jsme nedavno nacali teprve druhou lahvicku (male je 10 mes.). Davame jednu kapku denne.

Jednu?V té době už jsme dávali šest,ale to prý je maximum.Jak řikám,každý pediatr to vidí jinak.

• Citovat
  • Upravit
174
22.11.11 22:39

Tak nevim holky, na krabičce je napsáno, že 1 ml je přibližně 30 kapek, celkem je vigantolu 10 ml, tzn. celkem 300 kapek. Má se dávat jedna kapička denně od tří týdnu věku… což mi vychází, že jedno balení by mělo vydržet do cca 11-tého měsíce věku miminka … :?: :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
22.11.11 22:41
Ifka07 píše:
Tak nevim holky, na krabičce je napsáno, že 1 ml je přibližně 30 kapek, celkem je vigantolu 10 ml, tzn. celkem 300 kapek. Má se dávat jedna kapička denně od tří týdnu věku… což mi vychází, že jedno balení by mělo vydržet do cca 11-tého měsíce věku miminka … :?: :?: :?: :?:

:palec: tak to nam to vyslo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
22.11.11 22:41

Asi má každý pediatr fakt jiný názor. My jsme brali do půl roku jednu kapku. Od půl roku 2 kapky. A od roka do tří let prý rybí tuk :nevim: . To jsem koukala, myslela jsem, že dnes se to již dětem nedává. Ale poslechnu, pochopitelně. :roll: . Jinak nám taky docházel před půl rokem, a když jsem chtěla další napsat, tak se podivovala a mumlala něco o potížích s pojišťovnou. Já bych si ho i koupila, ale myslím, že je jen na předpis. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
23.11.11 10:18
burgundy píše:
ahoj,nám ho dr. taky předepsal na 4měs. kontrole, v lahvičce už bylo úplně na dně

no a mě vynadala,že to musi vydržet do 6 měsíců :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihláš. burgundy
23.11.11 11:42

tak to se asi tí mudři učí každý z jiných skřipt:-) mne říkali kapat 1 kapku denně 1 rok:-)))) no a mimochodem,to kapátko je tak debilní, že mi vždycky stejnak vykápnou kapky 2 :mrgreen: to asi vysvětluje proč nám došel ve 4 měs.:-)))

• Citovat
  • Upravit
20
23.11.11 12:36
nepřihláš. burgundy píše:
tak to se asi tí mudři učí každý z jiných skřipt:-) mne říkali kapat 1 kapku denně 1 rok:-)))) no a mimochodem,to kapátko je tak debilní, že mi vždycky stejnak vykápnou kapky 2 :mrgreen: to asi vysvětluje proč nám došel ve 4 měs.:-)))

přesně a já jim to tak řikala,ale oni jsou chyrty,,Kkapu 1kapku denne ,aby se nezblaznily :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aleachimka
23.11.11 12:40

No a já zrovna pediatrovi říkala o nový, protože mi předchozí vylila dcerka a bez mrknutí oka napsal nový. Fakt to je o lidech.

Afrodité píše:
Asi má každý pediatr fakt jiný názor. My jsme brali do půl roku jednu kapku. Od půl roku 2 kapky. A od roka do tří let prý rybí tuk :nevim: . To jsem koukala, myslela jsem, že dnes se to již dětem nedává. Ale poslechnu, pochopitelně. :roll: . Jinak nám taky docházel před půl rokem, a když jsem chtěla další napsat, tak se podivovala a mumlala něco o potížích s pojišťovnou. Já bych si ho i koupila, ale myslím, že je jen na předpis. :)
  • Citovat
  • Upravit
20
27.11.11 18:28
Ajuja píše:
ebirka píše:
my jsme nedavno nacali teprve druhou lahvicku (male je 10 mes.). Davame jednu kapku denne.
Jednu?V té době už jsme dávali šest,ale to prý je maximum.Jak řikám,každý pediatr to vidí jinak.

cože 6 kapek tak to nevím teda..my dáváme teda jen 1.to je pravda každy je jiny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ajuja
27.11.11 19:56
Ajinkaa píše:
Ajuja píše:
ebirka píše:
Jednu?V té době už jsme dávali šest,ale to prý je maximum.Jak řikám,každý pediatr to vidí jinak.
cože 6 kapek tak to nevím teda..my dáváme teda jen 1.to je pravda každy je jiny :)

Jo jo,šest,ale však to ublížit určitě nemůže :)

• Citovat
  • Upravit
168
28.11.11 17:51

Ahojky holky,nevíte někdo jestli ty dvě kapičky co mam denně dávat můžu přidat do lahve s mlíčkem?Nebo mu to musim dávat zvlášť na lžičce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
28.11.11 21:54
safounek píše:
Ahojky holky,nevíte někdo jestli ty dvě kapičky co mam denně dávat můžu přidat do lahve s mlíčkem?Nebo mu to musim dávat zvlášť na lžičce?

Ahoj, klidně do mléka - to je bez problému, dávám to tak od začátku. Nebo když byla menší, kapala jsem jí to rovnou do pusy, když řvala. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
28.11.11 22:04
safounek píše:

Prvnímu jsem to kapala rovnou do pusy, u dcery mě lékárnice poučila, že bych to měla dávat třeba s odstříkaným MM, že vit. rozpustné v tucích se tak mají podávat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
28.11.11 22:09

Já to dávám malý na lžičku s mlíčkem, protože ve velké lahvičce nemáš jistotu, že to malá vypije …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí