Vinný sklípek Mikulov
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vinný sklípek Mikulov
Ahoj, poradil byste někdo podle svých zkušeností nějaký opravdu příjemný vinný sklípek se srdečným vinařem
v Mikulově?
Mockrát děkuju!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No neporadím, ale záleží odkud jsi. Pokud od nás, tak mají víno bílé, červené a pro Pražáky.
- Citovat
- Upravit
Vinařství Volařík ![]()
tady bylo taky dobře : http://sklipekmikulov.cz/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.ukonselu.cz/ - perfektní vinař, super akce, Silvestr
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kdyby jste netrvali na Mikulově, tak mojí velmi oblíbenou vesničkou jsou Mutěnice a Vrbice
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky asi neporadím..nevím…Já byla s přátli na Pálavě, kousek od Mikulova v kempu Merkur. Asi 10minut pěšky od kempu, u hlavní silnice k hranicím je sklípek „Mušov“. Jinde jsme nebyli, ale sačilo to- venku 40°C, vevnitř asi 17, dali jsme si tam pozdní oběd, 2 džbánky vína(ve 4 lidech) a při návratu na těch 40°C jsme sklípek během 10minut přejmenovali a za dalších 5minut přítel ztratil boty
Každopádně jsme tam byli spokojený a před cestou domů jsme se tam ještě stavovali pro víno do PETek domů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@X-333 Jo Pálava, té jsem se kdysi cestou v RegioJet pěkně zlískal, těch 0,21 deci jsem vypil asi dvanáct patnáct, byla to docela sranda, všichni v kupé mi dávali vizitky, jak se dobře bavili ![]()
- Citovat
- Upravit
@napresdrzku
su z Moravy, i když ne z vinařské oblasti, ale z bramborové
Jedeme tam z práce tmelit kolektiv, tak si to chceme pořádně užít a i si pochutnat ![]()
@MiskaKosa v Mikulově budeme bydlet, takže bysme chtěli něco právě tam. A děkuju za tip.
@X-333 jedeme tam též v létě, takže možná dopadneme stejně…
I když doufám, že ne… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bodlinka1 píše:
@napresdrzkusu z Moravy, i když ne z vinařské oblasti, ale z bramborové
Jedeme tam z práce tmelit kolektiv, tak si to chceme pořádně užít a i si pochutnat
![]()
@MiskaKosa v Mikulově budeme bydlet, takže bysme chtěli něco právě tam. A děkuju za tip.
@X-333 jedeme tam též v létě, takže možná dopadneme stejně…I když doufám, že ne…
Doporučuju právě nejvíc ty Konšely
Tam je to super. Však koukni na stránky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem měla v Mutěnicích takový společenský problém
Po Festivalu otevřených sklepů.
Jeli jsme domů autem, přítel řídil já byla ráda, že žiju a najednou se mi prostě chtělo
tak jsem otvírala dveře aby to nebylo uvnitř, hm jenže přítel nestihl tak rychle zastavit, takže jsem vypadla za jízdy
Naštěstí se všechno stihlo, ale druhej den jsem se sakra divila proč jsem tak dobitá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bydlím kousek od Mušova i Mikulova a zatím jsem nenarazila na sklípek, kde by nechutnalo ![]()
- Citovat
- Upravit
@MartickaNela píše:
Bydlím kousek od Mušova i Mikulova a zatím jsem nenarazila na sklípek, kde by nechutnalo
Tak to jsi šťastný člověk.
Jižní Moravu mám moc ráda a kdyby to šlo, už tam bydlím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MiskaKosa píše:
Tak to jsi šťastný člověk.Jižní Moravu mám moc ráda a kdyby to šlo, už tam bydlím
- Citovat
- Upravit
@MartickaNela píše:takové hody, košty, zábavy, vinné a burčákové slavnosti - to je moje
i když ted s půlročním dítětem je to jen ojediněle, ale to se časem zase poddá
Já na všechno jezdím
Ale málo kdy se mi poštěstí sehnat ubytování. Bývá sakra nátřesk… a zase 2ku za noc v hotelu se mi taky dávat nechce, takže vždy seženu nepijícího řidiče. Naštěstí mám spoustu kamarádů co víno ne e
Jo a teď jsem chtěla jen na to Jaro, lístky rezervované, ubytko taky a já skončila z angínou a jakýmsi zánětem krve ve špitále
Jsem to normálně obrečela, že nemůžu jet
Mutěnice festival jsem letos nestihla kvůli zahraniční cestě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MiskaKosa
V Mutěnicích jsem byla taky (teda jen jednou) v nějakém sklípku ted jsi přesně nepamatuji jak se to jmenovalo už, ale bylo to super, snad jeden z nejlepších. Příjemný personál vyhověl ze vším ![]()
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.