Vinný sklípek Mikulov

246
17.5.13 14:27

Vinný sklípek Mikulov

Ahoj, poradil byste někdo podle svých zkušeností nějaký opravdu příjemný vinný sklípek se srdečným vinařem :-) v Mikulově? :roll: Mockrát děkuju!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
napresdrzku
17.5.13 14:32

No neporadím, ale záleží odkud jsi. Pokud od nás, tak mají víno bílé, červené a pro Pražáky.

• Citovat
  • Upravit
2256
17.5.13 14:37

Vinařství Volařík :-)

tady bylo taky dobře : http://sklipekmikulov.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
17.5.13 14:38

http://www.ukonselu.cz/ - perfektní vinař, super akce, Silvestr :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
17.5.13 14:39

A kdyby jste netrvali na Mikulově, tak mojí velmi oblíbenou vesničkou jsou Mutěnice a Vrbice :think: :palec: :palec: :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
17.5.13 14:40

Taky asi neporadím..nevím…Já byla s přátli na Pálavě, kousek od Mikulova v kempu Merkur. Asi 10minut pěšky od kempu, u hlavní silnice k hranicím je sklípek „Mušov“. Jinde jsme nebyli, ale sačilo to- venku 40°C, vevnitř asi 17, dali jsme si tam pozdní oběd, 2 džbánky vína(ve 4 lidech) a při návratu na těch 40°C jsme sklípek během 10minut přejmenovali a za dalších 5minut přítel ztratil boty :zed: Každopádně jsme tam byli spokojený a před cestou domů jsme se tam ještě stavovali pro víno do PETek domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
napresdrzku
17.5.13 14:44

@X-333 Jo Pálava, té jsem se kdysi cestou v RegioJet pěkně zlískal, těch 0,21 deci jsem vypil asi dvanáct patnáct, byla to docela sranda, všichni v kupé mi dávali vizitky, jak se dobře bavili :)

• Citovat
  • Upravit
246
17.5.13 14:49

@napresdrzku :lol: su z Moravy, i když ne z vinařské oblasti, ale z bramborové :mrgreen: Jedeme tam z práce tmelit kolektiv, tak si to chceme pořádně užít a i si pochutnat :)

@MiskaKosa v Mikulově budeme bydlet, takže bysme chtěli něco právě tam. A děkuju za tip.

@X-333 jedeme tam též v létě, takže možná dopadneme stejně… :roll: I když doufám, že ne… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
17.5.13 14:53
@bodlinka1 píše:
@napresdrzku :lol: su z Moravy, i když ne z vinařské oblasti, ale z bramborové :mrgreen: Jedeme tam z práce tmelit kolektiv, tak si to chceme pořádně užít a i si pochutnat :)

@MiskaKosa v Mikulově budeme bydlet, takže bysme chtěli něco právě tam. A děkuju za tip.

@X-333 jedeme tam též v létě, takže možná dopadneme stejně… :roll: I když doufám, že ne… :-D

Doporučuju právě nejvíc ty Konšely :-) Tam je to super. Však koukni na stránky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
17.5.13 14:56

Já jsem měla v Mutěnicích takový společenský problém :-D Po Festivalu otevřených sklepů. :mrgreen: Jeli jsme domů autem, přítel řídil já byla ráda, že žiju a najednou se mi prostě chtělo :poblion: tak jsem otvírala dveře aby to nebylo uvnitř, hm jenže přítel nestihl tak rychle zastavit, takže jsem vypadla za jízdy :-D Naštěstí se všechno stihlo, ale druhej den jsem se sakra divila proč jsem tak dobitá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartickaNela
17.5.13 15:04

Bydlím kousek od Mušova i Mikulova a zatím jsem nenarazila na sklípek, kde by nechutnalo :D

• Citovat
  • Upravit
2256
17.5.13 15:08
@MartickaNela píše:
Bydlím kousek od Mušova i Mikulova a zatím jsem nenarazila na sklípek, kde by nechutnalo :D

Tak to jsi šťastný člověk. :pankac: Jižní Moravu mám moc ráda a kdyby to šlo, už tam bydlím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartickaNela
17.5.13 15:17
@MiskaKosa píše:
Tak to jsi šťastný člověk. :pankac: Jižní Moravu mám moc ráda a kdyby to šlo, už tam bydlím :-(
:) takové hody, košty, zábavy, vinné a burčákové slavnosti - to je moje :) i když ted s půlročním dítětem je to jen ojediněle, ale to se časem zase poddá :D
  • Citovat
  • Upravit
2256
17.5.13 15:20
@MartickaNela píše: :) takové hody, košty, zábavy, vinné a burčákové slavnosti - to je moje :) i když ted s půlročním dítětem je to jen ojediněle, ale to se časem zase poddá :D

Já na všechno jezdím :-) Ale málo kdy se mi poštěstí sehnat ubytování. Bývá sakra nátřesk… a zase 2ku za noc v hotelu se mi taky dávat nechce, takže vždy seženu nepijícího řidiče. Naštěstí mám spoustu kamarádů co víno ne e :-) :dance: Jo a teď jsem chtěla jen na to Jaro, lístky rezervované, ubytko taky a já skončila z angínou a jakýmsi zánětem krve ve špitále :-( Jsem to normálně obrečela, že nemůžu jet :-( Mutěnice festival jsem letos nestihla kvůli zahraniční cestě :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartickaNela
17.5.13 15:23

@MiskaKosa
V Mutěnicích jsem byla taky (teda jen jednou) v nějakém sklípku ted jsi přesně nepamatuji jak se to jmenovalo už, ale bylo to super, snad jeden z nejlepších. Příjemný personál vyhověl ze vším :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.