Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky jsem se byla jako tehotna, kdyz jsem to jeste nevedela vozrat a nic se nestalo. Ted uz stejne vrátit cas nejde, nestresovala bych se tím. S velkou pravděpodobností to diteti neublizi, jen bych v tom nepokracovala. ![]()
Holky děkuji, uklidnily jste mě. Max 2 sklenky za večer při oslavě, alpa nejsem ![]()
V klidu.. já si zrovna včera dala skleničku burčáku. Jsem nějaký 5tt teď z toho mincí ještě nic nemá.
Malé množství ničemu neuškodí. ![]()
Holky a hned se vás teda zeptám, co začít “ozvat” a poraďte doplňky stravy. Děkuji
Ja nevedela, ze jsem tehotna a opila jsem se tak, jak asi nikdy 😂 dcera je zdrava a je ji uz 6 let
@Anonymní píše:
Holky a hned se vás teda zeptám, co začít “ozvat” a poraďte doplňky stravy. Děkuji
Za mě určitě kys. listovou a omega 3 ( tu jen do 12tt ) pak dle uvážení případně nějaký vitamíny pro těhotné.. je toho spousta a každý preferuje něco jiného.. jsou takové ty klasické značky taháky nebo to samé jen od ne těch značek spojených s těhotenstvím nebo když se zajímáš nějak hlouběji, tak i mnohem lepší varianty.. záleží kolik do toho chceš investovat.. jak času tak peněz
@Anonymní píše:
Ahoj, holky dnes jsem zjistila, že mám pozitivní test (3tydny od ovulace), během této doby se to sešlo a měla jsem v průměru 3× v jednom týdnu víno - může to mít vliv na plod? Děkuji
@Anonymní píše:
Kyselina listová tu zná snad každý, že se má brát v těhotenství jinak nic a jíst vše.
@Anonymní píše:
Za mě určitě kys. listovou a omega 3 ( tu jen do 12tt ) pak dle uvážení případně nějaký vitamíny pro těhotné.. je toho spousta a každý preferuje něco jiného.. jsou takové ty klasické značky taháky nebo to samé jen od ne těch značek spojených s těhotenstvím nebo když se zajímáš nějak hlouběji, tak i mnohem lepší varianty.. záleží kolik do toho chceš investovat.. jak času tak peněz
Proc omega 3 jen do 12tt? Prumerny clovek bezne trpi nedostatkem, tak proc zrovna v tehotenstvi vynechavat?
@Anonymní píše:
Vzdyt DHA jsou soucasti tehotenskych vitaminu pro 2.trimestr, proc tedy radis jen v prvnim?
@Ernais @Tarena omlouvám se, to sem trošku popletla s něčím jiným.. ![]()
nicméně doktorem mi bylo doporučeno ho užívat pouze do konce 2 trimestru..
Ale teď jsem koukala a globule, které jsme brala měli mnohem vyšší hodnotu než je hodnota obsažené právě v těhotenských tabletách.. tak možná proto ![]()
Ahoj, holky dnes jsem zjistila, že mám pozitivní test (3tydny od ovulace), během této doby se to sešlo a měla jsem v průměru 3× v jednom týdnu víno - může to mít vliv na plod? Děkuji