Vinted pro děti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20155
19.8.15 07:56

Vinted pro děti?

Maminky, kde nakupujete a prodáváte obnošené dětské věci, pokud pominu zdejší bazárek? Existuje něco podobného vinted, resp. dřívějšímu votočvohoz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26716
19.8.15 07:59

@Sluka mimibazar je celkem fajn…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
19.8.15 08:07
@Berousik píše:
@Sluka mimibazar je celkem fajn…

já třeba nakupuji převážně tam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
19.8.15 08:13

@Sluka
nakupuju na mmb, mám už vytipované své oblíbené prodejce, tak převážně u nich.
Já toho nejvíc prodala na bazoši a přes fb bazárek města, kde bydlím, protože tam odpadá poštovné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
19.8.15 08:48

Takže mimibazar? Já doteď nejvíc využila asi ty městské a komunitní bazárky, třeba na fb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
19.8.15 09:14

Není to úplně jako Vinted, ale mám celkem ráda Brumla.cz - je to internetový second hand, věci bývají v dobrém stavu a ceny jsou ucházející.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
19.8.15 09:16

Případně není špatné Aukro - většinou pakly věcí za celkem solidní ceny, ale už je to v tom množství trochu zajíc v pytli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
19.8.15 09:48

Šatníček. cz, nakupuji jenom tam, už několik let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
19.8.15 09:53

Já nakupuju na mimibazaru a nebo na FB bazarové stránce přímo z našeho města. Tam asi nejvíc, vyhovuje mi osobní předání věcí.
Některé věci občas zkusím zadat i na vyhledávači na bazoši nebo sbazaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
19.8.15 19:27

Já dřív nakupovala na Aukru, ale je toho tam tolik.. mrknu na vaše tipy, některé slyším poprvé v životě 8o Díky, holky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
15.10.16 22:44

Ahoj, muzete mi dat odkazy na nejake online shopy s pouzitymi vecmi prosim? Ale pouze kvalitni. Nechci takove ty veci na donoseni, co je to na nich hodne videt. Dekuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
16.10.16 08:55

Na vinted je toho min ale za to moc pekny znackovy kousky, jinak nakupuji tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
16.10.16 10:24

Ono záleží čemu kdo říká značka ( někteří za extra značku považují next, jiní třeba HM, benetton apod. Pokud chcete věci použité, tak nakoupíte na každém bazárku. tTřeba najdete i něco tady, modrem konikovi, mimibazaru, bazosi, aukru atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
17.10.16 14:06
@smudlinky píše:
Ono záleží čemu kdo říká značka ( někteří za extra značku považují next, jiní třeba HM, benetton apod. Pokud chcete věci použité, tak nakoupíte na každém bazárku. tTřeba najdete i něco tady, modrem konikovi, mimibazaru, bazosi, aukru atd.

Nejde mi ani o značku jako spíš o opotřebení. Je mi jedno jestli je to Tommy Hilfinger nebo Next (značka pro chudý, jak říkají někteří) ale aby to vypadalo hezky. Kamarádka třeba hrozně jde fakt po „značkách“ ale je někdy až trapná když vyrazí ve značkových šatech ale už 5. sezonu out. To je fakt docela jako pěst na oko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák