Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Maminky, kde nakupujete a prodáváte obnošené dětské věci, pokud pominu zdejší bazárek? Existuje něco podobného vinted, resp. dřívějšímu votočvohoz?
@Sluka
nakupuju na mmb, mám už vytipované své oblíbené prodejce, tak převážně u nich.
Já toho nejvíc prodala na bazoši a přes fb bazárek města, kde bydlím, protože tam odpadá poštovné.
Takže mimibazar? Já doteď nejvíc využila asi ty městské a komunitní bazárky, třeba na fb.
Není to úplně jako Vinted, ale mám celkem ráda Brumla.cz - je to internetový second hand, věci bývají v dobrém stavu a ceny jsou ucházející.
Případně není špatné Aukro - většinou pakly věcí za celkem solidní ceny, ale už je to v tom množství trochu zajíc v pytli ![]()
Já nakupuju na mimibazaru a nebo na FB bazarové stránce přímo z našeho města. Tam asi nejvíc, vyhovuje mi osobní předání věcí.
Některé věci občas zkusím zadat i na vyhledávači na bazoši nebo sbazaru.
Já dřív nakupovala na Aukru, ale je toho tam tolik.. mrknu na vaše tipy, některé slyším poprvé v životě
Díky, holky ![]()
Ahoj, muzete mi dat odkazy na nejake online shopy s pouzitymi vecmi prosim? Ale pouze kvalitni. Nechci takove ty veci na donoseni, co je to na nich hodne videt. Dekuji ![]()
Na vinted je toho min ale za to moc pekny znackovy kousky, jinak nakupuji tady
Ono záleží čemu kdo říká značka ( někteří za extra značku považují next, jiní třeba HM, benetton apod. Pokud chcete věci použité, tak nakoupíte na každém bazárku. tTřeba najdete i něco tady, modrem konikovi, mimibazaru, bazosi, aukru atd.
@smudlinky píše:
Ono záleží čemu kdo říká značka ( někteří za extra značku považují next, jiní třeba HM, benetton apod. Pokud chcete věci použité, tak nakoupíte na každém bazárku. tTřeba najdete i něco tady, modrem konikovi, mimibazaru, bazosi, aukru atd.
Nejde mi ani o značku jako spíš o opotřebení. Je mi jedno jestli je to Tommy Hilfinger nebo Next (značka pro chudý, jak říkají někteří) ale aby to vypadalo hezky. Kamarádka třeba hrozně jde fakt po „značkách“ ale je někdy až trapná když vyrazí ve značkových šatech ale už 5. sezonu out. To je fakt docela jako pěst na oko..