Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, syn si přeje VR Meta Guest 2nebo 3 k vánocům. Ale někdo mi říkal, že musí mít Facebook? Je to pravda 😳 🫣? Děkuji za odpověď.
Nemusí. Máme doma Oculus Quest 2 a nemám ho propojený s Facebookem, založila jsem si jejich účet. Ten potřeba je.
Více zde:
https://www.meta.com/…-meta-quest/
Nemusí, stačí si založit Meta účet, kterým se potom přihlásí do brýlí. Jinak na FB jsou skupiny na Oculus Quest doporučuji si tam chvíli číst, ať jste v obraze. A před nedávnem vyšly nové brýle Quest 3, tak kdyžtak zvažte, jestli nebudou lepší. Na YT se dají najít videa v čj.
Dobrý den, děkuji za informaci. Je tedy asi lepší ta 3 že. A jen my rodiče pocist na fb bez toho abych musela synovi dělat Facebook 🙏. Není zas tak velký
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s Oculus Quest 2, že nejde vůbec zapnout? Ani resetovat tlačítkem hlasitosti a tlačítkempro zapnutí.
Dcera ho včera dostala od Ježíška a po prvním zapnutí a aktualizaci se vypnul a už nejde zapnout. Na nabíječce byl celou noc.
@AkelaBBB píše: Více
Ahojky, tohle se nám nestalo, ale když mám problém, ptám se ve skupině na FB, tam jsou lidi, co tomu fakt rozumí
.