Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sabina84 Pokud víš, že tomu moc nedáš co se týče zdravé stravy, tak tím určitě nic nezkazíš. Já brala až do půlky těhotenství Femibion 1 kvůli srážlivosti, protože mi zbyl a nechtěla jsem ho vyhodit, i když doktorka pindala, že se pak rodí velké děti (někdy bych ty srazy gynekologů zakázala) a můžu odpřísáhnout, že mě ten dostatek vitamínů zachránil před tou chřipkovou epidemií na začátku roku. Všichni okolo chrchlali a já nic. Narážela jsem spíš na ten Femibion 2. To je fakt cenový úlet. Lepší si dávat pořád jedničku, kde je té listovky dvojnásobek, a sem tam tabletku rybího tuku, když rybí nejím. Větší dávka za méně peněz.
@hadraplanka já bych řekla, ať si každý bere, co chce, nebo co uzná za vhodné. ![]()
@rumela9 Á, potrefená husa zahejkala. Pokud ti nevadí krmit firmu tím, že platíš dvojnásobek za poloviční dávku folátů jen proto, že ti k tomu usmrknou trochu DHA, tak prosím. Ale své dítě tenhle typ finanční gramotnosti prosím neuč.
@hadraplanka píše:
@rumela9 Á, potrefená husa zahejkala. Pokud ti nevadí krmit firmu tím, že platíš dvojnásobek za poloviční dávku folátů jen proto, že ti k tomu usmrknou trochu DHA, tak prosím. Ale své dítě tenhle typ finanční gramotnosti prosím neuč.
Prosím? Proč tak ošklivý příspěvek? Když to nechceš, tak to nekupuj, ale nenavazej se do fin. gramotnosti ostatních.
@rumela9 píše:
@hadraplanka já bych řekla, ať si každý bere, co chce, nebo co uzná za vhodné.