Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
V létě jsme malovali. Proč se tomu vyhýbat? Lepší v těhotenství, než si pak zabordelit byt po porodu.
Jasně, pokaždé jsme malovali pokoj pro miminko. Jen na stafle lezl manžel ![]()
Vsude ctu o vyparech z barev. Nejsem zvykla nic nedelat, tak jsem ted chtela vymalovat 2 pokoje
ty myslis kvuli te blbosti, ze se zamotava pupecni snura kdyz zvednes ruce?
prosim rekni, ze se pletu ![]()
Malujem, proč ne? Nelezu po stropě abych se nezabila, máme u toho otevřená okna takže fakt nehrozí že bych se otrávila barvou ![]()
No tak jestli budeš používat barvy ředěný toluenem nebo acetonem… Běžný vodou ředitelný typu Primalex a spol. jsou v pohodě.
Maluju v každém těhotenství. Většinou me to chytne v 7.mesici. Pouzivam vodou reditelny het klasik, případně si barvu necham namichat v Obi. O vyparech jsem teda nikdy u barev urcenych k vymalbe pokoju neslysela, teda pokud si někdo nechce budovat toulenove doupe ![]()
Taky jsme malovali s přítelem byt a to jsem byla 33tt 🙂 úplně v pohodě, jen se větralo ale to by se udělalo i tak ![]()
Malovali jsme barevně i bíle, oboje barva vodou obyvatelná z obi tuším 👍
Ano ano…32tt a čeká mě oškrábat a vymalovat pokojíček
ale asi to bude pohoda, teď zrovna stojíme s kamionem v kopci a ani řetězy moc nepomáhají, tak teda nevím co je horší ![]()
Moc dekuju. Myslim si, ze prave ve vzduchu ve velkych mestech musi byt mnohem vic skodlivin. A to nemluvim o Ostravě a Karviné
Mslujete pokoje v tehotenstvi nebo se tomu radeji vyhybate?