Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj.
Už tu pár témat mám ale vždy se týkaly čajů a vitamínů pro mne. ![]()
Chci vás teď vás chci požádat o radu a zkušenosti se čtyřmi vitamíny pro manžela. Zda měly účinky a zda se někde zbytečně neplatí jen značka? A co vy samy by jste doporučily?
![]()
Selzink - hodně se mi líbí složením spoustu potřebných vitamínů
Folandrol - zde mi stejně jako u nosifolu, mi přijde cena dost vysoká na jeden měsíc
Reproman - sice 60 tbl., ale i tak kůra na 30 dní neb je nutno užívat dvě tabletky denně, i když složení se mi líbí.
Bioaktivní Selen+Zinek
Budu ráda za každou vaši reakci ![]()
A manžel ma nějaké potíže? Nebo proč chceš aby bral vitaminy?
Protože vitamín nikdy neuškodí ![]()
Je to při plánování rodičovství…úplně stejné jako když já se rozhodnu brát třeba fertipronu a pít nějaké čaje
prostě jako pomoc na zlepšení a zvýšení šance ![]()
Nikde jsem nepsala že má problémy ![]()
Vznesla jsme tu pouze jednoduchou otázku a čekala odpověď k otázce ![]()
A co prasek z macy? Nedavno jsem nekde cetla, ze pri lekarskych studiich zlepsovala spermiogram a obecne pry pusobi dobre na hormony a spol. Namatkou jsem ji nasla zminenou treba ty v clanku: http://www.nutri-vyziva.cz/clanky?…
@Afrikana píše:
A co prasek z macy? Nedavno jsem nekde cetla, ze pri lekarskych studiich zlepsovala spermiogram a obecne pry pusobi dobre na hormony a spol. Namatkou jsem ji nasla zminenou treba ty v clanku: http://www.nutri-vyziva.cz/clanky?…
Kouknu na to, díky za tip ![]()
@AnyshaAnet Nereagovala bych tak podrážděně.
Také jsem z prvního příspěvku nepochopila, na co konkrétně by měly být vitamíny pro manžela vhodné a co teda doporučit.
@Ráchelia píše:
@AnyshaAnet Nereagovala bych tak podrážděně.
Také jsem z prvního příspěvku nepochopila, na co konkrétně by měly být vitamíny pro manžela vhodné a co teda doporučit.
Každého názor, ovšem nemyslím si že jsme reagovala podrážděně, ale vzhledem ke zmínce o nosifolu a vitamínech co jsem vypsala a tomu že jsme přidala příspěvek v tématu snažení se dalo trochu dedukovat
![]()
@AnyshaAnet Nosifol můžu jen chválit, muž ho bral taky a bylo po něm líp. Ale mi máme u muže problém. Nicméně po něm to bylo o něco lepší. Taky nám tu na emiminu holky poradili Korolen a ten je teda super, ten můžu opravdu jedině doporučit. Jsou to přírodní výtažky a absolutně žádná chemie, pije se denně jednou po dobu tří týdnů a potom vždy týden pauza. Bioaktivní selen+zinek má sice taky, ale v momentální hromádce vitamínů a léků nejsem schopná říct zda pomáhá zrovna on.To ostatní jsme nezkoušeli v téhle formě jak píšeš. Teď zrovna na doporučení bere selen, zinek, Q10,E, C a ten Korolen a bere to každé úplně solo ![]()