Jaké máte zkušenosti s vitamíny v těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
894
23.5.10 14:46

Misula- jojo to je můj případ:-) šťastný to případ:-)no, ale já jsem pořád tak zaskočená, že ani nevím co přesně cítím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
23.5.10 14:47

Lucko, já mám také doporučený femibion, stejně jako Janinka čekám dvojky, takproto…ale u předchozích těhotenství jsem baštila také maternu a když jsem čekala Honzíka, přibrala jsem 35kg a po porodu se mi primář přišel zeptat, jak velký je tatínek, že synek nám tak narostl :lol: a ptal se mne na vitamíny, kter jsem baštila a :lol: tenkrát mi řekl, že tou příčinou jsou vitamíny…tak uvidíš, co Ti zítra řekne dr. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
23.5.10 14:49

jinak moc blahopřeji k těhulkování a přeji Ti klidné těhotenství, rychlý porod a zdravé mimi… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
23.5.10 16:32

2Helen- cože? 35kg? no to snad není ani možný ne?:-) no ty vitamíny budou mít asi velký vliv:-) tak jsem také zvědavá co mi řekne, to se vám přijdu pochlubit…no těhulkování snad bude v pořádku ale na porod ještě myslet nechci :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
23.5.10 16:38

jj při prvním klučíkovi 25, při druhém 35, nyní mám 23 navíc a dva a půl měsíce před sebou, ale čekám dvojčátka a je to všechno trochu jiný :wink: jen si vzpomínám, že jsem třeba ve tři ráno seděla se lžící ve sklepě a jedla dort :lol: tak Ti nevím, co byla ta příčina :lol: ale po půl roce kojení jsem začala nastřádané kila navíc ztrácet a dostala jsem se na svých 53 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
23.5.10 16:44

2Helen- no tak to je síla, tak ty budeš mít 4děti? no to je síla :palec: to bych asi nezvládla :-), ale vážíš normálně jako já, já vážím 52, jen teď teda vážím míň o něco :-? takže se mám ale na co těšit jo? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
23.5.10 16:45

2Helen- každopádně k dvojčátkům dvojnásobně gratuluju :andel: :kytka: :potlesk: :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
23.5.10 17:01

Brala jsem Femibion, je sice dražší,ale má nejlépe vstřebatelnou kys. listovou a ta je důležitá. První trimestr jsem brala poctivě každý den pak už jenom obden, ale celé těhu. Malý měl normální porodní váhu 3350g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
23.5.10 18:10

Ahoj! :mrgreen: Já beru od začátku těhotenství mamavit,tedˇ jsem v začátku 13tt a začalo mi z něho být špatně,hned co ho spolknu,tak ho hned vyzvracím :-( Máte s mamavitem některá taky takové zkušenosti?Jak půjdu ke svému doktorovi,tak mu to řeknu a koupím si jiné nebo bude možná stačit ta kyselina listová. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5394
23.5.10 19:30

Lucko, taky na ten pocit vzpomínám. Test jsem si dělala nesčetněkrát, jak jsem tomu nevěřila :mrgreen: . Vlastně, dokud mi nezačalo růst bříško, necítila jsem první pohyby, neviděla ho na ultrazvuku, nevěřila jsem… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
23.5.10 19:58

Andulinečko, taky. Ale nikdy jsem ho nevyzvracela :wink: Musím ho zapít během nebo po jídle :wink:

Lucko13, ale každej nemusí přibrat jako Helen :-D Taky čekám dvojky a já mám nahoře 13kg a nejdýl 14 dní před sebou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
24.5.10 10:15

Janinko,já ho vyzvracím do pěti minut.Zkoušela jsem ho vzít po obědě a to samý :-( možná je to postupem těhotenství protože dřív mi nevadil.Je zbytečný abych ho brala,když jde hned ven.Musím se poradit s doktorem.Ještě vím,že je dobrý elevit,kyselina listová nebo calibrum.

• Citovat
  • Upravit
491
24.5.10 18:30

Ahojky, já jsem brala od začátku těhotenství GRAVITAL - 1× denně po snídani a kyselinu listovou. Miminko roste jak má a všechno je v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
24.5.10 19:17

ahoj holky tak musim rict ze ste me ted celkem vydesily :-) protoze ja sem 24+3 a beru Mamavit od zacatku tehotenstvi kazdej den a nikdy sem o nem nic spatnyho neslysela ted nevim co si myslet :nevim: asi se budu muset zeptat doktorky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.5.10 19:30

No, taky mám podezření jako 2Helen, jestli ty vitamíny náhodou nejsou příčinou toho, že jsem přibrala 20 kg a syn zas tak moc velký nebyl, měl 3990, jenže já mám 185 cm a přítel rovné dva metry, takže jsem čekala, že bude větší. A zas tak moc jsem se necpala. Brala jsem Calibrum, nejdřív Babyplan, pak Mami a hematolog mi furt doporučoval, ať beru Maternu, že ta je nejlepší, jenže taky byla pěkně drahá, takže jsem to brala jen měsíc. Jestli bude další těhu, tak přemýšlím, o tom, jestli se na tablety nevyprdnu, ale zase obzvlášť v těhotenství mám tendenci jíst nezdravě, po zelenině mi bylo zle. Na druhou stranu radši budu hubnout 30 kg, než aby prckovi něco chybělo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí