Vítání občánků v Olomouci

5446
10.5.10 17:05

vítání občánků v Olomouci

Ahoj. Zajimalo by me, jestli nekdo z vas ma zkusenost s vitanim obcanku v Olomouci z posledni doby. Prisla vam domu pozvanka, nebo jste si museli zavolat na matriku sami? Jak vse probihalo? Dekuju predem za reakce… 8-) B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3356
10.5.10 20:58

Pozvánka nám přišla, když byly Honzíčkovi myslím 4 a půl měsíce…a vítání bylo v prosinci, to měl pět a půl :-)
Ale vím i o případech, kdy si tam holky musely volat, protože je zapomněli pozvat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5446
10.5.10 22:46

tak to jeste nejakou dobu pockam, casu dost (malej ma 7 tydnu)… :) kazdopadne diky! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2983
11.5.10 08:51

Nám přišlo pozvání měsíc dopředu a vítání jsme měli ve 4 měsících.
Součástí pozvánky je povolení k parkování u radnice pro jedno auto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5343
10.11.12 10:06

Ahoj, můžete mi prosím napsat, jak probíhalo vítání občánků v Olomouci? Byli jste tam sami nebo jste zvali i třeba své rodiče? My právě přemýšlíme, že bychom pozvali i rodiče (možná i prarodiče?), ale nechtěli bychom být jak Hujeři :mrgreen: Kamoška mi právě říkala, že zvali i své rodiče, ale už je to 4 roky, tak by mě zajímalo, jak je to teď. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.12 10:28

Rodiče s námi sice nebyli, nemohli…ale jinak tam od ostatních byli…My tam měli moji sestru s manželem a my pak byli s nimi… takže proč ne :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
499
10.11.12 17:37

My jsme dostali pozvání do schránky asi 14 dní dopředu, když byly malé 3m, nakonec jsme se rozhodli tam nejít, byla hodně uplakaná a asi by tam nevydržela :?, ale myslím, že jsme o nic nepřišli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikinek
28.2.13 20:02

vitani miminek

A jak to tam probiha a jak to dlouho trva? dostava se tam neco? dekuji za odp. :)

• Citovat
  • Upravit
5343
28.2.13 22:07
@nikinek píše:
A jak to tam probiha a jak to dlouho trva? dostava se tam neco? dekuji za odp. :)

Nejdřív nějaké povídačky, pak děti recitují a zpívají. Pak se jdou rodiče s miminkem podepsat do knihy, mimčo si mezitím položíš do kolébky. Dostali jsme polštář s dekou a takovou malou moji první knížku, já jsem dostala růži. Nakonec se vyfotí všichni rodiče s miminky dohromady. Trvalo to asi 40 min. A pak když chceš, tak se můžete nechat vyfotit sami u kolébky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí