Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý de potřebuji radu mám autosedačku maxi cosi cabrio fix..hledám na ní vhodný podvozek..nevíte někdo o něčem???které podvozky na ní jdou?potrebuji jen podvozek..dekuji tyna22
Příspěvek upraven 08.05.10 v 20:52
No tak já myslím, že maxi-cosi cabrio posuje na mnoho podvozků. Pokud nechceš pořizovat kočár, není to až tak jasné, tak jenom na tu sedačku bych myslela quinny zapp. Pak jsou z toho jednoduchý golfky. Ale pokud by jsi chtěla i komplet kočát, tak toho je hodně a chtělo by to upřesnit požadavky.
A chceš to jen jako podvozek a pak se toho zbavit, nebo přímo kočár? Co koupit Quinny Zapp? Ten je (nebo byl) na tohle snad nejlepší… Ještě se docela hodně jezdilo na podvozku od Quinny Buzz.
My používali maxi-cosi taxi, ale dostala jsem je od známé, tak nevim jestli se ještě vyrábí, jsou to rovnou i golfky. Jinak kočár máme quinny speedy a tam jde autosedačka taky ![]()
zrovna řeším něco podobného pro druhé dítko, protože vajíčko po Klárce jaksi nepřežilo naši píči ![]()
zkus kouknout sem , jsou tu k autosedačce všešchny kočárky, na které pasuje. Já se právě rozhoduji mezi Quinny Zapp a nějakým sporťákem - máme totiž jak hluboký, tak i golfky po Klárce, takže další kočár až tak moc nepotřebujeme. právě se chystám i do obchodu kouknout se na to všechno zblízka. jinak pak mám v plánu kupovat na mimibazaru nebu aukru z druhé ruky, protože za nový se mi ty peníze dávat nechce…