podvozek na autosedacku maxi cosi

30
8.5.10 19:37

podvozek na autosedacku maxi cosi

Dobrý de potřebuji radu mám autosedačku maxi cosi cabrio fix..hledám na ní vhodný podvozek..nevíte někdo o něčem???které podvozky na ní jdou?potrebuji jen podvozek..dekuji tyna22

Příspěvek upraven 08.05.10 v 20:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7369
8.5.10 20:01

No tak já myslím, že maxi-cosi cabrio posuje na mnoho podvozků. Pokud nechceš pořizovat kočár, není to až tak jasné, tak jenom na tu sedačku bych myslela quinny zapp. Pak jsou z toho jednoduchý golfky. Ale pokud by jsi chtěla i komplet kočát, tak toho je hodně a chtělo by to upřesnit požadavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
8.5.10 20:41

A chceš to jen jako podvozek a pak se toho zbavit, nebo přímo kočár? Co koupit Quinny Zapp? Ten je (nebo byl) na tohle snad nejlepší… Ještě se docela hodně jezdilo na podvozku od Quinny Buzz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
8.5.10 20:43

My používali maxi-cosi taxi, ale dostala jsem je od známé, tak nevim jestli se ještě vyrábí, jsou to rovnou i golfky. Jinak kočár máme quinny speedy a tam jde autosedačka taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21655
9.5.10 09:57

zrovna řeším něco podobného pro druhé dítko, protože vajíčko po Klárce jaksi nepřežilo naši píči :-)
zkus kouknout sem , jsou tu k autosedačce všešchny kočárky, na které pasuje. Já se právě rozhoduji mezi Quinny Zapp a nějakým sporťákem - máme totiž jak hluboký, tak i golfky po Klárce, takže další kočár až tak moc nepotřebujeme. právě se chystám i do obchodu kouknout se na to všechno zblízka. jinak pak mám v plánu kupovat na mimibazaru nebu aukru z druhé ruky, protože za nový se mi ty peníze dávat nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí