Vítejte :)

• Otevřená skupina

Pro maminky s termínem porodu v únoru 2020. Pojďme se navzájem podporovat, radit si a radovat se :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2847
28.5.19 19:35

@Podještědí určitě držet palce budu, teda děti takhle brzy za sebou, to bude šrumec :lol: :lol:, ale proč ne… já mám už 12letou dcerku a mimčo jsem už tak od 35 uzavřela, ale přišel rozvod, nový partner a ejhle, otěhotněla jsem v prosinci, ale v 11tt bohužel ZT a revize, potom spousta hormonů do těla a léčení protože mi to paní doktorka z Ukrajiny pěkně zvorala, ale už od dubna jsem v cajku a povedlo se hned při první ovulaci, ale věřím že do toho konce to už dotáhneme všechny co jsme tady :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.19 19:45

@ZuzaTeri no prave a na oznámení bude ještě brzy :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
28.5.19 19:50

@Podještědí tak se vymluvíš, něco vymyslíš, třeba že jsi něco špatnýho snědla nebo že nemůžeš že máš antibiotika nebo tak něco :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, u mně antibiotika zabrala :mrgreen: a měla jsem klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.19 20:16

@ZuzaTeri teda to je příběh 8o :potlesk: taky držím moc palce :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
28.5.19 20:24

@ZuzaTeri to zvládneme do února musíme věřit a holky hlavně se šetřit ať chlapy lítají :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
28.5.19 20:30

@Podještědí vítám tě mezi nama, další super človíček. Jsi sikovna ze to zvladas tak vse naraz jedno miminko u sebe druhe v sobe a svatba na krku :lol: super :potlesk: Teda já si tu připadám jediná nezkusena :mrgreen: holky budete radit ja jsem zatím bezdětná :lol: ja jsem u doktora byla tak 3× kvůli krvácení a kvůli tomu že jsem po umělém oplodnění :roll: tak jsem pod kontrolou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.19 20:36

@ZuzaTeri no na antibiotika jsem to hrála minuly rok, takže to už mi asi neprojde :mrgreen: teda, já je fakt brala - u mě je totiž prvotní příznak těhu angina, takže letos už je za sebou mám taky (před měsícem :mrgreen: ) no, uvidíme :nevim: vymluvim se na malou ze ji musím víc kojit kvůli zoubkum nebo tak něco :mrgreen:
@Arin2 můj chlap nastoupil tenhle měsíc do nové práce a je co 14 dni n týden úplně pryč, takze já jsem tu na vše prakticky sama :roll: naštěstí rodiče bydlí blízko, zrovinka jsme od nich přijely po celodenní návštěvě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
28.5.19 20:41

@Podještědí tak super aspon máš někoho vedle sebe kdo pomůže :dance:…Já si myslim ze určitě ohledně toho pití něco vymyslíš. My jsme dost chytre na to aby jsme něco vymysleli. Já to mám tak že já stejně nějak nepiju u jedné skleničky sedím celý večer takže ja se vymlouvat nemusím jinak bych poradila :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
28.5.19 20:43

@Podještědí no to nevadí :mrgreen: a ke svatbě gratuluji ale. myslim ze strik si dát můžeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
28.5.19 20:52

@Arin2 tak to já jsem pivar :oops: :mrgreen: no a v sobotu jdeme na akci tak jsem zvedava jak to udělám. A právě minulý rok to bylo stejně, na tuto akci jsem zrovna tehu zjistila a pila jsem birel a všichni koukali a asi si mysleli svoje a pak to nedopadlo. Takže teď to bude zase zajímavé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.19 20:56

@Arin2 já tehdy byla v prosincove skupince s holcinou co byla taky po umělém a to tehotenstvi měla fakt na pěst, vybrala si snad vše co mohla od šílených nevolnosti až po nevím co a nakonec asi o měsíc a půl dřív porodila zdravou slečnu, takže vy to určitě taky zvládnete, hlavně ať je fazolka silná a drží se vsi silou :hug: :kytka: kolikrát fakt obdivuji ty maminy které to fakt těžce prozvraci apod., my jsme naštěstí v tomhle v poho relativně :D

@Katkaty Noo, tak jeden možná :mrgreen: uvidíme jak moc budu u druhého vystrasena, u první jsem si dala malé pivko až ve druhem trimestru :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
28.5.19 20:57

@Katkaty Noo to neukecas :mrgreen: to ti potecou sliny ne? když si tam budou dávat vyhlazené pivečko ale birel taky dobrý :dance: Co mi pro to aby bylo zdravé miminko neuděláme že? Trošku je to nefér :lol: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
28.5.19 21:03

@Podještědí tak to mě je těžko ale asi z těch prášků jinak jsem v pohodě spíš mám furt chutě všechno bych zkusila ale nic nedojim :mrgreen: taky lituju ty co to prozvraci? Chudery :roll: a odkdy se zvrací? Mě už to nepotká ne? :dance: jinak moc děkuji :* :hug:. No snad se bude držet na jedné straně mám hematom tak se drží jenom jednou stranou ale prý to je v pohodě :nevim:

Příspěvek upraven 28.05.19 v 21:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
28.5.19 21:04

Holky kdy jdete na kontrolu jestli jste teda už volali doktorovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4110
28.5.19 21:12

Ahoj holky, pridavam se jeste k vam, i kdyz jsem uz v lednove skupince. Mam termin konec ledna nebo zacatek unora, tak nevim, kde mam zakotvit. Objednala jsem se k doktorce na prvni prohlidku v pondeli. To bych mela byt 5+3. Tehotne se nejak necitim. Jen je mi lehce soufl od zaludku a ze zacatku me bolel dost podbrisek. Nemam moc hlad a do jidla se nutim. Kdybych se nenutila, tak nemusim cely den nic snist. Mam zkusenost s prvnim tehotenstvim a toto je jine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny