Vítejte :)

• Otevřená skupina

Pro maminky s termínem porodu v únoru 2020. Pojďme se navzájem podporovat, radit si a radovat se :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2847
27.5.19 19:03

Mně to pořád píše že skupina je veřejná :zed: přitom mi přišla pozvánka do nové skupiny takže jaksi nechápu :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
27.5.19 19:16

@ZuzaTeri to jsi na tom líp jak Já mě ani nic nepřišlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
27.5.19 19:47

Já bych to nechala ještě otevřené. Vždyť je nás tu jen pár a teprve je začátek. mesice. takže nás pak hollý nenajdou které budou taky v únoru ale později ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
27.5.19 21:12

Já se v tom stejně nevyznám :D jak to zavřít… nemáte někdo zkušenosti? @ZuzaTeri to ti přišlo do jiné unorové skupiny nebo do této? Já jsem všem posílala členství do téhle, ale potvrdily jen Makayra, Megg a ZuzaTeri :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
27.5.19 22:17

@YviK mně přišlo pozvání od tebe dnes ve 13.55 tuším do skupiny Porod 02/2020…jinak bych možná taky tuhle veřejnou skupinu ještě nezavírala aby mohly přistoupit ostatní holky které otěhotní během měsíce, nebo bych nechala tuhle otevřenou a založila novou soukromou skupinu kam bychom se postupně přesouvaly… ale nějak do budoucna se mi veřejně psát o sobě teda taky nechce :think: :lol: Udělejte jak chcete, já se přizpůsobím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
28.5.19 01:46

A já včera zjistila že mám termín 21.1 :roll: holky že mě nevyhodite :mrgreen: :lol:
A to kdo členství přijal ráda bych prijala ale jsem nová než se rozkoukam bude to trvat :mrgreen: jsem ráda že zatím vím jak psát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
28.5.19 05:32

@Arin2 co by jsme tr vyhazovaly ;) :lol:
Nechte to teď tak až později se to zavře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
28.5.19 06:34

Holky, já mám taky zřejmě termín 31.1.2020,ale vidím to spíš na únor :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
28.5.19 07:24

Mně vychází taky termín 31.1. 2020 takže jsme tu všechny správně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
28.5.19 07:36

Já dle ms 2.2. :mrgreen:
Holky jak vám je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
28.5.19 07:42

@Katkaty no mně je zatím dobře, jen cítím podbřišek ale jinak příznaky žádný, možná trošku víc unavená ale to přikládám utrogestanu :think:

Jen tak přemýšlím jestli nás tady někdo nový najde když nejsme normálně klasicky v kolonce těhotenství ale jsme skupina. Snad ano :lol:
Chlap mi včera koupil TT abychom si udělali na památku tak jsem dneska ráno testovala, tenhle vydrží roky tak doufám že tentokrát to klapne a nebudu ho zase se slzama vyhazovat do koše jako před půl rokem… fuj fuj já vím, myslet pozitivně ale když si představím co to bude zase za nervy, juj :zed: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
28.5.19 08:16

@ZuzaTeri krásně dálnice :potlesk:
Jsem na tom stejně taky mám obavy pac před rokem SP ale musíme věřit.
Já právě ráno vůbec nic :roll: tak vždy plasim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
28.5.19 08:25

@Katkaty myslím že na nějaké příznaky je ještě brzy, minule jsem začala s nevolnostmi tak až kolem 7, 8 tt, takže neboj, určitě je všechno v pořádku, však ono to přijde :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
28.5.19 09:24

@Katkaty no mě je celkem dobře ráno mívám nevolnosti pokud se nenajim jinak v pohodě. bolesti v podbřišku sem tam jsou u mě normální :lol: jinak jsem pořád unavená ale beru 11 prášků za den tak si myslim ze je to určitě tím :palec: včera jsem byla na utz a tam tlouklo krásné srdíčko akorát my tam našli hematom který půjde ven tak prý kdybych krvacelo je to v pořádku nebo se možná vstreba :roll: už si musím dávat pozor co jim chtěla jsem si dát ananas a zjistila jsem že nemůžu. :( holky pijete nějaké bylinkové čaje ja chtěla a zjistila jsem že plno není pro těhotné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
28.5.19 09:26

@ZuzaTeri to je krasne a zretelne prostě nádherná dálnice :palec: určitě všechno dopadne dobře musíme všechny věřit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny