Vítejte :)

• Otevřená skupina

Pro maminky s termínem porodu v únoru 2020. Pojďme se navzájem podporovat, radit si a radovat se :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
283
2.7.19 06:50

@Eleonora007 ano a hlavne pres den. Ja jsem skrivan a tak neumim moc spat a spani pres den je pro me ztrata casu. No a v sobotu jsem si takto bucla na 2 hodiny po obede :lol:. Ale co me stve je bolest v podbrisku. No snad mi zitra rekne doktor konečně ano jste tehulka. Vzala jsem si na zitra radeji dovcu :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
2.7.19 06:52

@kajinkakaja spatne, ja si to jdu potvrdit zitra a jsem nervozni jak pes :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
2.7.19 08:39

@kajinkakaja ahoj :-) taky to moc nedavam, i kdyz se snazim byt v pohode, to uz asi lepsi nebude :roll:
@Petka07 hahaha, ja su ted spis medved, rano spim dlouho, pak si pres den klidne i dvakrat dachnu a vecer jdu brzo spat :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
2.7.19 11:18

@Eleonora007 :D :D To jo zazimování :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
3.7.19 06:16

Holky celou noc jsem nespala. Podbrisek boli a je mi spatne ja k tomu dr snad ani nedojdu jak jsem vynervovana. Dnes jsem si udelala posledni testik od jine znacky a dve krasne dalnice. Ma me to uklidnit, ale ja se tak bojim, aby to bylo ok, ze jsem se zas vystresovala. Boze to chce facku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
3.7.19 09:03

@Petka07 kliiiid, to bude dobry! Drzim vsechny palce co mam! :srdce: :srdce: :srdce: v kolik jdes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
3.7.19 09:12

@Eleonora007 ted jsem dosla. Domu. Na ultrazvuku stale nic. Minule HCG kolem 50, ze seda zona. Tak mi vzal krev i dnes a po obede si budu volat. Jsem myslela, ze jsem. Tak 5 tyden a pan doktor rikal, ze spis tak 4 a ze vse vypada dobre sliznice atd. Tak uvidim odpoledne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
3.7.19 11:06

@Petka07 dobre, ze je doktor optimista, prijde mi, ze casto zbytecne stresuji takhle ze zacatku :-) myslim na tebe, urcite hcg stoupa! Ja jsem byla minuly tyden resit neplodnost a doktor rikal, ze mam zvetsenou delohu a vysokou sliznici, to jsem byla zacatek 4tt a dalsi den uz byl pozitivni test :-D zitra jdu ke svoji doktorce, tak uvidime, jestli bude nejaky pokrok od minule, jsem z toho strasne nervozni, ale furt si rikam, ze je porad jeste brzo, ze nic byt videt nemusi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
3.7.19 11:48

@Eleonora007 Tak hlasím pokrok :) HCG dnes 596 :) miminko se nám tam klube :). A ty budes mit taky pokrok. Jééé ja jsem tak stastna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.19 12:03

Ahoj holky, gratuluji drzim palce :) me je hur od zaludku a hur spim, ale jinak vse super, detatko chvalim a dekuji mu, jak se pekne drzi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
3.7.19 16:33

@Petka07 supeeeer!!! To je krasne zvyseni!!! Sikovny miminko :potlesk:
@kajinkakaja v kolikatem ses tt? Ja zatim priznaky nic moc, jen strasna unava a citliva prsa, mohlo by to tak i zustat :mrgreen:

Holky, na me padla strasna nervozita! Do zitra to asi nevydrzim!!! Tak jsem si aspon test udelala, pozitivnejsi uz asi byt nemuze, ze? Muj muz uz me ma za blazna :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.19 17:31

Ahoj, test mam stejny, u nas zacatek 7. tydne, at krasne rostou :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
3.7.19 18:30

@Eleonora007 pozivni je krasneeeeeee. Mimi ko je sikovne jen kdyny to tak nebolelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
4.7.19 12:33

Ahojte, tak mam po prvni kontrole, byla videt krasna tecka, takze vse jak ma byt, pry naprosto ukazkove odpovida :-) na dalsi kontrolu jdu v 9tt, to uz bude snad i srdicko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
4.7.19 14:08

@Eleonora007 A kolíkáty si týden? U mě na Ultr. nic tak doufám, že příště už bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny