Vítejte :)

• Otevřená skupina

Pro maminky s termínem porodu v únoru 2020. Pojďme se navzájem podporovat, radit si a radovat se :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.5.19 21:16

@Habrk Ahojky :mavam: taky se do jídla nutim a měla jsem to tak i při prvním těhu.. vedou chutě na banány a na zmrzku opět, tak snad bude druhá holcicka :andel: a myslím ze tu klidně můžeš byt, i já tu jsem jakoby “lednová” a holky jsou s tím v poho :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.19 21:17

@Arin2 věřím ze si vás doktoři ohlídají a vše bude v pořádku :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4110
28.5.19 21:29

@Podještědí ja teda myslim, ze unora se 2v1 nedozijeme a budu mit lednacka, ale uvidime. Mam uz syna a ten se narodil v 36.tydnu.

Jinak chtela jsem se zeptat, jestli nechcete udelat z teto skupiny soukromou? Jestli to teda jde i takhle v prubehu? Prece jen si tady budeme psat kde co, tak at do toho kazdy nevidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
28.5.19 21:40

@Arin2 no chuť bude ale birel mi nevadí jen budu asi dost podezřelá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.19 21:43

@Habrk tak to musel byt drobík :srdce: jinak myslím ze už tu holky psaly ze se to časem urco zamkne, ale zatím je dost brzy a urco ještě někdo “prikvapi” :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
28.5.19 21:49

@Habrk vítáme tě mezi námi :kytka:

Jinak já jsem objednaná na první kontrolu a utz 25.6., což budu myslím 8+4 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
28.5.19 21:50

@Katkaty to já alkohol ne ale byla jsem kuřačka docela, takže dost bojuju ale jde to, už je to lepší po měsíci :lol: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
28.5.19 22:27

Jde i tuhle skupinu nechat otevřenou a založit soukromou, my bychom se přestěhovaly a nově příchozí sem postupně nalákaly do soukromé. Já ale nevím jak na to, ale Katkaty by mohla mít zkušenosti :lol: taky se mi nechce sem psát kde co :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
28.5.19 22:43

Holky založila jsem soukromou skupinu TP 02/2020 aneb zvládneme to :srdce:, všem jsem poslala pozvánky, stačí jen potvrdit, zde to bude pořád v běhu tak když někdo bude chtít k nám tak ho můžeme přidat, jestli jsem na někoho zapomněla tak dejte vědět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4110
29.5.19 01:29

@Podještědí prave ze mel skoro 3 kila, tak zase tak maly nebyl. Mel i plice v poradku, takze byl temer donoseny. Ale vsude u doktoru se me ptaji kdy a jak se narodil, takze to asi hraje nejakou roli. Na ocnim me doktorka dost sjela, kdyz jsem ji rekla, ze byl temer donoseny a ze co ji to povidam, ze donosene dite je od 39.tydne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
29.5.19 03:38

Já jdu na kontrolu 10.6.,to budu 6+3tt, tak snad už bude vidět :srdce:
Jinak všem držím palečky, ať vše probíhá jak má :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
29.5.19 08:07

@ZuzaTeri díky ;)
Já jdu na ko 11.6 a budu 6+2tt tak se modlim. Nic mi není tak plasim :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
29.5.19 08:09

@ZuzaTeri prosím tě mě to na mobilu blbne a nejde najet na tu skupinu. Hod sem odkaz prosím :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.19 09:05

https://www.emimino.cz/…jte--354506/
Holky snad vám ten odkaz půjde otevřít :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
1.6.19 08:37

Ahoj holky, tak i já se k vám přidávám. Po roce a půl neúspěšného snažení mám poprvé dalnici :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny