Vítejte :)

• Otevřená skupina

Pro maminky s termínem porodu v únoru 2020. Pojďme se navzájem podporovat, radit si a radovat se :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25926
1.6.19 09:08

@Ninives gratuluji :potlesk: přidej k nám do uzavřené skupiny. Odkaz výše ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
1.6.19 23:16

Pro nově příchozí… tato skupina je z části přesunuta do soukromé skupiny… můžeš pokračovat zde a počkat na nové členy, nebo se přidat k nám do soukromé skupiny, odkaz je na předchozí straně, požádat o členství s pár větami o sobě, nebo poslat SZ přímo mně :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
7.6.19 10:35

Ahoj holky, přidám se k vám. Dnes jsem v 4 tt + 4 dny :) termín mi vychází na 10.2.2020. S budoucím manželem jsme se snažili od listopadu. Ve středu 12.6.2019 mám 1. kontrolu tak se moc těším ale zároveň jsem nervózní. Je mi 21 a je to mé 1. těhotenství tak snad vše bude tak jak má být :andel:! Strašně moc bych si přála holčičku, ale hlavní bude když to bude zdravé :srdce:! Pokud to bude holčička tak to bude Ema a pokud kluk tak Eliáš :lol:! Jinak všem vám přeji hodně zdravíčka a ať je vše v pořádku :srdce:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1300
8.6.19 10:13

@Megg2323
Tak to mě těší, že tu nejsem sama starší. Za chvilku mi bude 39 a čekám prcka. Doma už mám děti 13 a 12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
8.6.19 22:10

@Lu39 pojď k nám do soukromé skupiny, pošlu ti pozvánku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1300
8.6.19 22:15

@ZuzaTeri
Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.19 08:48

@Katkaty
Ahoj, mě letos bude 43 let. Až zjistí naši rodičové a okolí, že čekáme mimčo. Tak to bude pořádnej poprask. Bude to mé čtvrté dítě. Pro partnera první. Rozhodně je neplánované a pochybnosti byli, co bude dál. Termín mám 9.2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
20.6.19 09:26

@bosorkalenka no to.mas podobně jen mě bude 42 a moje 3 a partnerovo první. Ale teda chtene :srdce: vymodlene. Ale k nám do uzavřené. Odkaz je někde výše ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
1.7.19 07:59

Pokud se to potvrdí budu maminka i já :)

Ahoj holky,

min. týden jsem si po vynechání mršky udělala testík. Byl tam slabounky dušík. Řekla jsem si ok ještě nějaký ten den a testík opakovala a čárka už tam byla hezky, i když slabě vidět. V pátek 28. 6. jsme utíkala k doktorovi (nejsem blázen, že tak brzy, ale já se o mimi snažím už spoustu let. Asi od 24 a je mi 31 :)) Takže úprk k dr. ten na ultrazvuku ještě nic neviděl a krev byla na HCG nízká. Bylo mi sděleno, že může být ještě brzy. No a dnes je 1. 7 a na testíku je už krásná dálnice :) (foto prikladam) ve středu mám jit opět na kontrolu tak uvidim. Pokud testíky nelžou tak se připojím k maminkam co rodí cca v unoru :) PS: žádné příznaky moc nepocituji krom unavy a pořád me dost bolí podbříšek. Takové pnutí :) Tak držte palce :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
1.7.19 11:03

@Petka07 moc gratuluju :potlesk: ja jdu zitra na krev a TP mi vychazi na 5.3 :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
1.7.19 11:18
@Lucie343 píše:
@Petka07 moc gratuluju :potlesk: ja jdu zitra na krev a TP mi vychazi na 5.3 :andel:

Tak parada, třeba ten lotošní rok bude opravdu krásný a plný těhulek :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
1.7.19 14:13

@Lucie343 @Petka07 ahojte, přidávám se k vám, ve čtvrtek jdu k doktorce, tak jsem zvědavá, podle mých propočtů mi vychází termín na 7.3. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
1.7.19 14:48

@Eleonora007 No taky už krásná dálnice. Holky musíme ted přesvědčit to mimko co tam nekde v nás klíčí, aby se drželo zuby nehty :D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
1.7.19 14:58

@Petka07 přesně tak, mám pocit, že buď přemlouvám nebo spím, nic mezi tím :mrgreen: seš taky tak strašně unavená? Já bych jen spala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.19 15:12

Ahoj holky, ráda bych našla nějaké kamarádky na povídání, čekáme první děťátko, zatím se hodně bojím, aby bylo vše v pořádku, nějak jsem to nezkazila a chtělo s námi zůstat, jak tyhle obavy zvládáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny