Vítejte :)

• Otevřená skupina

Pro maminky s termínem porodu v únoru 2020. Pojďme se navzájem podporovat, radit si a radovat se :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25926
26.5.19 18:26

@Arin2 aha no na začátku to je náročné pac je to buď a nebo. Dr může udělat utz ale pokud je něco špatně tak s tím nic neudělá. Každopádně držím palečky :* bude to ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
26.5.19 18:38

@Katkaty děkuji :* Jj ja vim a chapu ze je to první trimestr náročné ještě po ivf což jsem :roll: a stojím nohama na zemi ale i tak to člověka dostane. Holky chtěla jsem se zeptat jestli některá trpíte nebo jste trpěli v těhotenství nízkým tlakem. Já jo a točí se mi hlava pořád asi je to tím tlakem že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
26.5.19 18:41

@Arin2 je to náročné a držím palečky :*
Mě naštěstí ne a tlak nevím jaký mám. Tak si dej slabé kafe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
26.5.19 18:44

V kolikaten jsi Ty? Jestli se můžu zeptat ;) jak to zvládáš? Asi v pohodě že? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
26.5.19 18:51

@Arin2 já jsem maličko dneska 4+0tt a cítím podbrisek dost, nafoukla jsem a ryfle mě tlačí 8o :mrgreen: a citlivější bradavky. Jinak ok a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
26.5.19 19:11

@Katkaty :lol: ja jsem 4+2tt a mám úplně ty samé příznaky :lol: ja teda moc nenosim teď ryfle ale počítám že bych to měla stejně :lol: máš doma aspoň pomocníka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
26.5.19 19:28

@Arin2 no já právě raději si dneska vzala sukni a volné triko pac jsme byli na závodech s Lili a bylo to lepsi. Jsem jak balón :mrgreen: ale hlavně jak bude vše ok :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
26.5.19 19:38

@Katkaty na jakých závodech? 8o Teeeda šikovná je :palec: jo bude vše v pohodě jak neodletime jak nafoukly balon tak určitě bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
26.5.19 19:43

@Arin2 Lili dela gymnastiku a byly jsme na krajskému přeboru v Opavě ;) a byla 7 ze 30 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
26.5.19 20:14

Vy jste toho teda naklábosily beze mě :mrgreen: Já jsem taky 4+2, stejný příznaky, cítím dost podbřišek a citlivé bradavky, jinak nic. Utrogestan jsem dostala na úpravu cyklu, protože jsem po revizi v 11tt v lednu pořád nedostavala MS takže jsem chodila na vyvolávačku až teď v dubnu v květnu jsem měla první ovulaci a hned to klaplo, tak doktorka řekla zvýšit dávky utroše tak se tak nějak snažím ale spíš beru jen dvě ráno a dvě večer a hlava se mi motá taky pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
26.5.19 20:15

@Katkaty dcerku máš hodně šikovnou :potlesk: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
26.5.19 20:22
@Arin2 píše:
@Katkaty :lol: ja jsem 4+2tt a mám úplně ty samé příznaky :lol: ja teda moc nenosim teď ryfle ale počítám že bych to měla stejně :lol: máš doma aspoň pomocníka ;)

Já jsem dneska taky 4+2tt. Koukám, že nás tu je víc nastejno :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
26.5.19 20:36

@Katkaty Teeeda ani neví že tu něco takového v okolí máme. 8o Krásné umístění musíš být pyšná :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
26.5.19 20:42

@ZuzaTeri :lol: pardon příště počkáme :lol: :lol: :lol: tak to bude z těch prášků :roll: tak to je super že to vyšlo blahopřeji a hlavně ať je vše ok :dance: ale je krásné že jsi teda stejně úplně koukám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
26.5.19 20:44

Holky kdo nemá nainstalujte si appku MAMApp je super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů