Vítejte :)

• Otevřená skupina

Pro maminky s termínem porodu v únoru 2020. Pojďme se navzájem podporovat, radit si a radovat se :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1386
28.5.19 09:26

@ZuzaTeri to je krasne a zretelne prostě nádherná dálnice :palec: určitě všechno dopadne dobře musíme všechny věřit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
28.5.19 09:39

@ZuzaTeri ještě budeme vzpomínat jak nám. bylo dobře :mrgreen: @Arin2 proč bys nesměla ananas? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
28.5.19 10:59

@Arin2 já bylinky vůbec nemusím takže to mám vyřešený, radši se v lékárně optej oni ti poradí a to se nedivím, po tolika prášcích ti asi jen tak dobře nebude :zed: :hug:. Ty už jsi měla srdíčko? Tak to jsi hodně napřed :lol: :lol:

@Katkaty mně u prvního těhu nebylo vůbec nic, žádný nevolnosti, teď naposledy do 11tt jen slabá kocovinka ale nic extra, tak jsem zvědavá co tentokrát, ale klidně budu blinkat jen aby bylo všechno v pořádku.
Jinak zavádím utroš, jím femibion, přestala jsem kouřit a snažím se jíst ovoce a zeleninu, víc už udělat nemůžu :srdce: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
28.5.19 11:10

@ZuzaTeri No jo člověk se furt pozoruje co? :mrgreen:
Já Gynprodyl polykam večer a včera jsem si koupila listovku.
Ale spala bych pořád :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
28.5.19 11:27

@Katkaty no mně doktorka doporučila ten femibion že je v prvním trimestru nejlepší, nevím podle mě taky listovka stačí, ale v tom femibionu se to prý nějak lépe vstřebává kvůli metafolinu… ale je to dražší no :lol: po revizi jsem pila fertipronu a díky ní se mi asi nastartovaly ovulace. Moc na tyhle přípravky nevěřím, někdo to vůbec neřeší, ale myslím že když se zobe listovka tak by mělo být vše ok a stačí to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
28.5.19 11:40

@Katkaty říkala mi kamarádka a i jsem četla že ananas se používá na potrat nebo vyvolání porodů ale pár maminek ho jedla normálně a nic jim nebylo ale já to riskovat nebudu ;) :mrgreen:

@ZuzaTeri Jj Už tam pěkně bilo manžel málem plakal byl šťastný :* doktoři se shodli na 5 týdnů a za 14 dní jdu na kontrolu a prý projdu vším a asi mi dají i tehotenskou knížku nebo jak se to říká :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
28.5.19 11:46

@ZuzaTeri Mě v lékárně doporučili pregnafolin protože prý co jsem brala předtím se nějak kyselina listové nestrebava u tohle prý jo tak nevím zatím to jim. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
28.5.19 11:53

@Arin2 jo jo to je něco podobného jako femibion, právě to vstřebávání listovky je důležitý, když jsem si kupovala jen samotnou listovku v lékárně tak se mě lékárnice ptala jestli jsem těhotná nebo plánuji tak že to chce něco jinýho. Ale myslím že každý tak vnímavý není :lol: takže papáme vše potřebné, teď už to jen doklepat až do toho února :roll: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.19 18:46

Ahoj holky :mavam: muzu se k vám přidat? :lol: jsem 6+1 :mrgreen: zítra ráno hodím test a zavolám si na gyndu… máme doma petimesicni treperendu a najednou přišlo tohle “prekvapko” jako dar z nebe :srdce: :andel: papirkovy test je ze středy a digitální z pátku :palec: druhé mimco jsme časem plánovali, sice ne tak brzy, ale jsme moooc šťastní :srdce: o první jsme se snažili 5 měsíců a byly to nervy - 1 samovolny potrat hned první měsíc :,( tak mi prosím držte palečky ať to tu s vama dotahneme až do konce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.19 18:55

Je tu ještě někdo kdo zatím nebyl na utz? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
28.5.19 19:06

@Podještědí gratuluji k překvapení :potlesk: myslím že tady nebyl ještě nikdo u dr pac my jsme všechny úplně na začátku. Jestli jsi 6+1 tak to máš to určitě v lednu. Ale pokud chceš klidně zůstaň ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.19 19:12

@Katkaty no já jsem ale trubka, teď koukám do kalkulačky na TP a fakt ze 20.1.2020 8o nevím proč jsem si zafixovala ten únor :mrgreen: ale jestli nevadí tak bych zůstala :andel: zatím to tu vypadá na fajn partu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
28.5.19 19:18

@Podještědí vítám novou tvář :lol: :kytka: to nevadí že jsi takhle napřed, zůstaň tu s námi klidně :hug:, my jsme většinou o týden pozadu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.19 19:24

@ZuzaTeri Moc děkuji :hug: :srdce: rada zůstanu :dance: však ony jsou ty skutecne terminy pak i třeba o měsíc mimo - tak bychom měli zapadnout :D

Jinak za necelý měsíc máme svatbu, tak to si nedám ani ty 2 střiky jak jsem měla v plánu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
28.5.19 19:30

@Podještědí tak se miminko narodí do úplné rodiny, to je dobře, no připrav se na to že budeš muset čelit dotazům proč si nedáš skleničku, tomu se asi nevyhneš :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny