Vlasy jako chemlon

Napsat příspěvek
Velikost písma:
np10021
30.4.22 14:17

Kérastase (mají mnoho řad, musíš mrknout jaká ti bude vyhovovat nejvíce dle tvých vlasů) nebo Alterna.

• Citovat
  • Upravit
np10021
30.4.22 14:19

Teď mám péči Oroexpert a to si taky chválím.

• Citovat
  • Upravit
19214
30.4.22 14:21

@smile_xxx me hodně pomaha olejicek. Dobrý má panthene pro V keratin - žlutý, který nemasti. Po umyti nanesu a vyfenuju. Když vidím, ze jsou sušší, tak klidně někdy večer dam olejicek a on se do rána krásne vsakne. Sampon a masku od Matrix. Pokud ne olejicek, tak můžeš třeba 2× za týden si rozetrit na ruce kokosový olej a prstama si procesat vlasy a hlavně do míst, které mas sušší a kde se ti cuchaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
30.4.22 14:24

@smile_xxx když nemám zrovna cestu do velkoskladu pro kadeřnice, tak objednávám na Bezvavlasy.

• Citovat
  • Upravit
35247
30.4.22 14:24
@smile_xxx píše:
Mám rovné vlasy, a po ránu, když vstanu z postele, tak mám na temeni hlavy chemlonové klubko. Už jsem si začala kupovat šampony bez chemie, ale výsledek žádný. Vlasy nefénuji, nekulmuji, nenatáčím. A je jedno, zda jdu spát s mokrou hlavou a nebo se suchými vlasy. Vlasy mám rovné, barvené, večer už je mám u kořínků mastné, ale jinak spíš suché. Poraďte nějaký konkrétní přípravek, co by mohl pomoci. Díky moc.

Možná bys je měla po umytí vyfoukat asponˇu hlavy, studený vzduch stačí. Já chodím spát v culíku, kdybych šla bez něj, tak budu ráno vypadat, jako bych dostala 220 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
30.4.22 14:47

Já mám melír, po mytí si vlasy fenuju, napatlam olejem (mám aussie), spletu do copu a jdu spát. Pokud jdu spát s mokrou hlavou, mám taky chemlon. Přírodní šampony vůbec nepoužívám, na moje vlasy je to krátký, tak to holt nejde. Mám šampon kokosovej head and shoulders, a kondis aussie a syoss, hodně to střídám. Začala bych tim olejem, pokud máš suchý vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27091
30.4.22 14:47
@smile_xxx píše:
Mám rovné vlasy, a po ránu, když vstanu z postele, tak mám na temeni hlavy chemlonové klubko. Už jsem si začala kupovat šampony bez chemie, ale výsledek žádný. Vlasy nefénuji, nekulmuji, nenatáčím. A je jedno, zda jdu spát s mokrou hlavou a nebo se suchými vlasy. Vlasy mám rovné, barvené, večer už je mám u kořínků mastné, ale jinak spíš suché. Poraďte nějaký konkrétní přípravek, co by mohl pomoci. Díky moc.

Hydratacni vlasove mleko jsi zkousela? Kazde rano vetrit do delky vlasu a rozcesat. Treba by to pomohlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
30.4.22 20:42

Máš to přesušené a nejspíš na tom náš poměrně spoustu silikonů, minerálů z vody a pigmenty z mizerných barev. Když na to začneš dávat další a další věci, tak to úplně nezabere.

Zajdi někam do kadeřnictví, kde dělají hloubkové čištění vlasů, pořádně si je nech vyčistit, zejména pokud si barvíš vlasy sama drogerkovými barvami.

Uvidíš jak to půjde zregenerovat a jestli to půjde.

A až ty vlasy opravíš, tak už si je dál nenič a pečuj o to podle toho co tvoje vlasy potřebují a barvi to tak, aby se ty vlasy neničily a dále nezanášely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze