Vlasy mi padají deset po porodu. Máte to někdo podobně?

3
16.8.25 16:08

Vlasy mi padají 6 let

Ahoj, vím že tady těch diskuzí je spousta, ale úplně jsem nenašla to co jsem hledala. Po porodu jsem už 10 let. Je mi 35 a 6 let se potýkám s padáním vlasů. Vlasy jsem vždycky měla krásné husté dlouhé a teď je mám jemné a tenké. Vyzkoušela jsem všechno možné. Byla jsem na Trichologii. Krevní testy jsem si také nechala dělat. Dokonce jsem byla i na endokrinologii a všechno dopadlo dobře. Nenašli mi vůbec nic co by měl být problém a mělo by se to projevovat na vlasech. Jsem totálně zoufalá. Je období kdy je to malinko lepší ale teď opět se vlasy jen sypou. Chodím na vlasovou kliniku kde mi dělají opět nějakou terapii. Stálo mě to strašně moc peněz, ale bohužel bez výsledku. Má někdo podobnou zkušenost? Už nevím kudy kam z vlasů mám méně jak půlku a je to horší a horší. Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1194
16.8.25 17:51

Mám to stejně mnoho let, nikdo nic nenašel, stres to není protože žádný nemám. Vyzkoušela jsem všechny možné vitamíny, kůry i terapie, některé i šíleně drahé a bez výsledku. Jediné co u mě zabralo sněžení tekutým dusíkem, paradoxně ta skoro nejlevnější procedura (někdy je to i na pojištovnu). Odchodím sérii 10ti a vlasy přestanou padat a začnou růst nové. Efekt mi vydrží tak rok až rok a půl a pak musím znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.25 18:40

Možná perimenopauza…nech si zkontrolovat hormony…

• Citovat
  • Upravit
289
17.8.25 08:22

Genetika na vině být nemůže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.8.25 11:46

Myslím si že ne všichni z naší rodiny mají krásné husté vlasy. Já je takové měla taky. Jen prostě jednoho dne začli padat a vůbec to nekončí. Už je to 6 let. Je pravda že nechápu to že i přesto jak moc mi padají pořád nejsem plešatá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí