Existuje vložná taška X-lander XA?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14535
16.11.11 20:49

přesne 3 minuta a asi 50 vteřina

kočárek má svý mouchy, ale dokonalej jsem ještě nenašla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
16.11.11 20:52

diky, nechtela jsi sem nahodou vlozit video? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
16.11.11 20:57

já ho vložila, jen jsem tu dopsala ten čas :nevim: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
16.11.11 21:00
micinka29 píše:
ted jsem to sla vyzkouset a ten zip tam opravdu je 8-o ale po jeho rozepnuti mi s tim nejde hnout - jako preklopit :nevim: ale na co by tam ten zip byl, kdyz by to neslo preklopit, ze? :think:

asi máš tu starší verzi kočárku, myslím, že je to až od 2009

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
16.11.11 21:01

aha, uz to vidim :mrgreen: jsme napsaly prispevek ve stejny cas, tak mi to zustalo na predchozi strance :andel:

tak diky, ja to tak nemam. ta verze 2008 je jina. zip tam mam, ale jde mi jen sundat cela ta zadni cast te boudicky. k cemu to je? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
16.11.11 21:02
micinka29 píše:
aha, uz to vidim :mrgreen: jsme napsaly prispevek ve stejny cas, tak mi to zustalo na predchozi strance :andel:tak diky, ja to tak nemam. ta verze 2008 je jina. zip tam mam, ale jde mi jen sundat cela ta zadni cast te boudicky. k cemu to je? :think: :nevim:

Když to chceš vyprat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
16.11.11 21:07

aha :lol: no to se nemuseli namahat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
16.11.11 21:12

Já mám taky novější verzi, takže nevím :nevim: :-)
dumám nad tím fusakem, já mám taky emitexovej a nesjíždí mi - podle mě ani nemá kam když jsou skrz něj protažený ty pásy :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
16.11.11 21:27

no doufám, že ten emitexovej nesjíždí, už ho mám objednanej..píšou tam , že má nějaký protisjížděcí pásky nebo co..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
16.11.11 21:30
micinka29 píše:
aha, uz to vidim :mrgreen: jsme napsaly prispevek ve stejny cas, tak mi to zustalo na predchozi strance :andel:tak diky, ja to tak nemam. ta verze 2008 je jina. zip tam mam, ale jde mi jen sundat cela ta zadni cast te boudicky. k cemu to je? :think: :nevim:

Tak třeba mi to měli v létě sundaný, protože bylo vedro k padnutí, takže kočárek profukoval, ale nasvítilo na malou :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
16.11.11 21:31
adell píše:
no doufám, že ten emitexovej nesjíždí, už ho mám objednanej..píšou tam , že má nějaký protisjížděcí pásky nebo co..

Emitex mám taky, letos poprvé a zatím je v obale, ale protáhneš jím pásy, založíš hořejšek a připneš, tak nevím, jak může klouzat :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
17.11.11 17:20

tak koukám, že nikdo s vložnou taškou zkušenost nemá, takže to musím odzkoušet sama :-? . koukala jsem že emitex taška má délku lehu 77cm, což je o 7 cm víc než korbička x pram, takže to celkem za to stojí ji pro malého objednat..jen nevím jak se do kočárku ty vložné tašky přidělávají, to se jen položí na sporťák a hotovo? nemůže s tím mimčo spadnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
17.11.11 17:30
adell píše:
tak koukám, že nikdo s vložnou taškou zkušenost nemá, takže to musím odzkoušet sama :-? . koukala jsem že emitex taška má délku lehu 77cm, což je o 7 cm víc než korbička x pram, takže to celkem za to stojí ji pro malého objednat..jen nevím jak se do kočárku ty vložné tašky přidělávají, to se jen položí na sporťák a hotovo? nemůže s tím mimčo spadnout?

zrovna jsem chtěla poradit universál tašku -
Emitex nebo ABC design.
chytá se většinou takovou kapsou za zadovou opěrku. další věc - ty ucha by se daly chytit za madlo.
některé tašky mívají karabinky, které se chytají za |kroužky, ale u těhle si nejsem jistá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí