Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
přesne 3 minuta a asi 50 vteřina
kočárek má svý mouchy, ale dokonalej jsem ještě nenašla
micinka29 píše:
ted jsem to sla vyzkouset a ten zip tam opravdu jeale po jeho rozepnuti mi s tim nejde hnout - jako preklopit
ale na co by tam ten zip byl, kdyz by to neslo preklopit, ze?
asi máš tu starší verzi kočárku, myslím, že je to až od 2009
aha, uz to vidim
jsme napsaly prispevek ve stejny cas, tak mi to zustalo na predchozi strance ![]()
tak diky, ja to tak nemam. ta verze 2008 je jina. zip tam mam, ale jde mi jen sundat cela ta zadni cast te boudicky. k cemu to je?
![]()
micinka29 píše:
aha, uz to vidimjsme napsaly prispevek ve stejny cas, tak mi to zustalo na predchozi strance
tak diky, ja to tak nemam. ta verze 2008 je jina. zip tam mam, ale jde mi jen sundat cela ta zadni cast te boudicky. k cemu to je?
![]()
Když to chceš vyprat ![]()
Já mám taky novější verzi, takže nevím
![]()
dumám nad tím fusakem, já mám taky emitexovej a nesjíždí mi - podle mě ani nemá kam když jsou skrz něj protažený ty pásy
![]()
no doufám, že ten emitexovej nesjíždí, už ho mám objednanej..píšou tam , že má nějaký protisjížděcí pásky nebo co..
micinka29 píše:
aha, uz to vidimjsme napsaly prispevek ve stejny cas, tak mi to zustalo na predchozi strance
![]()
Tak třeba mi to měli v létě sundaný, protože bylo vedro k padnutí, takže kočárek profukoval, ale nasvítilo na malou
.
adell píše:
no doufám, že ten emitexovej nesjíždí, už ho mám objednanej..píšou tam , že má nějaký protisjížděcí pásky nebo co..
Emitex mám taky, letos poprvé a zatím je v obale, ale protáhneš jím pásy, založíš hořejšek a připneš, tak nevím, jak může klouzat
.
tak koukám, že nikdo s vložnou taškou zkušenost nemá, takže to musím odzkoušet sama
. koukala jsem že emitex taška má délku lehu 77cm, což je o 7 cm víc než korbička x pram, takže to celkem za to stojí ji pro malého objednat..jen nevím jak se do kočárku ty vložné tašky přidělávají, to se jen položí na sporťák a hotovo? nemůže s tím mimčo spadnout?
adell píše:
tak koukám, že nikdo s vložnou taškou zkušenost nemá, takže to musím odzkoušet sama. koukala jsem že emitex taška má délku lehu 77cm, což je o 7 cm víc než korbička x pram, takže to celkem za to stojí ji pro malého objednat..jen nevím jak se do kočárku ty vložné tašky přidělávají, to se jen položí na sporťák a hotovo? nemůže s tím mimčo spadnout?
zrovna jsem chtěla poradit universál tašku -
Emitex nebo ABC design.
chytá se většinou takovou kapsou za zadovou opěrku. další věc - ty ucha by se daly chytit za madlo.
některé tašky mívají karabinky, které se chytají za |kroužky, ale u těhle si nejsem jistá..