Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Anonym nemáš tam akoby vriedok na vnútornej strane ? Na kontrole po šestonedelí gynekológ kontroluje všetko ale ak máš bolesti radšej zavolaj a spýtaj sa. Takáto bolesť normálna nie je, aspoň ja som ju nemala po dvoch pôrodoch ![]()
@Anonymní píše:
Obnovuju diskuzi,jsem 18 dní od porodu,mám hodně vnitřních stehů a natrhla jsem se i zvenku až ke konečníku. To už je ok,svědí to,stehy už vypadali. Ale to vnitřní mě zase zaclo strašně bolet,jak kdybych tam tu hlavičku zase cítilamám to takové napuchle a bolí to.. Je to normální? Snažila jsem se „to“ trošku roztáhnout a jen se dotknu tak to bolí
Pokud to tolik bolí ,šla bych k lékaři,může to být infekce,lepší to zkontrolovat,než potom nechat znovu řezat. Stalo se to po porodu kamarádce a nebyla zahojená ještě 6 měsíců po porodu.
Omlouvám se za dotaz,ale to mi ji bude roztahovat? Zrcadly? Nedovedu si představit tu bolest..
také jsem byla sešítá vevnitř a až ke koníčku podobně jako ty, dlouho jsem seděla na nafukovacím kruhu, i gáuč byl pro mě tvrdý, bolelo me to dost, ale celou dobu tak nejak stejne, pokud se ti to zhorsilo, asi bych zasla k Dr. aspon se poradit nebo koukne, já měla i po šestinedělí hrozný strach z vyš. protože mě to pořád bolelo, ale zdrcadly myslím že nekoukala, jen taková šetrná prohlídka, bylo to v pohodě … strasne dlho jsem mela takovou tlustou jizvu, jakoby val něčeo navíc, mela jsem pocit, ze me nesešili, ale zdratovali ![]()
@Anonymní píše:
Obnovuju diskuzi,jsem 18 dní od porodu,mám hodně vnitřních stehů a natrhla jsem se i zvenku až ke konečníku. To už je ok,svědí to,stehy už vypadali. Ale to vnitřní mě zase zaclo strašně bolet,jak kdybych tam tu hlavičku zase cítilamám to takové napuchle a bolí to.. Je to normální? Snažila jsem se „to“ trošku roztáhnout a jen se dotknu tak to bolí
Hele já měla první porod nebo spíš sítí jako ty. Neuveritelne potrhaná vevnitř, zvenku, nadržená až ke konečníku. Fuj, to byl hnus. Nemohla jsem 3tydny sedet a vše oteklé
a o sexu ani nemluvím…ten byl až po půl roce od porodu.
Teď jsem rodila podruhé a jen estetický steh (2dny po porodu jsem nevěděla že jsem rodila) a Dr se ptala kde jsem rodila minule že tu jizvu nemám zrovna hezkou…tak jsem řekla že přes 5ti lety na stejném místě tak se zděsila
.
Být tebou tak si radši skoč k Dr…
@Anonymní píše:
také jsem byla sešítá vevnitř a až ke koníčku podobně jako ty, dlouho jsem seděla na nafukovacím kruhu, i gáuč byl pro mě tvrdý, bolelo me to dost, ale celou dobu tak nejak stejne, pokud se ti to zhorsilo, asi bych zasla k Dr. aspon se poradit nebo koukne, já měla i po šestinedělí hrozný strach z vyš. protože mě to pořád bolelo, ale zdrcadly myslím že nekoukala, jen taková šetrná prohlídka, bylo to v pohodě … strasne dlho jsem mela takovou tlustou jizvu, jakoby val něčeo navíc, mela jsem pocit, ze me nesešili, ale zdratovali
Ono je lepsi sedet treba na tvrdy zidli nez na mekkym gauci ![]()
Ja jsem 8 tydnu po porodu a jen jsem se sprchovala, bez jakekoliv chemie. Od sesteho tydne, se uz i koupu a prijde mi ok. Na kontrolu po sestinedeli me objednali az v 11 tydnu, tak uvidime. Zatim jsem si nevsimla, ze by szehy vypadly. A stale to trochu boli…
Mohu obnovit diskuzi, prosím?
Jsem 24 dní po porodu, byla jsem šitá zevnitř i zvenku(asi 3 stehy), ale přijde mi, jestli mi něco neprasklo, protože se mi udělal maličký červený vřídek zvenku v místě, kde bylo šité. Máte někdo zkušenost? Mám plašit?
Obnovuju diskuzi,jsem 18 dní od porodu,mám hodně vnitřních stehů a natrhla jsem se i zvenku až ke konečníku. To už je ok,svědí to,stehy už vypadali. Ale to vnitřní mě zase zaclo strašně bolet,jak kdybych tam tu hlavičku zase cítila
mám to takové napuchle a bolí to.. Je to normální? Snažila jsem se „to“ trošku roztáhnout a jen se dotknu tak to bolí