Vnitřní stehy v pochvě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.8.18 21:32

Obnovuju diskuzi,jsem 18 dní od porodu,mám hodně vnitřních stehů a natrhla jsem se i zvenku až ke konečníku. To už je ok,svědí to,stehy už vypadali. Ale to vnitřní mě zase zaclo strašně bolet,jak kdybych tam tu hlavičku zase cítila :lol: mám to takové napuchle a bolí to.. Je to normální? Snažila jsem se „to“ trošku roztáhnout a jen se dotknu tak to bolí :roll:

• Citovat
  • Upravit
27932
31.8.18 21:40

Anonym nemáš tam akoby vriedok na vnútornej strane ? Na kontrole po šestonedelí gynekológ kontroluje všetko ale ak máš bolesti radšej zavolaj a spýtaj sa. Takáto bolesť normálna nie je, aspoň ja som ju nemala po dvoch pôrodoch :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
31.8.18 21:42
@Anonymní píše:
Obnovuju diskuzi,jsem 18 dní od porodu,mám hodně vnitřních stehů a natrhla jsem se i zvenku až ke konečníku. To už je ok,svědí to,stehy už vypadali. Ale to vnitřní mě zase zaclo strašně bolet,jak kdybych tam tu hlavičku zase cítila :lol: mám to takové napuchle a bolí to.. Je to normální? Snažila jsem se „to“ trošku roztáhnout a jen se dotknu tak to bolí :roll:

Pokud to tolik bolí ,šla bych k lékaři,může to být infekce,lepší to zkontrolovat,než potom nechat znovu řezat. Stalo se to po porodu kamarádce a nebyla zahojená ještě 6 měsíců po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.18 22:06

Omlouvám se za dotaz,ale to mi ji bude roztahovat? Zrcadly? Nedovedu si představit tu bolest..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.18 22:12

také jsem byla sešítá vevnitř a až ke koníčku podobně jako ty, dlouho jsem seděla na nafukovacím kruhu, i gáuč byl pro mě tvrdý, bolelo me to dost, ale celou dobu tak nejak stejne, pokud se ti to zhorsilo, asi bych zasla k Dr. aspon se poradit nebo koukne, já měla i po šestinedělí hrozný strach z vyš. protože mě to pořád bolelo, ale zdrcadly myslím že nekoukala, jen taková šetrná prohlídka, bylo to v pohodě … strasne dlho jsem mela takovou tlustou jizvu, jakoby val něčeo navíc, mela jsem pocit, ze me nesešili, ale zdratovali :roll:

• Citovat
  • Upravit
4256
31.8.18 23:01
@Anonymní píše:
Obnovuju diskuzi,jsem 18 dní od porodu,mám hodně vnitřních stehů a natrhla jsem se i zvenku až ke konečníku. To už je ok,svědí to,stehy už vypadali. Ale to vnitřní mě zase zaclo strašně bolet,jak kdybych tam tu hlavičku zase cítila :lol: mám to takové napuchle a bolí to.. Je to normální? Snažila jsem se „to“ trošku roztáhnout a jen se dotknu tak to bolí :roll:

Hele já měla první porod nebo spíš sítí jako ty. Neuveritelne potrhaná vevnitř, zvenku, nadržená až ke konečníku. Fuj, to byl hnus. Nemohla jsem 3tydny sedet a vše oteklé :pocitac: a o sexu ani nemluvím…ten byl až po půl roce od porodu.
Teď jsem rodila podruhé a jen estetický steh (2dny po porodu jsem nevěděla že jsem rodila) a Dr se ptala kde jsem rodila minule že tu jizvu nemám zrovna hezkou…tak jsem řekla že přes 5ti lety na stejném místě tak se zděsila :? .
Být tebou tak si radši skoč k Dr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61144
31.8.18 23:08
@Anonymní píše:
také jsem byla sešítá vevnitř a až ke koníčku podobně jako ty, dlouho jsem seděla na nafukovacím kruhu, i gáuč byl pro mě tvrdý, bolelo me to dost, ale celou dobu tak nejak stejne, pokud se ti to zhorsilo, asi bych zasla k Dr. aspon se poradit nebo koukne, já měla i po šestinedělí hrozný strach z vyš. protože mě to pořád bolelo, ale zdrcadly myslím že nekoukala, jen taková šetrná prohlídka, bylo to v pohodě … strasne dlho jsem mela takovou tlustou jizvu, jakoby val něčeo navíc, mela jsem pocit, ze me nesešili, ale zdratovali :roll:

Ono je lepsi sedet treba na tvrdy zidli nez na mekkym gauci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.18 15:11

Ja jsem 8 tydnu po porodu a jen jsem se sprchovala, bez jakekoliv chemie. Od sesteho tydne, se uz i koupu a prijde mi ok. Na kontrolu po sestinedeli me objednali az v 11 tydnu, tak uvidime. Zatim jsem si nevsimla, ze by szehy vypadly. A stale to trochu boli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.24 11:06

Mohu obnovit diskuzi, prosím?
Jsem 24 dní po porodu, byla jsem šitá zevnitř i zvenku(asi 3 stehy), ale přijde mi, jestli mi něco neprasklo, protože se mi udělal maličký červený vřídek zvenku v místě, kde bylo šité. Máte někdo zkušenost? Mám plašit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí