Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Musíš si zavolat na svého dodavatele. Není to univerzální a každý to má nastaveno jinak.
To záleží na firmě, co vám zpracovává vyúčtování.
Nám třeba dělají vodu i radiátory vždy na začátku prosince. A vyúčtování máme do konce března hotové. V dubnu jej rozesílají - mám osobně nastaveno přeplatky vyplatit na účet.
@FraDeu píše:
To záleží na firmě, co vám zpracovává vyúčtování.
Nám třeba dělají vodu i radiátory vždy na začátku prosince. A vyúčtování máme do konce března hotové. V dubnu jej rozesílají - mám osobně nastaveno přeplatky vyplatit na účet.
Joo takhle
nám chodil každý půl rok na vodu, a vždycky jsme vesměs doplaceli pár stovek.. Teď bych měla mít pěkný přeplatek, tak by mě zajímalo do kdy to chodí potom co přišel to odečíst
tak to vyzjistim díky ![]()
U nás je vždy vyúčtování na vodu, elektřinu i plyn do týdne od odečtu.. Ale třeba u vody zálohy neplatíme, takže nám vždy přijde faktura za předešlé 3 měsíce..
@mackA159 tohle vám opravdu řeknou jen u společnosti, co vám tu vodu vyúčtovává. Co firma a co člověk tak jiný termín. Někdy to může být za pár dní, někdy za 14 dní někdy za 3 týdny.
Já jsem hlásila stav vody v sobotu a v pondělí přišla faktura.
Zdravim, včera u nás byl pan na odečet vody. Zapomněla jsem se ho zeptat do kdy zhruba přijde faktura.. A zda přeplatky posílají automaticky zpátky, nebo se to dá do dalšího období. Nevíte někdo jak to chodí? Díky