Vodafone - rušení paušálu

334
6.5.16 11:20

Vodafone-rušení paušálu

Ahoj, chtěla jsem se zeptat.

Od přítele jsem dostala Vodafone kartu s paušálem. Myslím, že jsem o rodinný tarif, kde jsou asi čtyři čísla za 1600 kč. Jenže mi jí chtějí sebrat a dát jí někomu jinýmu. Chtěla jsem se jen zeptat kdy mi to zruší v případě, že tam dneska dojdou.To mi zruší z minuty na minutu nebo to chvilku trvá? A jak to bude s tím číslem? Příjdu o něj nebo mi ho převedou na normální předplacenou kartu?,

Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
210
6.5.16 11:41

Jako kdo ji chce sebrat? Přítel? Pokud ano, tak nejspíš chce vrátit celou Sim kartu a dá jí někomu jinému. Paušál na to číslo bude dál platit tomu člověku a vy nemusíte nic rušit. Nebudete mít číslo ani paušál. Tedy pokud jsem to z příspěvku správně pochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
6.5.16 11:43
@ViolaGrunge píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat.

Od přítele jsem dostala Vodafone kartu s paušálem. Myslím, že jsem o rodinný tarif, kde jsou asi čtyři čísla za 1600 kč. Jenže mi jí chtějí sebrat a dát jí někomu jinýmu. Chtěla jsem se jen zeptat kdy mi to zruší v případě, že tam dneska dojdou.To mi zruší z minuty na minutu nebo to chvilku trvá? A jak to bude s tím číslem? Příjdu o něj nebo mi ho převedou na normální předplacenou kartu?,

Děkuji za odpovědi.

tak to se asi musíš zeptat přítele, co s ní hodlá udělat, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
6.5.16 11:47

Kdyby jsi byla majitelem karty a rušila to ty, tak máš na výběr - pokud se paušál převádí na jiné číslo, tak můžou okamžitě za nějaký poplatek (tzn myslím že za 24 hodin to moje sestra měla převedené) a nebo až v příštím zúčtovacím období - v případě, že se číslo jen převádí, pokud se smlouva úplně ruší, tak se tam doplácelo 20% z toho, co by se jim ještě zaplatilo do konce smlouvy. Pokud převádí na jiné číslo, tak záleží na nich, zda číslo úplně zruší, nebo zda ti simkartu nechají jako kreditovou :nevim: Na výběr mají obě dvě možnosti, záleží, zda si budou chtít připlatit za okamžitý převod a zrušení, nebo ne.. :nevim: Já takhle nepřeváděla na jiné číslo tedy, ale z internetového čísla jsem dělala klasické neomezené paušálové a měla jsem to do 3 dnů hotové (Vypsaný postup je tedy už přes rok starý, tak nevím, kolik toho zas měnili v podmínkách)

• Citovat
  • Upravit
Kattynka000
6.5.16 11:49

@terka.h Já to pochopila tak, že ona má číslo 111 111 111 s paušálem který platí oni a ten paušál na tomhle čísle chtějí zrušit a převést na číslo 222 222 222, které bude mít někdo jiný. SIM jí klidně může nechat, jen si holčinka bude sama dobíjet kredit, protože jak je jako „majitel SIM“ někdo jiný, tak ona už si na něm paušál neudělá na své jméno, alespoň tak to bývalo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
210
6.5.16 11:54

@Kattynka000 no právě kvůli tomu jsem nějak nepochopila proč by to měla rušit ona. Pokud není majitelka karty, tak to snad musí rušit někdo jiný, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
6.5.16 12:26

@terka.h Přesně tak, ruší to majitel karty - já napsala „kdybys byla ty majitel“, aby to bylo pochopitelné z toho druhého pohledu co můžou a co ne, ona vlastně nezmůže nic :)

• Citovat
  • Upravit
210
6.5.16 12:50

@Kattynka000 no právě. Ale třeba napíše jak to teda vyřešila. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat