Volby v USA 2024

13174
15.10.24 05:42

Volby v USA 2024

Ahoj všem,
sledujete někdo politiku v USA a nadcházející volbu prezidenta? Jak to vidíte? Co podle vás čeká USA po výhře Kamaly nebo Donalda?
Jaké jsou vaše preference?
Mě na tom celém zaráží to, že z celých USA se vyprofilovali zrovna tito tři kandidáti ( Kamala, Joe a Donald)…a trošku mě to děsí… Ale o politice v USA toho moc nevím. Ráda si přečtu vaše názory. Dík.
PS: nevhodně zvolená kategorie, ale po vylepšení EM je to čím dál náročnější téma dobře zařadit, dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3681
15.10.24 07:32

Tak já bych si přála, aby vyhrála Kamala, ale obávám se, že v USA je tolik lůzy, že to tak vůbec dopadnout nemusí. :,( Stejně jako u nás. Ve své bublině nemám nikoho, kdo by kdy volil Babiše nebo Zemana a stejně vidíme, jak to dopadlo… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8947
15.10.24 07:35

Aby měla odpověď smysl, tak by měl odpovídat člověk, který tam reálně žije nebo minimálně často cestuje. Tady bude jen výkvět pavlačového tlachání teoretiků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13849
15.10.24 07:36

Ne ze bych byla z Kamaly unešena, ale za me lepší než Trump. Ani jedna volba neni pro nás nějak stastna, ale za menší zlo považuji Kamalu.
Proč nenašli nikoho dalšího je téma mnoha odborných diskuzí a nechce se mi dělat chytrou. Každopádně to je fakt na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.10.24 08:12

Trump je magor. Nevypočitatelný, sebestředný, senilní dědek. Jestliže vyhrajte pak to Evropa nebude mít lehké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pepivaha
15.10.24 09:47

Musí vyhrát Trump a to se konečně svět probudí z těch lži a podvodů co na nás světoví lídři hrají. Kamala je jen figurka, kterou tam chtějí nastrčit jako to udělali z Bidenem.
Je to jako u nás. P. Pavel byl dosažen vyššími mocnosti, protože potřebovali ti nahoře, aby byl představitel státu voják a podporoval válečnou mašinérii na Ukrajinu.
Chytří lidé to dávno pochopili, ale je i mnoho slepých…

• Citovat
  • Upravit
24
15.10.24 10:03
@Pepivaha píše: Více

Trump vyhrál minule a žádné lži a podvody se neukázaly, je to nesmysl. Jednoznačně vše mluví pro Kamalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38842
15.10.24 10:25

Ty vyšší mocnosti, jsou s vámi v místnosti? 👀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
15.10.24 10:38

PRESNE! Ja to rikam porad. Ta nejvetsi tajemstvi vzdycky odhali nejaky prudce inteligentni Pepik. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leontodon
15.10.24 10:40

Vidím to podobně. Žádný dobrý kandidát. Ale psychicky nemocný Trump je nejhorší ze všech.

Příspěvek upraven 15.10.24 v 10:42

• Citovat
  • Upravit
Leontodon
15.10.24 10:41
@Zubásek píše: Více

Jak ne? Ukázalo se hodně lží a podvodů - jeho :lol:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat