VOŠ DH - školné 70 tisíc?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@hanka.br. píše:
Tahle půjčka má smysl. Je to investice, kterou můžeš zhodnotit nebo zlikvidovat jenom ty sama, nikdo jiný. A velmi dobrá motivace studium dokončit.
je to hodně, ale profese bude velmi žádaná. Takže běž do toho! Držím palce!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já pracuji jako sestra u zubaře a už dva zaměstnavatele mi nabízeli, že mi školu zafinancují, když se jim upisu na pár let pracovat pak u nich. Mimo Prahu a velká města je docela nouze o hygienistky, takže toto může být cesta, pokud máš nějaké vazby na zubaře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lišťičková píše:
Já pracuji jako sestra u zubaře a už dva zaměstnavatele mi nabízeli, že mi školu zafinancují, když se jim upisu na pár let pracovat pak u nich. Mimo Prahu a velká města je docela nouze o hygienistky, takže toto může být cesta, pokud máš nějaké vazby na zubaře.
Tak to je hodně slušná nabídka!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
je to hodně, ale profese bude velmi žádaná. Takže běž do toho! Držím palce!
Hodne to neni, tolik stoji rok na kvalitni stredni..
A zadané jsou hygienistky mimo velka mesta, v Praze a velkých městech si muzes vybirat, kazda dobra zubni ordinace uz svoje hygienistky ma…
- Citovat
- Upravit
Jak se zhruba pohybují mzdy DH? Jen tak pro zajímavost, třeba to zakladatelce taky pomůže v rozhodování.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
...
Ahoj,
zvážila bych to, teda pokud máš neúspěšně odstudované roky na veřejné vš, pak je škoda aby jsi platila za něco co nemusíš. A vošky jsou teda skoro zdarma (myslím za nějaký 3 tisíce za rok i když máš odstudováno).
Nevyjde ti líp, kdybys šla na denní studium a u toho pracovala na dohodu? Protože když si měsíčně odečteš cca 6 tisíc školného, tak se ti možná pracovat na HPP ani nevyplatí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit