VOŠ DH - školné 70 tisíc?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
19.2.22 21:03
@hanka.br. píše:
Tahle půjčka má smysl. Je to investice, kterou můžeš zhodnotit nebo zlikvidovat jenom ty sama, nikdo jiný. A velmi dobrá motivace studium dokončit.

je to hodně, ale profese bude velmi žádaná. Takže běž do toho! Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
19.2.22 21:12

Já pracuji jako sestra u zubaře a už dva zaměstnavatele mi nabízeli, že mi školu zafinancují, když se jim upisu na pár let pracovat pak u nich. Mimo Prahu a velká města je docela nouze o hygienistky, takže toto může být cesta, pokud máš nějaké vazby na zubaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
19.2.22 21:14
@Lišťičková píše:
Já pracuji jako sestra u zubaře a už dva zaměstnavatele mi nabízeli, že mi školu zafinancují, když se jim upisu na pár let pracovat pak u nich. Mimo Prahu a velká města je docela nouze o hygienistky, takže toto může být cesta, pokud máš nějaké vazby na zubaře.

Tak to je hodně slušná nabídka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
19.2.22 21:16
@Burj Chalifa píše:
je to hodně, ale profese bude velmi žádaná. Takže běž do toho! Držím palce!

Hodne to neni, tolik stoji rok na kvalitni stredni..
A zadané jsou hygienistky mimo velka mesta, v Praze a velkých městech si muzes vybirat, kazda dobra zubni ordinace uz svoje hygienistky ma…

• Citovat
  • Upravit
3464
19.2.22 21:24

Jak se zhruba pohybují mzdy DH? Jen tak pro zajímavost, třeba to zakladatelce taky pomůže v rozhodování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
25.2.22 05:59

...

Ahoj,
zvážila bych to, teda pokud máš neúspěšně odstudované roky na veřejné vš, pak je škoda aby jsi platila za něco co nemusíš. A vošky jsou teda skoro zdarma (myslím za nějaký 3 tisíce za rok i když máš odstudováno).
Nevyjde ti líp, kdybys šla na denní studium a u toho pracovala na dohodu? Protože když si měsíčně odečteš cca 6 tisíc školného, tak se ti možná pracovat na HPP ani nevyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze