Vozík Burley

194
27.2.10 12:28

Vozík Burley

Chtěla jsem se zeptat,jestli nějaká z Vás nemá zkušenosti s vozíkem Burley? V popisu se zdá,že by mohl být fajn. Bohužel ho v Plzni nikdo neprodává a prodejci v Praze moc ochotní nejsou :-( .Děkuji za jakékoli informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2201
7.3.10 14:22

Ahoj,
my si vozik minuly rok pred letem koupil z webu http://www.eshop.banane.cz Pan byl moc ochotny, vozik nam privezl ukazat, pujcil nam ho na vyzkouseni a tak jsme si ho objednali pak od nej.
Jsme s nim spokojeni, i kdyz manzel ho jeste vylepsil, udelal mu odpruzeni jako vyrabi Velo Fiala na croozery, takze je to fakt krasne odpruzeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
8.3.10 13:38

Moc děkuji za info.Už jsem myslela,že tu žádná mamka nesportuje :-) Když se mi dlouho nikdo neozýval,tak jsem to riskla a vozík jsem si už objednala.Ještě ten sníh by mohl slézt a vyrazíme na kolo. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
potentilla
29.3.10 00:18

a jaký máš typ toho burley? mají jich v nabídce víc…je odpružený a má polohovatelnou opěrku? lidi na diskusích píšou, že Burley je ošklivý, ale mi to nepřijde, viděla jsem horší…

• Citovat
  • Upravit
194
29.3.10 08:40

ahojky,koupila jsem d'lite st pro 2 dětičky,je poměrně dost prostorný.Výbavu má pěknou a slyšela jsem o něm,že je druhý nejlepší,hned za Chariotama.Cenově dostupnější.Uvidím ,až ho projedeme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
29.3.10 08:41

Jo a je odružený,sedačka je pěkně polstrovaná a polohovací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
29.3.10 08:41

Když budeš chtít udělám nějaké foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cyklistka
19.5.11 10:07

Uvažuji o koupi vozíku Burley a zajímalo by mě jakým způsobem se tam dá polohovat opěrka sedačky a jak moc to jde polohovat. Děkuji moc

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková