Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Chtěla jsem se zeptat,jestli nějaká z Vás nemá zkušenosti s vozíkem Burley? V popisu se zdá,že by mohl být fajn. Bohužel ho v Plzni nikdo neprodává a prodejci v Praze moc ochotní nejsou
.Děkuji za jakékoli informace.
Ahoj,
my si vozik minuly rok pred letem koupil z webu http://www.eshop.banane.cz Pan byl moc ochotny, vozik nam privezl ukazat, pujcil nam ho na vyzkouseni a tak jsme si ho objednali pak od nej.
Jsme s nim spokojeni, i kdyz manzel ho jeste vylepsil, udelal mu odpruzeni jako vyrabi Velo Fiala na croozery, takze je to fakt krasne odpruzeny.
Moc děkuji za info.Už jsem myslela,že tu žádná mamka nesportuje
Když se mi dlouho nikdo neozýval,tak jsem to riskla a vozík jsem si už objednala.Ještě ten sníh by mohl slézt a vyrazíme na kolo. ![]()
a jaký máš typ toho burley? mají jich v nabídce víc…je odpružený a má polohovatelnou opěrku? lidi na diskusích píšou, že Burley je ošklivý, ale mi to nepřijde, viděla jsem horší…
ahojky,koupila jsem d'lite st pro 2 dětičky,je poměrně dost prostorný.Výbavu má pěknou a slyšela jsem o něm,že je druhý nejlepší,hned za Chariotama.Cenově dostupnější.Uvidím ,až ho projedeme ![]()
Uvažuji o koupi vozíku Burley a zajímalo by mě jakým způsobem se tam dá polohovat opěrka sedačky a jak moc to jde polohovat. Děkuji moc